Въпроси за банки и банкови такси - 2

• 40 709
  • 669
  •   1
Отговори
# 615
Mastercard имат промоция до края на годината - всеки вторник дават 10% кешбек при плащане с тяхна карта в заведения за храни и напитки - https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/den.html
Важи и при онлайн поръчка на храна. Днес получих кешбек по картата от поръчка от миналия вторник.

# 616
  • Sofia
Това не е ново, само че доскоро денят май беше понеделник.

Иначе, и аз редовно получавам cashback. Simple Smile

# 617
Допълвам горното мнение: необходимо е да се направи еднократна регистрация с номера на картата в сайта на Mastercard.

Както и Black Cat отбеляза, до преди няколко месеца денят беше понеделник.

# 618
Миналата година беше само на първо число. Тази година е всеки вторник.

# 619
  • Варна
Здравейте!
Имам дебитна карта на ДСК от началото на тази година и чак сега забелязах че всеки месец имам Такса пакетно обслужване от 9,99 лв.
Мога ли и има ли варианти да се намали тази такса?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 12:03 от Velina_p

# 620
Таксата не е за картата, а за пакета и ти си се подписала за откриването му. Т.е. си уведомена, че имаш такса 

# 621
Вариант е да проверите в конкретната банка за други оферти. Вероятно е била по-ниска и е увеличена, редовна практика им е.

# 622
  • София
Можете и да се откажете, ако прецените, че не ползвате включените в пакета услуги или ако таксите, които бихте имали са на по-малка стойснот от цената на пакета.

# 623
Таксата е пакетна услуга и може би е обвързана и с теглен от вас кредит. Проверете на място в банката.
Аз имах КТП и тогава плащах 6,76лв нещо такова за обслужване на рс пакет. Като приключих кредита отидох в банката и заявих че искам промяна на пакета обслужване и в момента плащам 2,99лв.
Говоря за Банка ДСК.

# 624
Какво е КТП и рс пакет?

# 625
  • София
Предполагам е кредит текущо потребление и пакет разплащателна сметка.

# 626
Благодаря

# 627
ДСК с разяснения за еврото:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 19:37 от Moderator (Bubanka)

# 628
Същото или подобно го има и в ОББ, така че има възможност за избор на банка.

# 629
При всички банки е и ще е така поне 6 месеца след приемането на еврото. И всички имат разяснения на сайтовете си. Няма нужда от "чаршафи" за "великата" банка

Общи условия

Активация на акаунт