Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 26 169
  • 270
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
Купих си Hobot 298 преди няколко дни. Когато го пусна да чисти, стои на едно място по няколко минути, след което се мърда няколко сантиметра встрани и пак замръзва на едно място. Вчера по някаква случайност успях да изчистя два прозореца от вътре, след което пак започна да стои на едно място. Сменях подложката, рестартирах, пусках ръчен режим, след което автоматичен, но поведението му е едно и също - мести се  няколко сантиметра и пак на едно място. Някой имал ли е подобен проблем?

# 226
  • София /Абсурдистан
Да не би да сте намокрили повече стъклото или мопът?

# 227
Не съм мокрила стъклото и мопа, той е с контейнер и пръскалка.

# 228
  • София /Абсурдистан
Аз не пълня контейнера с вода иьобщо. Пръскам препарат върху стъклата и чисти идеално.
Ако не тръгва, вижте да го проверят в сервиза. Обикновено не тръгва, когато прекалено му е мокро. Но щом не е така, може да има дефект.

# 229
Благодаря! Върнах го и чакам да ми се обадят.

# 230
От днес и аз в кюпа на притежаващите робот. Бях поръчала Xiaomi hutt C6, но ми върнаха обаждане, че нямат и взех C7. Ще видим дали ще ми върши работа и как ще се справя с него.

# 231
Здравейте, искам мнение за този модел:

https://a.aliexpress.com/_EvW50iw

# 232
  • Somewhere over the Rainbow
Дами, роботите, които купихте от Емаг с доставчик Емаг ли бяха или iHunt? Притеснявам се дали при евентуална повреда iHunt ще уважи гаранцията...

# 233
С доставка от iHunt, дано няма повреди.

# 234
Аз си взех 388 от озон ( много си го харесвам този сайт), пресен пресен ми е, тествах го и първите ми впечатления са добри. Е, не е пълно съвъшенство, но мисля, че няма как да замести ръчно почистване

# 235
Аз си взех 388 от озон ( много си го харесвам този сайт), пресен пресен ми е, тествах го и първите ми впечатления са добри. Е, не е пълно съвъшенство, но мисля, че няма как да замести ръчно почистване
Имаш ли възможност да дадеш линк за уреда? Благодаря.

# 236
Имаш ли възможност да дадеш линк за уреда? Благодаря.

да, ето линк -https://www.ozone.bg/product/robot-za-pochistvane-na-prozortsi-hobot-388-cheren/

# 237
Здравейте! За по - тесни прозорци кой робот препоръчвате?

# 238
  • Бургас
Елипсовиден. Ако е много тясно трябва ръчно да се управлява.

# 239
Елипсовиден. Ако е много тясно трябва ръчно да се управлява.
Размерът им приблизително е 120 на височина и 50 см. На ширина. Имам и няколко по - големи!

Общи условия

Активация на акаунт