До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 346
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Не е лично, не искам да се разбира професията ми, защото е много специфична и, ако недоброжелатели четат тук, веднага ще се досетят кой пише. Имам горчив опит от нещо подобно в един друг форум, този на дир.бг, преди доста години.

# 256
  • Мадрид / София

Angela61, това "философско" обяснение не върши работа.
Говоря за това, да усетиш, разбереш какво всъщност си. Дали сме холограма, симулация и тнт.  
Аз преди бях писала тук за едно друго преживяване, което като "изровя" от архива, ще го споделя, защото то  допълва написаното от мен сега, и , донякъде, обяснява какво искам да кажа.
Нито си холограма, нито симулация. Ти си енергия в квантов вид, както всички ние.

Номер шест – Всичко във вашата реалност е вашата енергия. Цялата енергия е твоя, песента на собствената ти душа. Съзнанието възприема всичко само чрез собствената си енергия по същия начин, по който можете да видите само през собствените си физически очи, никога през очите на някой друг. Следователно всичко във вашата реалност е вашата собствена енергия, призована в настоящата си форма от вашето възприятие за вашето собствено същество. Дори когато има енергиен дизайн "извън" вас, като този на природата или други хора, вие пак изпълвате този дизайн със собствената си енергия, за да го възприемете. Вие не възприемате другите директно такива, каквито са, а само чрез собствената си енергия. Енергията не може да бъде дадена или взета, въпреки че можете да създадете илюзия за такъв обмен. Изцяло от вас зависи как да възприемате и приемате енергията си.

Това е 6 от 21 Шаума Реализации.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 18:38 от Angela61

# 257
Как може да се твърди нещо с такава категоричност!? Сякаш ти не си част от това Цяло, а страничен, независим наблюдател, върху чиито наблюдения, например, не влияе Законът за неопределеността на Хайзенберг.
Ако си Бог, ангел, или някое друго същество от различна система от нашата, тогава разбирам.🙄

# 258
  • Мадрид / София
Именно, нямат земен произход. Дават ни знания за да напреднем.

# 259
FBID10206456949248728 жалко,че не можеш да го споделиш с всички.Вярвам ти

# 260
  • Там където
Хора, съвсем съзнателно го твърдя: съществуваме в две реалности. Една матрична, и една - нашето съзнание. Странното е, че не се преплитат, само нашето усещане е за едно цяло, а те сякаш се движат успоредно една върху друга в някакви плоскости. Имам си моите доказателства, трудно за писане, едвам го обясних на колежката си, която, за моя изненада, ме разбра, и ми каза нещо, което и аз в този миг си помислих. Извод, който направихме двете - тя на глас, а аз наум.
Но това е само една мъничка стъпка, дали ще успея да достигна до още нещо, кой знае..

Напълно те разбирам и съм абсолютно сигурна, че много  от моите сънища дето съм аз, ама на друго място и с други хора може да не е просто сън. Даже скоро четох, че има теория според която, ако в едната реалност си ОК и вървиш нагоре, в другата не ти върви по това време или имаш проблеми. Даже се отнасяше и за външен вид - ако в едната реалност отслабваш в другата пълнееш.... Дано "другата" понапълнее, та аз да заслабна Simple Smile

# 261
В другата реалност сигурно страдам от анорексия

# 262
Мамка му, пълней чумо в другата реалност и ме остави да съм чудно красива и да си се фръцкам в тази си ми реалност. Joy

# 263
Това с реалностите ми е голяма фантасмагория. А какво става с душата - тя клонира ли се?

# 264
  • София
Според дочутото в миналото не се клонира, просто се дели на части. Така както в една чаша вода има капки вода, които формират течността. Т.е. душата не е нещо твърдо и неделимо, както повечето сигурно си мислят.

# 265
Това е като принципът на холограмата-всички частици образуват цялата картина, но цялата картина се съдържа във всяка частица.

# 266
  • Мадрид / София
Това е като принципът на холограмата-всички частици образуват цялата картина, но цялата картина се съдържа във всяка частица.
Допълвам, че всяка частица има собствен живот и опит, който помага на цялото да опознае себе си, както и тя самата да се опознае. Енергийно всяка частица има определена енергия, която се разпределя на няколко части и една или няколко части от тази енергия се изживяват като различни частици. Може да живеят едновременно в едно време-пространство или не. Но никога енергията на душата е изцяло в аватарите (нашите материални тела). Винаги една част остава в нематериалното измерение и с нея имаме контакт и я възприемаме като Висше Аз, интуиция и подобни. Нашата душа е изградена от Съзнание, Енергия и Ред. Това сме ние (без тялото ни).

# 267
  • Там където
Ами тогава в следващия живот се записвам за готин аватар Simple Smile Някоя дългокрака и атлетична сърфистка!

# 268
Гледайте Свободен човек, там има доста истина.😁

# 269
Ами тогава в следващия живот се записвам за готин аватар Simple Smile Някоя дългокрака и атлетична сърфистка!
Чела съм, че в предишния си живот,или преди да дойдем на земята изработваме тялото си, според "делата" , а в сегашния живот, според това какъв е, изработваме визията на следващо тяло (ако имаме следващо прераждане, разбира се, това не е гарантирано).

Иначе начина по който се храним ( благодарим за храната или междувременно мислим за друго) , количествата, осъзнатостта, са това което прави тялото ни. Както и мислите - сигурно знаете, че определени черти на лицето говорят за определени неща (качества или недостатъци) в характера. А всъщност с мислите си моделираме тялото си, несъзнавано, разбира се. Също се говори за родови травми, повтаряеми модели, така нашумялата връзка със семейството. А всички виждаме как в дадено семейство се предават черти на лицето и физически форми. За мен това са различни изражения на една и също, едното физически и визуално, другото като знания и модели на поведение.
И ако задълбаем още по темата: вече и научно започва да се говори за емоциите които могат да ни излекуват или оздравят. Забелязала съм че когато съм емоционално нестабилна или негативно настроена се разболявам повече, предполагам и други от вас ще споделят това мнение. Изобщо всичко е много свързано...

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 11:41 от Amandine

Общи условия

Активация на акаунт