До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Не всичко обаче е измама. Съществуват неща, на квантово ниво, които все още не са ни известни или са само в началото на откриването им. Само веднъж с помощта от светлите същности (аз бях само проводника) въздействаха за по-бързото оздравяване от Ковид на моя приятел, който беше в болницата, а аз на работа. Та от разстояние се действаше. Той нямаше представа за действията, но коментираше какво се случва при него и имаше съвпадение. Повече не ми се позволи да действам така, а и аз не исках. Та има неща, които не знаем още как действат.
Отделно, че има хора, които се възползват за лични облаги - винаги е имало. За тях сте прави. Пак ще кажа, че констрлациите не ги знам като как се провеждат, но и не ме влечат. Затова нищо не казвам дали има полза или не.

И аз съм на това мнение, че има нещо повече, просто за момента всички правим опити и се опитваме да достигнем до знанието , всичко става проба-грешка. В този живот обаче едва ли ще имаме особен успех.
Следващите поколения обаче ще имат специален център в мозъка, който ще им позволява леко да се вдигне “завесата” и дори да си спомнят минали животи сами, само ако наистина са духовни хора.

# 526
Еее, който помни тия времена - чудесата, Джуна и Кашпировски дойдоха след почти половин век селски комунистически забрани. Нямаше дори половин брошура за тета-хиълинг Grinning , нямаше духовна литература - както качествена, така и некачествена.
80-те и интелигентни и обикновени хорица си гледаха на ръка, на кафе, четяха Кастанеда и от немай къде си измисляха хороскопи или ги четяха по немски списания и прочее тъжно-смешни варианти. Имам познати и роднини архитекти, адвокат, инжинер - и те се интересуваха от такива неща.
Мило ми е да си спомням как се гледаше на кафе, със задължителната пренебрежителна уводна фраза "аз не вярвам на тия работи, ама..."

После се урегулираха нещата.

# 527
  • Мадрид / София
Еее, който помни тия времена - чудесата, Джуна и Кашпировски дойдоха след почти половин век селски комунистически забрани. Нямаше дори половин брошура за тета-хиълинг Grinning , нямаше духовна литература - както качествена, така и некачествена.
80-те и интелигентни и обикновени хорица си гледаха на ръка, на кафе, четяха Кастанеда и от немай къде си измисляха хороскопи или ги четяха по немски списания и прочее тъжно-смешни варианти. Имам познати и роднини архитекти, адвокат, инжинер - и те се интересуваха от такива неща.
Мило ми е да си спомням как се гледаше на кафе, със задължителната пренебрежителна уводна фраза "аз не вярвам на тия работи, ама..."

После се урегулираха нещата.
То тогава беше забранена тази сфера публично да се обсъжда. Аз си спомням мои преподаватели в училището по приложни изкуства се занимаваха с Каббала и Нумерология (тя всъщност е част от Каббала). Имаше и хора, които гледаха на карти Тарот, но не се даваше видимост. Всичко беше скрито.

# 528
Според мен има неща, които действат, но не можем да ги контролираме, по-скоро понякога се получава нещо случайно, което се рекламира до небесата. Поне, според мен, астрологията не познава нищо, а чертае някакъв път и потенциални възможности. Никога не съм си правила хороскоп, но за мен това не е глупост. Много зависи кой го прави и как го тълкува. Хороскопът по-скоро показва склонности и възможности, затова много често не е конкретен. Не ме влекат астролозите.

# 529
  • Мадрид / София
Просто има Вселенски закони, които не познаваме. Ако ги знаехме и действахме по тях, нещата ще се получават.

# 530
Аз исках много да вляза в Акаша,за да си изясня едни неща....Четох книги, правих разни опити за "влизане",ама не ставаше работата, както я описваха... И понеже желанието ми беше огромно и истинско,съпроводено с много рев....
Един ден както пушех навън и се радвах на 2 дъги едновременно,нещо сякаш ме зашлеви и ми дадоха "достъп"..... Оказах се в зала със 3 същества,едното от които беше духовният ми водач.... Никой не говореше нищо. В един момент в главата ми се наля информация за въпросите,които имах... Все едно ти дават за кратко да си спомниш-защо, кого си помолил за какво ,кой кой е....Просто го знаеш. Никой не ти го втълпява. Бях в ступор от това кой е духовният ми водач....Когато ми се даде да си спомня, всички ситуации от относно въпросите ми се изясниха. От тогава много пъти опитвах отново да отида там,но не става....

# 531
Духовният водач някой близък ли е или .. ?

# 532
  • Мадрид / София
Духовният водач някой близък ли е или .. ?
Това е някой, който е живял на Земята, но вече няма нужда да идва тук. Има доста опит и затова е водач. По принцип е някой, който те води в няколко живота поред. Някой, който добре познаваш, но живеейки на Земята не помниш. Може да е един или няколко да са. Може и твоето Свръх Аз да те води и помага.

# 533
По темата за водача.
Рядко се случва, но не е невъзможно, да се прероди отново на Земята, за някаква определена цел или мисия, за да е до теб и във физическото ти измерение.

# 534
Скоро разбрах, защо като дете сънувах един много гаден сън. Разбрах как е свършил предишен мой живот. Погребали са ме жива, от там е и клаустрофобията ми. Случайно и неочаквано стана докато гледах случайно клипче си спомних мой сън и разбрах, че това е всъщност спомен.

# 535
Ужас.
Кой знае, може много от сънищата ни да са някаква интерпретация на предишен живот.

# 536
Когато правих среща с духовните водачи, видях цяла група хора, а от тях се отделиха старейшината и една жена, която беше в залата на планиране на живота. Не им виждах лицата, но не ги свързвам с хора от сегашния ми живот. Много ми липсва общуването с тях и се надявам скоро пак да имам възможност да ги видя.

the_demon, завиждам ти за информацията. Аз не получих много ясни отговори на въпросите си.

# 537
Cafe, получих тая възможност,защото "вдигнах небесата на глава". Беше страхотна драма,можеше да не успея да преживея това изпитание. Чувствах се опустошена. Продължи месеци....И ако това,което ми бе дадено даси спомня,не навърза всичко логично като свински черва,щях даси помисля че полудявам и имам халюцинации,предвид драмата в която бях. А,повярвай ми, не е плод на фантазията ми,защото когато това се случи, беше толкова абсурдно,че дори най-налудничавите ми фантазии не биха могли да го съчинят. Бях в абсолютен шок и ступор и започнах да се хиля истерично...Но факт-всичко обясняваше всичко до тук в перфектно режисиран спектакъл. А цял живот съм си блъскала главата в стената с въпроса :"Защо,Господи?"... Може да не ми вярват някои,но аз съм дълбоко благодарна за това....
Енергията,която усещах през цялото време все едно ме двигаше от земята...Сякаш нещо те дърпа яко нагоре(затова явно препоръчват да се прави практика за заземяване преди влизане в Акаша) Аз не бях в Акаша. Бях в зала с духовни водачи, мои, 3 ма. Единия беше главния ми,този който ме шокира.След като ми "наляха" информацията,разбрах защо този човек преживе така ми "набиваше канчето" и защо винаги съм знаела ,че дишам един и същи въздух с него, усещах го къде е с физически симптоми....И да, беше тук за кратко, защото трябваше с конкретна цел за моето развитие,и за още други двама души. Добре ни "подостри", за да се справим...Неговият живот обаче деветте кръга на Ада....
Както и да е. Има начин явно,но аз бях в много ниска вибрация дълго и трябваше те да "слязат", аз абсурд да се "кача" в състояние на траур

# 538
Така разказано всичко добива съвсем друг смисъл, явно е трябвало да ти се "даде" да знаеш защо определени неща се случват с теб за да можеш да продължиш пътя си.

# 539
Понякога се забавлявам да си представям на духовните водачи колко ли им е писнало от нашите тръшкания тук на земята, защото тях ако питаш всичко си е точно. И вероятно от една по-обхватна и духовна гледна точка е така, само че като ти е на главата, е трудно да си го припомняш.

The_ demon, нямам предвид твоята ситуация. Факт е, че на земята се случват големи ужаси и имам чувството, че една от целите на преражданията е да започнем да приемаме с вяра дори най-трудните събития.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 15:20 от Cafe

Общи условия

Активация на акаунт