Къде в Бургас? Тема 62

• 51 747
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 915
  • Бургас
Във връзка с горният пост. Сега в Лазур зоната от колко до колко ще е? Знам че е целогодишна вече, но не знам зелена ли е, синя ли е, не разбирам нищо по този въпрос.
Сега ще е от 9 до 19 ч, само през делничните дни и така до 30.04.

# 916
Момичета, да дам отчет. Минах през магазина на Кралица Чистница на Ботев. Има препарата за дезинфекция на дрехи на Ариел. Само се извинявам, не успях да видя още колко бройки има. Жената ми го донесе защото още от вратата я попитах за него, и после се залисах и не видях има ли още бройки налични. Но за мен имаше 1 брой. Купих още неща, като много приятно съм изненадана от водата за ютия, не за друго, Ами защото капачката на тази от ДМ, става и на тази, и така мога много лесно да си я наливам в ютията. Вече ги смених и на снимката е с капачката на ДМ. Снимах и касовата бележка за да се ориентирате в цените ако имате интерес към някой от продуктите.

Скрит текст:

# 917
  • Бургас
5,45 ли струва дезинфектанта? Аз го купувах за 10лв. Трябва да се дигна да отида докато не е свършил.

# 918
Да, 5.50 е. Жената като ми го донесе на глас ми каза цената, така че макар да не съм видяла къде беше на рафта, мога да потвърдя че струва толкова.

# 919
  • Бургас
В коя част на Ботева е този магазин?

# 920
Горе при Йоги, почти до светофара. По посока и от страната на Билкова аптека.

# 921
И аз ползвам такава вода но  син ленор класическия който ми е любим но през парната ютия мн странно ми мирише ..нз аз ли не мога да свикна...

# 922
Нямаше син, аз такъв исках. Жената обеща да предаде на шефа й да зареди и от синия. Сега като се прибрах, видях че син има в Born магазините, но е 8 лева, определено по скъп, но ще го пробвам и него.
Съгласна съм че през ютията мирише малко по различно. Но водата на ДМ като миризма не ми понася, като мине през ютията ми мирише на зелени стъбла мухлясали и ми се повдига. Затова търсех вариант да сменя.
Нямам търпение утре да пробвам и другите препарати.

# 923
  • Бургас
🤔Каква е тази вода за ютия?  Омекотител, ароматизатор или нещо друго?🤔
Не съм запозната с тази новост?🤗

# 924
Момичета, да знаете къде може да изперат изкуствена трева, 5 на 4 метра горе долу като размер.
Дойдоха от Хела, при положение че вчера им беше пределно ясно обяснено в телефонен разговор за какво иде реч, и избяга с 200 Simple Smile)) Място нямал в колата, пък повече от 2,50 метра не перяли..., пък имало и кал. И това при положение, че са информирани за всичко това. Скоро колежка се оплакваше от тях, явно им куца организацията.
А тревата искаме да занесем в детската градина, защото децата си цапат обувките и дрешките на сегашната настилка.
Благодаря на всеки с идея...

# 925
  • Бургас
Освен да питате на някоя автомивка. На тази в "Лазур" до Мърфито редовно виждам прострени килими.

# 926
Извинявам се дали може да ме насочите къде точно се намира блок 44 А, в Изгрев? Нищо не ми излиза на карта, а нямам точен адрес с улица.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 15:25 от Lale_Lili

# 927
Лале, зад църквата Св. Атанасий малко по навътре

# 928
Благодаря!

# 929
Да знаете други  магазинчета,  освен в билковата аптека, в които  продават разни билкови тинктури . Нужни са ми разни капки за детокс на организма.

Общи условия

Активация на акаунт