Къде в Бургас? Тема 62

• 52 578
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Последно по парфюмния въпрос - моля,  правете разлика между официален сайт, официален и паралелен внос, откъдето идва разликата в цената, информация има бол.

# 631
  • Бургас
Точно така, "паралелен внос", паралелен аромат, паралелна трайност. И паралелен производител.

# 632
Здравейте,  препоръка за сервиз на климатици ?

# 633
Относно Старкорп имайте в предвид че те продават често доста стари парфюми. Понякога това е плюс като реформулират парфюмите, но понякога парфюмите си стареят и се променят дори и да ме са отворени и ползвани. Скоро си купих парфюм на 4 години, един вид нямах избор, знаех че е стар, но само първите 10-15 минути мирише добре и после искам да го махна от себе си, кожата също ме сърби от него. Не съм го закупила от Старкорп, но давам просто пример. За Монтал не съм сигурна че мога да помогна, понеже не съм от Бургас, а само живея тук от скоро, но на Морската гара в Конгресния център има нишови парфюми. Вече има няколко Килиан, Мансера, арабски, има Куатро Пици, Серджов. Пак има капачки с памуци (ужас, припадам като го видя😂) но магазина е много добре зареден откъм парфюми и дамата там е много любезна.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 04:09 от Lale_Lili

# 634
Здравейте! Ще имам гости в събота. Бих искала да ги заведа на обяд някъде, но отдавна не съм ходила по заведения и не знам как е храната. Happy или La flor? Приемам и други предложения...

# 635
  • Бургас
Ако е само този избор, предпочитам LaFlor, иначе фаворит са ми Tony GiGi.
Скоро посетих бистро "Розмарин" срещу Била в "Зорница", останах много приятно изненадана от кухнята.

# 636
Здравейте, къде мога да намеря бял тюл на ролка /ширина 15 см/?

# 637
Джамии господа, търся магазин от където да си купя нож за готвене. Харесала съм Сантоку формата. Обиколих вече Айко, Икеа и Мьомакс и тези там не ми харесаха. Освен в Метро, къде другаде мога да си купя качествени ножове. Търся и мелнички за сол и пипер.

# 638
Здравейте! Ще имам гости в събота. Бих искала да ги заведа на обяд някъде, но отдавна не съм ходила по заведения и не знам как е храната. Happy или La flor? Приемам и други предложения...
Здравейте! Препоръчвам Мамалига, Азур, Готи и Розмарин в Зорница, както и Замъка и Софра в Парк Изгрев

# 639
  • Бургас
Джамии господа, търся магазин от където да си купя нож за готвене. Харесала съм Сантоку формата. Обиколих вече Айко, Икеа и Мьомакс и тези там не ми харесаха. Освен в Метро, къде другаде мога да си купя качествени ножове. Търся и мелнички за сол и пипер.
https://cookandhome.bg/ - имат щанд в Технополис в Славейков.

# 640
Извинявам се, че въпроса ми не е за Бургас, но съм сигурна че можете да ми помогнете. Та, къде в Поморие мога да открия шивач? Нищо специално, само за скъсяване на завеси.
Благодаря предварително!

# 641
Привет , да ми подскажете плаж извън града , но близо все пак,  с приятно заведение към него .

# 642
  • Пловдив
Привет , да ми подскажете плаж извън града , но близо все пак,  с приятно заведение към него .

Утопия бийч, близо е до Бургас, плаж и заведение .

# 643
  • Пловдив
Здравейте, днес ме сюрпризираха в Бургас, глобиха ме, крушката на единия ми фар е изгоряла. По принцип съм отседнала в Равда, но почти всеки ден идвам до Бургас на плаж да имам компания с приятелки. Ако може съвет за място, където да ми сложат нова, видях, че има сервиз до Кауфланд, но ако там не я сменят някъде в Изгрев, Зорница или Лазур да ми посочите такъв?

# 644
  • Бургас
Кауфланд в Изгрев ли? Зад Кауфланд в Изгрев има също сервиз   "Офроуд Хънтър", отварят към 9.

Общи условия

Активация на акаунт