Къде в Бургас? Тема 62

• 52 581
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте група! Къде в Бс мога да намеря оригинални парфюми на Montale, влязоха ми в главата, а не ме купуват на сляпо? Харесах няколко, и никъде не намирам онлайн да им се продават мострите, та затова реших да питам вас за помощ 💐

# 616
  • Пловдив
Здравейте група! Къде в Бс мога да намеря оригинални парфюми на Montale, влязоха ми в главата, а не ме купуват на сляпо? Харесах няколко, и никъде не намирам онлайн да им се продават мострите, та затова реших да питам вас за помощ 💐

Starcorp продават монтали, мостри също имаха. Не са марка за на сляпо, наистина първо тествайте,

# 617
  • Бургас
Къде в Бургас мога да намеря хубави обувки,тип пантофки,балеринки,на нормални, евтини цени?

# 618
  • у нас
Къде в Бургас мога да намеря хубави обувки,тип пантофки,балеринки,на нормални, евтини цени?
В Тенденц, в Паоло Ботичели.

# 619
Препоръчайте фирма за продажба и монтаж на климатици!

# 620

Starcorp продават монтали, мостри също имаха. Не са марка за на сляпо, наистина първо тествайте,

Като адрес в гугъл мапс ми извади два. Единият е зад Билла до Трапезица, но там не се ориентирах къде може да е. Другият е на Александровска, под билетният център, дали е парфюмерията на ъгъла, където продават и цигари. Видях, че има и онлайн сайт. Доволни ли сте от качеството на парфюмите и оригиналността им? До сега не съм пазарила от тях.
Винаги съм ползвала Дъглас или Нотино.

# 621
  • Пловдив
Не е парфюмерията на ъгъла, магазинчето до нея е. Може по телефона да кажете какво искате да пробвате и да го донесат там, че е малко помещение и няма място за всичко. В склада им не съм ходила, понеже ми е неудобен като локация, понякога от сайта съм поръчвала и са ми оставяли поръчките на Александровска. Доволна съм, стар търговец са.

# 622
  • Бургас
Аз не съм доволна.
Редом с оригиналите продават ментета. И много добре си го знаят. Ама "ако мине".
Не бих пазарувала от тях никога повече.

Фирма за климатици -  "Вимакс".

# 623
  • Пловдив
Някой или продава оригинали, или ментета. За 30 години в този бизнес не съм видяла някой да прави и двете.

# 624
  • у нас
Не е парфюмерията на ъгъла, магазинчето до нея е.
Те са един и същ магазин, просто в единия има някои неща, които в другия ги няма.

# 625
  • Бургас
В парфюмерията на Патриарх Евтимий също продават Мансера и Монтал, но ароматите се "тестват" само от памуче

# 626
  • Бургас
Някой или продава оригинали, или ментета. За 30 години в този бизнес не съм видяла някой да прави и двете.

Никога не е късно да видиш нещо за първи път. Тази дискусия сме я водили вече, твое право е да ги защитаваш. Аз имам негативен опит с тях и мое право е да го споделя.

Купих от тях тестер на Hermes, който беше подозрително евтин. Половин час след нанасянето миришеше на химия, а след още един час беше напълно изветрял.
Върнах им го. Собственикът поиска да ми удържи 30 лв. от цената, за връщането. Накрая склони на 5 лв. Изключително селски пазарлък.

Убедена съм, че го е продал после на отливки. Сайтът им е пълен с отливки, получени вероятно по същия начин. Не знам каква е идеята реномиран търговец да продава "отливки"? Споделих недоволството си в парфюмната тема и ми писаха още 5 човека с подобен опит.

Купих си парфюма от Дъглас. Мирише с дни, точно с аромата, който познавам.
Купих го и от летището в Ница. Отново същият познат аромат и същата трайност.

При такъв избор на магазини и доставчици да  ми прилагат тези селяндурски тарикатлъци от 90-те - не, благодаря. Но и аз съм си виновна, че се подлъгах по примамливата цена.

# 627
  • Бургас
От вас разбрах за въпросният магазин.

Нарочно си поръчах парфюм, който никъде другаде не може да се намери, нито физически, нито он-лайн.

100% съм сигурен, че е някакво менте, защото ми беше любим, преди марката да фалира.

Това е парфюмът и ако се потвърди съмнението ми, ще сезирам всички възможни институции.

Интересно ми е от къде ще го вземат, след като не е наличен никъде.

https://www.starcorp.bg/christian-lacroix-bazar-for-men

Ако аз се бъркам и някой го намери да се продава он лайм от проверен сайт, моля да ми даде линк.

# 628
  • Бургас
юрист, това е парфюмна вода, не парфюм. Понякога старите аромати "възкръсват" по този начин. Някой е купил бранда и прави подобие. Има нещо общо със стария, но не съвсем. Не е точно менте, но не е и старият аромат. По-скоро бледо и нетрайно копие. Имам един любим Diesel, отдавна спрян от продажба. По летищата в момента го продават уж същия за 19.90 евро, но тоалетна вода. Видях го тази година в Бургас, София, Париж, Ница, Варшава. Еми не е това старото, но не е и менте.

В моя случай ставаше въпрос за тестер на парфюм, който не е стар, има го и сега на пазара. Не би трябвало да има разлика, но уви. Впрочем и днес цената е подозрително ниска не само на тестерите.

https://www.starcorp.bg/hermes-l-ambre-des-merveilles-eau-de-parfum

167 лв. за 100 мл.
Вижте колко струва оригиналът в сайта на производителя.
https://www.hermes.com/fr/fr/product/l-ambre-des-merveilles-eau- … parfum-V107246V0/

Аз купих 50 мл за 114 евро от летището в Ница. Цената е такава в целия свят, с 5-10 евро разлика.

Или Старкорп са им толкова свидни на Hermes, че ще им продават парфюмите си под себестойност?

# 629
  • Бургас
Точно посочената от вас марка познавам много добре, тъй като от известно време зимният ми парфюм е HERMÈS TERRE D’HERMÈS PARFUM.

Именно, поради тази причина (цената) не бих рискувал цитираният сайт.

Иначе и от Дъглас не ми се струват много ок. Различен ми е от ...да кажем купен от Болоня.

Интересно, но, летен не си намирам. Все ми идвам една идея по тежки за сезона. Субективно е, но, парфюмите им да топ.

Общи условия

Активация на акаунт