Къде в Бургас? Тема 62

• 52 589
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета!
Имам за изхвърляне неработещи телевизори. Знаете ли за  фирма, която да дойде на място да ги вземе за рециклиране или нещо такова?

В линка има телефон.
https://www.burgas.bg/bg/razdelno-sabirane-i-predavane-na-izlyaz … ronno-oborudvane/

# 601
  • Бургас
До Мола с автобус 9 или 11.

Момичета,качвам визитката на майстора.
Има публикация във фейса в групата ,, Строителство и ремонтни дейности в Бургас и областа,,
Прави страхотни декоративни мазилки. Много ми харесаха.

П.С. Само да добавя,че човека е много ангажиран. Работи по големи обекти. Според работата преценя дали и кога ще може да се отзове. Но е точен. Каза ,,Около 12ч ще дойда,,. В 11:57 беше пред нас. Работил е във Франция дълги години.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 07:23 от karzz

# 602
11-ката ходи ли до Галерията?

# 603
  • Бургас
Ходи, да. След автогара Запад ми се губи маршрутът ѝ, но съм я хващала за една спирка от Поморина до мол Галерия.

# 604
Ходи, да. След автогара Запад ми се губи маршрутът ѝ, но съм я хващала за една спирка от Поморина до мол Галерия.
Аз явно съм била в някаква огромна заблуда. Мислих, че тръгва от Терминал Славейков и отива до Трапезица, минавайки през гарата. Ама така е като рядко се качвам на ГТ.

# 605
  • Бургас
Прави един голям кръг, който най-общо изглежда така:
Скрит текст:
Терминал Славейков в посока ВХТИ-през Изгрев-околовръстното към Морската-Демокрация- автогара Юг- Транспортна болница- Мария Луиза-автогара Запад-Трапезица -тук явно продължава към Окръжна болница-Поморина и надолу към мола-терминал Славейков.

# 606
  • Fairbanks, Alaska
Препоръчайте офис на А1 с адекватно обслужване.

# 607
Наскоро се наложи да ползвам на Александровска и останах много доволна. Накрая момчето каза, че е командирован от Варна за семдица. Явно във Варна добре ги обучават. Беше толкова възпитан и любезен, че се зачудих къде съм.

# 608
  • Бургас
Къде в Бургас има машина за монети, където си изсипваш жълтите стотинки и ти вади бележка, а след това като пазаруваш в съответния хипермаркет ти приспадат сумата от бележката.

# 609
  • Бургас
Къде в Бургас има машина за монети, където си изсипваш жълтите стотинки и ти вади бележка, а след това като пазаруваш в съответния хипермаркет ти приспадат сумата от бележката.
Кауфланд - Славейков.

# 610
Кауфланд Славейков и Изгрев (сигурно и в Меден Рудник има, но не съм проверявала), както и в Метро

# 611
Знаете ли дали има мекици на капанчето  , което е зад Воденицата ? Миналата година предлагаха .

# 612
  • Бургас

Винаги ходя на Атаген. Нищо лошо не мога да кажа.

# 613
  • Бургас
Знаете ли дали има мекици на капанчето  , което е зад Воденицата ? Миналата година предлагаха .
Благодаря, че ми ги припомни! Тъкмо съм на опашката Wink 0.99 лв бройката

# 614
  • София
Можете ли да ми препоръчате интериорен дизайнер за Бургас - за изготвяне на проект, без изпълнение?

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт