Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 297
  • 691
  •   1
Отговори
# 255
А остава ли трайно срещу името, при което е излязло?

# 256
Всъщност не. Сега си направих опит с няколко контакта. Там където ми е излизало преди сега не се появи след името, а на друг контакт го имаше...

# 257
Добър ден. Отново въпрос за Samsung Galaxy A05S. Зарежда се с оригинално бързо зарядно на Samsung 25W. Бях писала, че много бавно се зарежда. Този телефон не е мой. Опитахме с моето зарядно пак на Samsung. Пак зареждаше бавно. За 8-9 часа стана 90 процента. Снощи този мой роднина опита да го зареди със зарядно на Redmi Xiaomi. Пак беше бързо зарядно. И започна да зарежда бързо. Явно няма проблем с батерията. Сигурно това зарядно не е подходящо за този модел телефон. Какъв може да бъде проблемът?

# 258
Осен зарядното кабела сменяхте ли.
Може да е прекъснат кабел, също.

# 259
Всъщност не. Сега си направих опит с няколко контакта. Там където ми е излизало преди сега не се появи след името, а на друг контакт го имаше...

А при мен се запазва, където се е появило това HD. Втора година ползвам този телефон, до сега не е излизало.

ПС Забелязах, че ми го показва и при някои разговори, срещу отброяването на времето на разговора.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 14:54 от Diorela

# 260
Осен зарядното кабела сменяхте ли.
Може да е прекъснат кабел, също.
Моят кабел не е скъсан. Зарежда на моя телефон, но на неговия бавно.

# 261
Кубчета на Xiaomi има по 67W и 120W. Може би затова е заредило по бързо.

# 262
Добър ден. Отново въпрос за Samsung Galaxy A05S. Зарежда се с оригинално бързо зарядно на Samsung 25W. Бях писала, че много бавно се зарежда. Този телефон не е мой. Опитахме с моето зарядно пак на Samsung. Пак зареждаше бавно. За 8-9 часа стана 90 процента. Снощи този мой роднина опита да го зареди със зарядно на Redmi Xiaomi. Пак беше бързо зарядно. И започна да зарежда бързо. Явно няма проблем с батерията. Сигурно това зарядно не е подходящо за този модел телефон. Какъв може да бъде проблемът?
8-9 часа зареждане значи, че има реален проблем някакъв. Самото зарядно е трдуно за повреждане, най-вероятно кабелът е посгънат или телефонът не го харесва по някаква причина. Пробвайте с друг кабел. Най-най-най-евтините кабели често не искат допуснат бързите зареждания.

# 263
Проблемът е в буксата на кабела. Не всички пинчета вътре съвпадат с тези на този телефон и не получава приток на електричество по всичките. На другия телефон, който се зарежда без проблем със същия кабел, напълно съвпадат.
Скрит текст:

# 264
Имам въпрос за Google Wallet. Досега можех да плащам с телефона без да се налага да го отключвам. От няколко дни не е така и е много досадно. Аз лично нищо не съм правила, може би е някакъв ъпдейт. Та има ли някаква опция да си го направя пак да минава плащането при заключен екран?

# 265
  • Там...
При мен иска верификация, дори да е отключен екранът. В самото приложение трябва да се удостоверя отново с отпечатък или шаблон. Преди не беше така.

# 266
А при мен се запазва, където се е появило това HD. Втора година ползвам този телефон, до сега не е излизало.
Това ли?

Означава, че разговорът е проведен по data канала, а не по стандартния GSM. Мрежата го договаря по възможностите на двете устройства. Примерно ако и двата телефона имат активиран VoLTE

# 267
Благодаря, Санди! Да, за това HD говоря. Аз нямам активиран VoLTE, не мисля, че съм го активирала. По едно време ми искаше да го активирам, аз дадох Не, защото не зная какво е.  Къде мога да проверя дали е активиран?
Показва ми го и на стационарни телефони, не само на мобилни. Не зная и други от семейството ми да го имат, но ми го показва на техните разговори. От оператора ми казаха, че нямат представа, не е от тях.

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 17:38 от Diorela

# 268
Нещо такова

# 269
На телефона ми е активирано това Volte. А какво всъщност представлява? Нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт