Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 283
  • 691
  •   1
Отговори
# 285
Темата е за телефони, но виждам,че има компетентни потребители и търся помощ за Samsung Watch Ultra.  Може ли да ми кажете как да се показва Viber и Telegram  на часовника? Сдвоени са устройствата , но не се появяват в списъка с приложения?

# 286
  • София
Привет! Може ли малко съдействие. Телефон е Самсунг S23 . От известно време ми изписва че хранилището е пълно.

И накрая ми отваря това? Да дам ли разрешение и къде ще отидат тези снимки?

# 287
Google photos може да качва в облака резервни копия на снимките в оригинално качество (4-5 mb на снимка) или в "storage saver" (1-3 mb на снимка).
Струва ми се, че се опитва да те насочи да си промениш снимките от оригинал към storage saver (макар и на снимките да не се вижда конкретно), което ще им свали малко качеството но за облак е ОК. (за видео не е много ОК)

# 288
  • Там...
Гугъл фото те пита за разрешение да изтрие снимките ти от устройството.

# 289
Премести си снимките на компютър и после ги изтрий.
И на мен ми свърши мястото, прехвърлих ги в оригинал и сега трия, първо клиповете, че заемат повече място.

# 290
Здравейте. Имам iPhonе - старичък. Не мога да кажа модела. Правя снимки - живи. Изключвам в настройки живите снимки, но нищо не се променя - пак са живи. Не мога да се справя. Моля за помощ.
Трудно ми е и с англ. език.

# 291
  • Пловдив
Здравейте. Имам iPhonе - старичък. Не мога да кажа модела. Правя снимки - живи. Изключвам в настройки живите снимки, но нищо не се променя - пак са живи. Не мога да се справя. Моля за помощ.
Трудно ми е и с англ. език.

При отворена камера горе този символ (заградения с червено) го натискате и трябва да е така зачеркнат.

# 292
Elitta, сърдечно благодаря!
Стана!

# 293
Забелязах нещо странно. Бързо зарядно е, кабел от новия С тип. ММ ми купи нов кабел, каза, че е много по-добър от оригиналния. Сега забелязах, от  едната страна зарежда бързо, от другата - бавно. Отбелязах си бързата страна, че са еднакви.

# 294
  • София

Моля за помощ,

третия символ отляво надясно в горния ляв ъгъл какъв е и как да го елиминирам?

Като се появи и нямам звук от медии и файлове .

# 295

Моля за помощ,

Може би се връзва чрез Bluetooth с безжични слушалки? Иначе самият символ според мен представлява точно това - слушалки.

Проверете си Bluetooth менюто и изчистете устройствата, с които телефонът се свързва автоматично. Или просто изключете Bluetooth-a.

# 296
  • София

Моля за помощ,

Може би се връзва чрез Bluetooth с безжични слушалки? Иначе самият символ според мен представлява точно това - слушалки.

Проверете си Bluetooth менюто и изчистете устройствата, с които телефонът се свързва автоматично. Или просто изключете Bluetooth-a.

Появява се при изключен Bluetooth .

# 297
На мен ми се появява такъв символ, като включа слушалка с жичка. При включен Bluetooth  нямам такъв.

# 298
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Телефонът на дъщеря ми е Xiaomi Redmi 9C nfc. От известно време се рестартираше постоянно и явно прибързано ММ резетна телефона до фабрични настройки. Преди това с нея са направили някакъв бекъп. В крайна сметка се оказа, че проблемът прави повредена карта на мобилен оператор. Сменихме я и телефонът отново работи без проблем. За съжаление в него няма нищо, очаквано. Не мога да се ориентирам къде е този бекъп, за да възстановим информацията - снимки, бележки. Явно не е свързала профила си с гугъл, за да пази снимките. Поне номерата са ок. Има ли някакво приложение, което да помогне?

# 299
Моля за помощ, телефон Редми ноут 11. Бях го претъпкала със снимки и клипове и не можех да правя повече. Преди време освободих около 1 ГБ, но камерата показваше известно време, че няма място. После някак се оправи и направих няколко снимки. Пак показа, че няма място. Изтрих около 2 ГБ, но продължава да не ми дава да правя снимки, че нямало място. Почистила съм от опцията за почистване. Показва 2,4 ГБ за приложения, така, че не е претоварен от такива. Паметта е 128 ГБ, показва достъпни 143 МБ.
Как да го накарам да разбере, че има място в USB памет?

ПС Сега изтрих около 150 снимки , показва 154 МГ достъпни. Дава ми да опитам дълбоко почистване. Не смея, че не зная какво е това и да не вземе да ми изтрие снимки.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 14:03 от Diorela

Общи условия

Активация на акаунт