Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 30 568
  • 665
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Photo and picture resizer

# 586
Препоръчайте ми приложения за родителски контрол.

# 587
  • в 1001-та нощ
Аз използвам на Google 👌

# 588
точно Google Family Link. Само дано не кажете, че искате за айфон Simple Smile

# 589
Случи ми се следното нещо - мм се прибира и каза, че опитал да ми се обади, но получил отговор " в момента няма връзка с този номер, опитайте по-късно". И се почна едно рестартиране, вадене на картата, пак поставяне, проби да се позвъни от няколко телефона - и не, пак същото. Накрая реших да преместя картата в друг телефон - от Samsung S24U, в iPhone, звъннах и всичко беше наред. Реших че проблемът е в Samsung-а, върнах картата в него и очаквах отново да не мога да получавам входящи повиквания, но - не! Всичко е наред от този момент нататък. Не съм ограничавала входящи повиквания по никакъв начин и нямам идея какво беше това. Някой има ли мнение?

# 590
На кой оператор ти е картата?

# 591
Понякога има временни затруднения някой оператор. Вие докато сте сменили картата всичко е било оправено вече. Не е проблема във вас или вашият телефон.

# 592
Виваком. Не е от тях, първо с тях говорих. Забравих да кажа, че през времето, в което не получавах входяци, аз мога да набирам. Беше точно като да съм ограничила входящите повиквания, а не съм. Обаче в момента, в който преместих картата в iPhone, без проблем получих позвъняване и премествайки я в Sаmsung-а, си беше наред. Смяната става за 30 секунди...

# 593
  • в 1001-та нощ
Понякога картата не контактува добре и трябва просто да се добави и намести.

# 594
Виваком. Не е от тях, първо с тях говорих. Забравих да кажа, че през времето, в което не получавах входяци, аз мога да набирам. Беше точно като да съм ограничила входящите повиквания, а не съм. Обаче в момента, в който преместих картата в iPhone, без проблем получих позвъняване и премествайки я в Sаmsung-а, си беше наред. Смяната става за 30 секунди...
Звучи като временен проблем с клетката/оператора. Свързаха ли те с Техническия отдел? Само те имат информация дали има или няма проблем с дадена клетка.

# 595
Понякога картата не контактува добре и трябва просто да се добави и намести.
Направих го веднъж, не проработи.

Скрит текст:
Звучи като временен проблем с клетката/оператора. Свързаха ли те с Техническия отдел? Само те имат информация дали има или няма проблем с дадена клетка.
Свързах се, да. Директно Техн.отдел избрах за проблем с връзка, нямало е проблем с клетка. Аз набирах през това време, от този телефон и карта говорих с тях. Те ме набраха и казаха, че, да, не могат да осъществят връзка с мен. Както и да е, дано не се случва втори път, но ме изненада, защото никога не ми се е случвало нещо такова.

# 596
  • София
Хора, аз ли не съм в ред? Вярно, че не разбирам толкова, НО. Подариха ми Айфон 16 про макс, та набързо замених Самсунга Simple Smile Искам да си добавя дебитната карта към Епъл Пей, при  условие, че картата ми е премахната от GPay на Самсунга (дори телефона е нулиран към фабрични настройки). Към Фибанк съм и звънях вече няколко пъти - първо ми обясняват, че трябвало да минат 24ч откакто приложението е инсталирано на новото устройство. Е, минаха. После ми казаха, че нулират картата и всичките й дигитализации и да опитам по-късно - пак нищо. Обясняват ми , че в меню карти трябвало да има черно бутонче да добавя картата към портфейла, но аз нямам такова. Като се опитам да я добавя през портфейла ми пише, че трябва някаква верификация от банката. От банката ми казват ''не от там, махнете я и го направете през приложението'' Чувствам се като пълен идиот.

# 597
Хора, аз ли не съм в ред?
Скрит текст:
Вярно, че не разбирам толкова, НО. Подариха ми Айфон 16 про макс, та набързо замених Самсунга Simple Smile Искам да си добавя дебитната карта към Епъл Пей, при  условие, че картата ми е премахната от GPay на Самсунга (дори телефона е нулиран към фабрични настройки). Към Фибанк съм и звънях вече няколко пъти - първо ми обясняват, че трябвало да минат 24ч откакто приложението е инсталирано на новото устройство. Е, минаха. После ми казаха, че нулират картата и всичките й дигитализации и да опитам по-късно - пак нищо. Обясняват ми , че в меню карти трябвало да има черно бутонче да добавя картата към портфейла, но аз нямам такова. Като се опитам да я добавя през портфейла ми пише, че трябва някаква верификация от банката. От банката ми казват ''не от там, махнете я и го направете през приложението'' Чувствам се като пълен идиот.

Добави си я от Уолета не ги слушай. Моята отдавна е добавена, но скоро го правихме с племенницата и по този начин я добавихме. Като ти изпише, че трябва верификация от банката, нищо не прави, не им знъни то е автоматично (теглят стотинки/лев и го връщат веднага) минутка-две да се забави няма проблем. Просто изчакай. Добавяш и чакаш. (на ПИБ съм и аз и тя)

Случи ми се следното нещо - мм се прибира и каза, че опитал да ми се обади, но получил отговор " в момента няма връзка с този номер, опитайте по-късно". И се почна едно рестартиране, вадене на картата, пак поставяне, проби да се позвъни от няколко телефона - и не, пак същото. Накрая реших да преместя картата в друг телефон - от Samsung S24U, в iPhone, звъннах и всичко беше наред. Реших че проблемът е в Samsung-а, върнах картата в него и очаквах отново да не мога да получавам входящи повиквания, но - не! Всичко е наред от този момент нататък. Не съм ограничавала входящи повиквания по никакъв начин и нямам идея какво беше това. Някой има ли мнение?

Това беше една от причините да ги махна тия гадни Самсунги. Два имах с този проблем, и през сервиз минаха, уж антена ли какво беше дефектна, сменяха и пак същото.
Накрая го хвърлих в кофата и мирясах.

# 598
Тя говори за някакво приложение. Не за Wallet.

# 599
Да, за приложението на банката. Но при мен дори и да е добавена пак стои бутона. т.е е бъгаво приложението

От уолета да я добави

Общи условия

Активация на акаунт