Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 31 638
  • 671
  •   1
Отговори
# 660
Опитай така. Натискаш и задържаш двата бутона на слушалките, за да ги намери телефонът.

# 661
plm_79,

Благодаря Flowers Four Leaf Clover , стана !

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 18:31 от metome

# 662
Получавам две последователни смс съобщения като тези. Нито телефона ми е Apple, нито съм правила някакъв акаун към тях. Нещо имам спомен, че беше измама някаква. Какво да направя ?

# 663
Получавам две последователни смс съобщения като тези. Нито телефона ми е Apple, нито съм правила някакъв акаун към тях. Нещо имам спомен, че беше измама някаква. Какво да направя ?

Каква измама е? Няма линк или нещо, което те приканят да направиш. Изглежда истински.

# 664
Не, няма линк, само това от снимката. Но не съм правила акаунт към Apple

# 665
Някой упорито се опитва да ти регистрира номера в Apple. Вероятно в кьорав и не вижда, че е объркал номера

# 666
  • София
Здравейте! Знаете ли място в София, където отключват неизплатени лизингови телефони? Измамиха ме и закупих телефон, който се оказа, че е на лизинг и ще бъде заключен. Казаха ми, че имало места, където ги отключват. Съответно не мога да намеря човека, закупил телефона, не е в София, а от някакво село (от документите, които имам за телефона има данните на лизингоискателя)...

# 667
  • Асеновград
За бързото зареждане.

# 668
Здравейте, много спешно ми трябва съвет как да изтрия Фейсбук профил от който съм се вписвала с телефона си. Като отидана трите хоризонтални чертички и после на трите точки - Други акаунти, този профил си седи, а не искам да го имам като опция да се впиша в него.

# 669
Изтрий кеша

# 670
# 671
или триете данните, или деинсталиране и инсталиране. и в двата случая ще ви иска да влезете с потр. име и парола.
ако пак седят и двата профила деинсталирайте и месинджър и фейсбук. и после наново

Общи условия

Активация на акаунт