Майски бебета 2024г. - Тема 12

• 32 731
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
И при мен имаше 1,2 дни,в които мойто бебе май спеше по цял ден.Никакво го нямаше и се постреснах.Но после се размърда и се успокоих.
Аз си взех едно две неща от втората употреба.Широки панталони и широка тениска.Скоро не се бях виждала в цял ръст,станала съм шамандура отвсякъде.

# 106
На тонове ще мина когато отида на кардиолог и анестезиолог за секциото значи края на април ми каза 👍
За подсичане вкъщи винаги има Бочко, но е слабичко...та судокрем и бепантен ще купя 🌞
Днес съм в мола с каката нз дали ще купя нещо занесохме зимните якета на химическо
Седим по женски на кафе.

# 107

Ето ви още едно коремче на мама кит 🤣Всъщност не е толкова голям за 34+4,но така изглежда.

За козметика аз съм заложила на судокрем,бепантен,имам и джинджира алба,но ще накарам мама да ми донесе и павловича мас.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 11:34 от Mahur

# 108
Ама много сте ми красиви 🥰😍 пу-пу

На мен ММ вече ми вика мама Меца 🤣 ужасна съм 🤣

Аз съм заложила на судокрем и бепантен, днес мисля да ходя в ремедиум, та ако нещо се сещате изгодно на промоция или пакет може да споделите.

# 109
Аз си взех днес болничния. Бебето си е надолу с главата и е около 2,300+- . АГ каза, че почти няма шанс да се обърне, което много ме успокои. И водите са добре. Аз имах някакви притеснения, защото изпускам положението и съм вечно с превръзка. Ама си е от пикочния мехур 😊 След 2 седмици ще и взима секрет за микробиология и ще ми дава документи за раждането. И инструктаж, разбира се, за раждането,за какво да следя.

# 110
Изглеждате супер 😁. Аз се ориентирам от вас за купуването на козметика и някакви неща от аптеката.

# 111
Аз за козметика купих от марката на ДМ babylove. Ще започнем с това, ако има негативна реакция ще сменям. Гледах им състава и е доста изчистен.

Против подсичане взех един на бебо и един на babylove и един на бочко за тест.
По много уебинари слушах как не препоръчват кремове с цинк, ако все още подсичане не е налично, защото много изсушава, та гледах да взема различни, за да видя с кое ще се напаснем.

Ето още едно коремче в 36та

# 112
Много сте готини 🌹
И на мен ми вика мама меца или костенурка като не мога да стана от леглото

# 113
Някой минал ли е на среща с анестезиолог вече? Да разкаже повече информация какво са си говорили?
Аз минах, попълвах въпросник и анестезиолога ми задаваше въпроси свързани с лекарствата, които приемам, дали изпитвам дискомфорт когато лежа по гръб, дали са ми слагали упойка преди. Обясниха ми накратко как процедират с поставянето на упойка, какви могат да бъдат страничните ефекти и това беше общо взето.

Някой карал ли е курсове за първа помощ за бебета и деца? Можете ли да препоръчате някой?

И аз препоръчвам https://firstaidbg.com/. Карах им курса преди няколко месеца и останах много доволна. Мяркали ми са се и безплатни такива в ютуб, ще потърся по-късно и ще споделя тук.

# 114
JustLinn,  четка и гребен за коса си избрах на Чико.. видях все хубави отзиви в амазон .
Има я в розово , синьо и оранжево

https://www.hippoland.net/chicco-komplekt-chetka-i-greben-ot-est … stven-kos-m-79828

# 115
Прекрасни сте всички! Two Hearts

На мен пък таткото ми казва, че приличам на Обеликс, ама с добро де Smile Хайде и аз да се отчета с корем, спретнахме си една импровизирана сесия този уикенд, че времето взе да отминава много бързо...

Както zoya спомена, в Youtube има доста лекции с Анди от FirstAid, онзи ден дори гледахме една (ето тази: https://www.youtube.com/watch?v=tJsp6b1zbMQ ), че така и не остана време за присъствен курс. Иначе предлагат и онлайн курсове. Отделно си поръчахме една книжка със синтезирана информация от сайта им, изглежда доста полезна.

Забелязала съм и аз, че бебка е доста по-кротка през уикендите и единствено тогава ме оставя да спя по-дълго. Явно си усеща, че е време за почивка. Simple Smile

Аз имам въпрос към тези от вас, които вече са раждали. В коя седмица започнаха да ви следят за разкритие, или е строго индивидуално и зависи дали има други индикации?

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 13:02 от Iffsy

# 116
  • София
Взела съм Судокрем. Днес купих и още няколко дреболии като мокри кърпи на Бочко 99,6% вода, четка за шишетата, бебешко веро на Бочко и термометър. Термометърът е за подмишничка и за дупе. Исках такъв за ухо, но нямаше. Но и скъпи ми идват и не знам дали си заслужават. Ако сте ползвали такъв, доволни ли сте?
Много са ви хубави коремчетата! Simple Smile Аз съм забелязала, че като хапна и сякаш корема става още по-голям. Дори да е нещо малко. Ставам хептен двойна.

# 117
И ние взехме обикновен термометър на първо време. Смятам на консултацията с педиатър да попитам за препоръка за термометър за чело и ухо, че хич не съм наясно, а са си скъпи. Ние също поръчахме на бочко 99.6 вода едно кашонче.

# 118
Някой карал ли е курсове за първа помощ за бебета и деца? Можете ли да препоръчате някой?

Аз ходих на FirstAid, като и преди това съм карала при тях и онлайн и присъстен за възтрастни. Хубавото на присъствения е, че има практика и тогава може да опиташ техниките и да усетиш силата, която е необходимо да се приложи, но и онлайн куросвете биха дали необходимата инфромацията как да се действа в дадена ситуация.

# 119

Гова е най-добрия ушен термометър за мен и 100% си заслужава цената.Не знам колко струва в бг ,но аз го бях взела за около 30£.С обикновен термометър ще ви е много трудно когато започне да шава ,а с този става всичко за секунда.

Общи условия

Активация на акаунт