Майски бебета 2024г. - Тема 12

• 32 755
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
На този на wooden spoon пише 0+, другата седмица съм на семинар, ще попитам. Но при положение, че бебето ще е лятно, ми се струва малко рисково да го разхождам без никаква защита... Но ще попитам.

Зоя, знам, че е препоръчително, но лятото просто не понасям 100 слоя на лицето си, защита, основа, фон дьо тен и зависи от повода кой знае какво още 😀

# 136
Аз да се похваля, че днес пристигнаха покупки (надявам се от последните  Satisfied), направени в онлайн аптеки, и като гледам май остава да ми пристигне роклята за изписването, бельото и да поръчам за малкото мишле комплект за изписването (вече съм харесала, само остава да поръчам). Сутринта гледах в голямата фейсбук група, че вече има едно родено майско бебе, направо не мога да повярвам, че наближават тези прекрасни моменти така скорострелно! Blue Heart

В сряда съм при АГ за 45 дневния и първи тонове, другата седмица с ММ ще се занимаваме с миенето на тераси и прозорци, мисля да стегна багажа за болницата, тъй като не са ми необходими много неща за там, но да ми е спокойно. Също така ще започна с гладенето и прането на бебешките дрешки, да разопаковаме матрака и да го нагласим в креватчето, тъй като е на руло от както е пристигнал. Много се вълнувам! Heart Eyes

# 137
Сутринта гледах в голямата фейсбук група, че вече има едно родено майско бебе, направо не мога да повярвам, че наближават тези прекрасни моменти така скорострелно! Blue Heart
И аз се събудих с тази новина, направо тръпки преминаха през цялото ми тяло и започнах лееееекичко да излизам от еуфоричния си балон и да осъзнавам какво става 😀

# 138
Pauly, по принцип каквито и да са пластовете крем/фдт отдолу, ако нямат слънцезащита, не се предпазваш така по никакъв начин. Някои фдт-и имат 15 фактор, но това е много малко за мен. Факторите (до колкото помня са на часове), т.е. примерно 15 фактор те защитава половин час. 50 фактор е за около 2 часа. После трябва да се поднови. Има спрейове за над грим, които са предназначени точно за подновяване на слънцезащитата, но аз не съм ги пробвала. Все си мисля, че с тях грима ще се развали. Слънцезащитата на Скин1004 е много лека и приятна, пробвай я. Няма да ти утежни грима.
Една от причините за поява на пигментни петна за хормонални промени. За това точно по време на бременност (а и след) е хубаво да се използва слънцезащита.
За нашите летни бебета все си мисля, че наистина е хубаво да ги мажем. Те ще са толкова малки и с изнежена кожа…. Не знам, ще проуча по темата. Че няма да излизаме по обедните жеги, е ясно, но все пак лятото и в сутрешните, и във вечерните часове слънцето е силно.

# 139
За подновяване на La Roche спрейчето е чудесно. Beauty of Joseon наистина е страхотен и много лек.

# 140
И аз знам от 6м слънцезащита за бебета каката беше тамън на 6м,лято беше и взех Юриаж,вече е голяма и минаваме с Нивеа детска 50 фактор.
То няма да е изложено на слънце,първия кош е доста закрит😁
Да си призная съм много нередовна от към грижа за лицето ....ама годинките тежат вече 😁
Коя е тази майска група мале,аз не съм в майска във фб😁

# 141
Слънцезащита наистина след шестия месец. Преди това не трябва да се излага бебето на слънце. В количката със сенник, с шапка или по сянката само. Аз взех също на Wooden Spoon, но по-скоро за себе си да я тествам. Иначе ползвам бб кремове с фактор, вместо фон дьо тен (Bioderma и Misha харесвам). Сега през бременността гледам да огранича химичните филтри и ползвам една на Balea, обаче е ужасно мазна за моята и без това мазна кожа.

# 142
На мен ми излезе пак ниско желязото и хемоглобина въпреки цялото пиене на желязо… Сега ще трябва да ми вливат, та чакам да кажат кога да ходя. Има ли някакви странични ефекти от вливката..

# 143
Момичета, мислили ли сте за някоя играчка тип бухалчето Оли, зайчето на moonie и подобни?

# 144
  • София
Аз взех това облаче по препоръка на моя приятелка. Нейното детенце много се кефело на облачето и така се реших.

https://www.hippoland.net/fisher-price-newborn-plyusheno-oblache … -i-svetlini-gjd44

# 145
Ние взехме бухалчето Оли, но го поръчахме от немския Амазон и ни излезе около 60/65лв (тук мисля го гледах около 127лв), което си е разлика.

# 146
На мен ми излезе пак ниско желязото и хемоглобина въпреки цялото пиене на желязо… Сега ще трябва да ми вливат, та чакам да кажат кога да ходя. Има ли някакви странични ефекти от вливката..

Не са ми вливали, но бях готова и го очаквах. Така че специално проверих за странични ефекти и никой не беше писал за такива.

# 147
И аз сега за това чета и разпитвам. Не се оплаква никой, дано всичко е наред. Ще видим. Благодаря за отговора.

Не са ми вливали, но бях готова и го очаквах. Така че специално проверих за странични ефекти и никой не беше писал за такива.

# 148
Момичета, мислили ли сте за някоя играчка тип бухалчето Оли, зайчето на moonie и подобни?
Музикални ли са?
Аз не.
Ще разчитам на себе си,каката и разни дрънкалки😁

# 149
Няма странични ефекти. Банката минава за 30 минути, не е страшно. Не е нужно да се лежи в болница. Колко ти е желязото? То след системата няма желязото да литне, после пак продължаваш с хапчета. Май има много доволни от Билкова кръв, та ще взема и аз да я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт