Мнения за Оземпик?

• 83 239
  • 816
  •   2
Отговори
# 720
  • София
Моята приятелка го спря около февруари и не е качила, но си спазва калориен дефицит (в нейния случай с фаст, аз не съм почитател на фаста, но на нея й действа добре).

# 721
  • Костандово
Здравейте, и аз съм на оземпик от март месец. В началото имах гадене и един път по върнах, но сега се чувствам добре. Свалила съм за 1 месец 8кг,но правя упражнения и се храня по зоната. Бях 4 седмици на 0. 25мг вече две седмици съм на 0.50мг.След още 2 седмици трябва да мина на 1мг,но не разбрах доктора един път седмично или месечно се слага 1мг.Ще питам пак, предписан ми е за 6 месеца.

# 722
Здравейте, и аз съм на оземпик от март месец. В началото имах гадене и един път по върнах, но сега се чувствам добре. Свалила съм за 1 месец 8кг,но правя упражнения и се храня по зоната. Бях 4 седмици на 0. 25мг вече две седмици съм на 0.50мг.След още 2 седмици трябва да мина на 1мг,но не разбрах доктора един път седмично или месечно се слага 1мг.Ще питам пак, предписан ми е за 6 месеца.
Веднъж седмично.

# 723
  • София
Моля,споделете как се справяте със запека.

# 724
  • София
Моля,споделете как се справяте със запека.

# 725
  • София
Почти година бях с разтройство. От два месец със запек, на мен това ми помогна много. Пробвах хуск, ама ми е много трудно да го пия.
https://www.forlife.bg/produkt/kompleks-chrevno-prechistvane

# 726
  • София
Започнах преди месец с Оземпик 0,25.Сложих си 4 пъти всяка седмица.Направи ми впечатление,че в писалката остана вещество почти 2/3 след четвъртото слагане.Не знам така ли трябва да бъде или аз нещо греша?На самата писалка си пише 0,25.

# 727
  • Varna
Момичета, помагайте.
За първи път ще слагам  Wegovy от 0.25 мг
Изписаха ми го преди месец и го купувам сега. Понеже мина време и не помня ендокриноложката какво ми показа.
Как и колко да завътря за първа доза?
Не съм ползвала Оземпик и изобщо нямам никакъв опит с писалките.

# 728
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Много зависи от това какъв тип писалка сте взела ( Ви е предписана).
За да излиза по-евтино понякога ендокринолозите изписват писалката, която е за най-високата доза - 2.4 мг.
В една писалка са дозите за 4 седмиции - 4х2.4 - 9.6 мг.
За да знаете колко клика от тази писалка ще отговарят на Вашата доза - 0.25 мг може да използвате този калкулатор:
https://wegovyclicks.replit.app/

В първото поле избирате от колко мг е писалката, която имате.
Във второто - дозата, която трябва да си слагате.
Резултатът Number of clicks needed
е броя на кликовете, които трябва да направите, за да достигнете дозата, която Ви е предписана.
Във Вашия случай, ако писалката е с най-високата доза, според изчисленията за да си слагате 0.25 мг трябва да направите 16 клика.

# 729
  • Varna
Много зависи от това какъв тип писалка сте взела ( Ви е предписана).
За да излиза по-евтино понякога ендокринолозите изписват писалката, която е за най-високата доза - 2.4 мг.
В една писалка са дозите за 4 седмиции - 4х2.4 - 9.6 мг.
За да знаете колко клика от тази писалка ще отговарят на Вашата доза - 0.25 мг може да използвате този калкулатор:
https://wegovyclicks.replit.app/

В първото поле избирате от колко мг е писалката, която имате.
Във второто - дозата, която трябва да си слагате.
Резултатът Number of clicks needed
е броя на кликовете, които трябва да направите, за да достигнете дозата, която Ви е предписана.
Във Вашия случай, ако писалката е с най-високата доза, според изчисленията за да си слагате 0.25 мг трябва да направите 16 клика.
Писалката е от 0.25 мг

# 730
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
При тази писалка - 37 клика.
Ще ви стигне за четири седмици.
И все пак, ако имате възможност - попитайте ендокринога, за да сте спокойна.

# 731
  • Varna
Гледах клипче и там въртят писалката докато се изпише 0.25 мг. Така ли трябва да е?

# 732
  • София
Гледах клипче и там въртят писалката докато се изпише 0.25 мг. Така ли трябва да е?

Да, така е. Тук повечето използваме писалки от 1мг и играем с кликовете. Вашата би трябвало да въртите докато изпише 0.25мг. Странно, че е останало толкова много, просто я използвайте още веднъж, да не сте пропуснали една доза?

# 733
  • Varna

Да, така е. Тук повечето използваме писалки от 1мг и играем с кликовете. Вашата би трябвало да въртите докато изпише 0.25мг. Странно, че е останало толкова много, просто я използвайте още веднъж, да не сте пропуснали една доза?
Аз вчера я купих и днес за първи път ще си слагам доза. Писалката е от 0.25 мг и аз толкова ще слагам. Въртя писалката, докато се изпише 0.25 и поставям?
Правилно нали?

# 734
  • София

Аз вчера я купих и днес за първи път ще си слагам доза. Писалката е от 0.25 мг и аз толкова ще слагам. Въртя писалката, докато се изпише 0.25 и поставям?
Правилно нали?

Да.

Общи условия

Активация на акаунт