Аблация на сърцето -12

• 31 474
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Ами на 9ти Юли съм на консултация при др.Трайков, преди 2г бях на преглед при него и той ми каза като си готов ЗАПОВЯДАЙ... и след 2г търпене реших да отида защото е досадно да си извън ритъм с часове и постоянно да мислиш, кога ще се случи отново. За момента пия бетаболкер и е по-добре от преди, но да на 9ти съм на консултация и от там ще ми каже за дата и час.
Браво! Значи скоро всичко ще е наред! Кураж и успех! Hands Muscle

# 736
Здравейте.Да, и на мен ми казаха да не вдигам тежко,да се пазя Колкото до шофирането,няма проблеми.Аз също шофирах още на следващия ден след изписването. 10 дни болничен се полагат.А за спорта,аз също питах.Казаха ми,че няма проблеми,но е желателно да мине месец и тогава.
Преди аблацията пиех Конкор 5 mg на ден.Сега го намалиха на 2,5  mg. или половин хапче.Казаха ми след месец на контролен преглед и ще кажат дали остава 2,5 или го спирам.Как е при Вас.След аблацията пиете ли отново бета блокери.

# 737
Много ви благодаря, че споделяте мнението си и болката ми. Наистина ми помагате да се чувствам по-спокоен.Имаше дни в които не можех да спя от притеснение и получавах ПА по време на сън. Благодаря Дева, чел съм много от вас по темата и се радвам, че помагате на хората като нас. Аз даже наскоро четох, че и Christiano Ronaldo е бил със същата диагноза и на 15г. възраст е преминал през аблация.
А също имам още един въпрос Deva, какъв е шасът да се върне това и как се разбира че е премахнато на 100% според др.Трайков или не ви е казал.

# 738
Аз съм на 2.5 мг Конкор, така ще си остане. Три години бях със среден пулс 90 и накрая се примирих, че ще си пия Конкор. Важното е, че нямам пристъпи.
Айзен, не бъди черноглед. Всичко ще е наред! Flowers Four Leaf Clover Няма да се върне.

# 739
A преди аблацията пиеше ли Конкор или нещо стана след нея и започна да го пиеш

# 740
Не. Преди аблацията пробвах няколко пъти различни антиаритмици, но не ми действаха добре и ги спирах.
А след аблацията ми остана висок пулс и д-р Трайков ми изписа Конкор, 5 мг. Аз пия по половин. И ми е под 80 пулса.

# 741
Преди аблацията пиех Конкор от 2,5 и след аблацията казаха да продължавам със същата дозировка Конкор. Казаха, че е заради кръвното, което беше 140-150/90 по време на самата аблация. Ще видим след 1 месец на контролен с холтер какво ще кажат.

# 742

Общи условия

Активация на акаунт