Качествена дограма - 4

• 26 201
  • 604
  •   1
Отговори
# 600
  • Къде ли не
Здравейте! Предстои ни смяна на дограма на тераса в София. Сегашната е правена с блока, алуминиева е, и ако не бяха започнали да ѝ се разпадат уплътненията и пластмасовите части, нямаше да я сменя. Разглеждам какво се предлага, спряла съм се на профили etem, но не мога да се ориентирам добре към коя фирма да се обърна за оферта. Някой има ли скорошни положителни отзиви?

# 601
  • София
Не може ли да се сменят тези части?
Поне на пвц се сменят гумените уплътнения, тези които уплътняват прозореца като се затвори

# 602
  • Къде ли не
Всички специалисти, които съм намерила съм викнала. Всички казват едно също - " много е стара, няма подходящи уплътнения, няма подходящи части". Може и да не им се занимава, но вече не мисля да отлагам, защото стъклата са гигантски и току виж някое падне пред терасата.

# 603
  • София
На нашите уплътнението е в жлеб, извадих малко, за да видим профила му и сами си го сменихме. Купих го онлайн.

# 604
Тъй като постът ми по-нагоре по невнимание от моя страна е станал като част от цитат, отново да си задам въпроса. Във връзка с размислите в темата за стъклопакети със стъкла К Б К или К Б 4с, бихте ли ми казали какво мислите, че ще бъде добре се използва при смяна на двоен стъклопакет, напр. Бяло и Ка стъкло, по колко мм с топъл дистанционер? Напълно южно изложение, 5 етаж.
Скрит текст:
[img]/

Общи условия

Активация на акаунт