🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 141
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 90
  • SF
Те не биха дали такова промо, ако ще си тръгва сама.
Но не очаквам и да си тръгне, защото не е получила роза.
Нещо ще й измисли В.Щ.

# 91
  • София /Абсурдистан
И аз не мисля, че Виктория ще си тръгне по нейно желание. Разиграва поредните циркове явно.
Възможно е да си тръгне. Тази жена е пълно перде. Но може и да са измислили нещо друго.

# 92
Предлагам на онези, които имат време и им се чете да прочетат едни изказвания на една жена, тип зайкиня, която на фейса в групата на Ергена си позволи да чете морал и да дава  наставления кой на каква възраст трябва да ражда и колко деца трябва да има.....Аз съм в тотален шок, от демгосването както добре се е изразила авторката, на жени, които са на по 35-36 г и все още нямат деца... Вие представяте ли си въобще накъде отива това общество ? Та, това е едно уж развлекателно предаване, но има селяни и останали там в някое дъно, хорица, които си позволяват до такава степен да съдят. Вместо да се говори за сценария и всичко, за което сме си писали тук, някои хора не се поколебават вече и да дават акъл кой кога трябва да се жени или да влиза във връзка , а камо ли кога да има деца?
Аз съм потресена от всичко свързано с Ергена тази година и от ужасно ниското ниво, както на кастинг, така и на сюжет, така и на коментиращи по различните мрежи. Съжалявам, днес няколко пъти поглеждах какво се случва в дискусията и съм отвратена.
Ние, тук повечето не харесваме Магдалена, това сме го изкоментирали 1000000 пъти. Но, от това, до коментиране на ситуацията и и това, че няма деца и че е сама на такава възраст - съжалявам. Нито нивото ми го позволява, нито възпитанието да падам толкова ниско. На няколко пъти и тук ми се мернаха подобни изказвания, но никой няма право да навлиза чак толкова дълбоко в личния избор или житейски път на един човек.
Съжалявам за павето, просто съм възмутена.

# 93
В някакво стори видях, че Маги е Дева и ако съдя само по слънщевите им знаци въобще не са подходящи един за друг с Алек. 😅

# 94
Ние не харесваме Маги, защото преиграва. Всички други неща са си неин личен избор и аз не бих я съдила за това.

# 95
Предлагам за следващата анкета:
Коя от останалите участнички смятате, че е най-неподходяща за Алек?
Коя от участничките според вас наистина има чувства към Алек?
Коя от отпадналите участнички заслужаваше повече да бъде все още в имението, за сметка на някоя от останалите към момента момичета?

# 96
  • София
Това е много грозно наистина. Преди всичко защото не зависи на 100% от теб самия. Уви има много жени, които притиснати от мнението на обществото избират да бъдат с мъже, които не обича, не са щастливи с тях, но зор да раждат и да са във връзка.

В някакво стори видях, че Маги е Дева и ако съдя само по слънщевите им знаци въобще не са подходящи един за друг с Алек. 😅
Аз се разбирам чудесно  с деви, а съм Водолей.  И мъжа ми и най- близките ми приятелки са точно деви Grinning

# 97
Аз доста съм го закъсала в момента. Харесвах Надя в началото, обаче тя се оказа голямо клю клю, а аз такива хора не харесвам. И сега вече никоя не харесвам.
Ергенинът е смуут оперейтор, ако иска голямо семейство няма начин да вземе някоя от по-старичките, трябва му млада жена, да му ражда децата. Не знам коя ще да е тя, от наличните вътре хвани едната, та удари другата.
Щастието е обречено в зародиш.

Нито млада, нито стара има голяма вероятност да му роди 5, 6 деца. Това може да му се случи, ако има поне две жени. С тази заявка за 5, 6 деца индиректно си казва, че първата избраница няма да е последна.

# 98
Те не биха дали такова промо, ако ще си тръгва сама.
Но не очаквам и да си тръгне, защото не е получила роза.
Нещо ще й измисли В.Щ.
Абе, и аз така виках за Силви, като промото беше само за нея, но ме изненадаха.

# 99
  • SF
Вики я дават буквално как върви сама по алеята. Единственото, което не е съвсем издайническо е, че е посред бял ден с коктейлната рокля. Може би са се скарали и тя отива някъде да плаче.
За Силви промото не го бях гледала.

Коя от отпадналите участнички заслужаваше повече да бъде все още в имението, за сметка на някоя от останалите към момента момичета?
Не може да се попълват отговори на ръка. Трябва да изброявам имената в колонка - ненужно дълъг чаршаф ще е тази анкета с по 3 до 6 гласа срещу всяко име. Ще победи тази със 7 гласа. При равен брой гласове може да гласувам последна, за да има "победителка" в анкетата.
По-добре да ги поставим тези въпроси като дискусии в темата. Смисълът на анкетите е друг. Вече дадох пример, че най-най-безсмисленото и непоказателно нещо е въпрос с 20 изброени имена надолу. Вие полудяхте с тези анкети, но ще пускам разни въпросници, щом ви е важно.

Имам въпрос към всички, които желаят да отговорят.

# 100
Вики я дават буквално как върви сама по алеята. Единственото, което не е съвсем издайническо е, че е посред бял ден с коктейлната рокля. Може би са се скарали и тя отива някъде да плаче.
Скрит текст:
За Силви промото не го бях гледала.

Не може да се попълват отговори на ръка. Трябва да изброявам имената в колонка - ненужно дълъг чаршаф ще е тази анкета с по 3 до 6 гласа срещу всяко име. Ще победи тази със 7 гласа. При равен брой гласове може да гласувам последна, за да има "победителка" в анкетата.
По-добре да ги поставим тези въпроси като дискусии в темата. Смисълът на анкетите е друг. Вече дадох пример, че най-най-безсмисленото и непоказателно нещо е въпрос с 20 изброени имена надолу. Вие полудяхте с тези анкети, но ще пускам разни въпросници, щом ви е важно.

Имам въпрос към всички, които желаят да отговорят.

И според мен отива някъде да страда Викито.

Ще се радвам Горджъса да си събере багажчето.

# 101
  • here and now
Благодаря за темата и анкетата и за всичко останало.

Гласувах за Теа, защото според мен размаза Барбара, като хлебарка. Кой крив и кой прав няма значение..

Не мисля, че на някоя отпаднала мястото ѝ е там. По-рано се е спасила от резила. Колкото повече стоиш там, толкова се покачват шансовете да се изложиш.

# 102
По повод анкетите.
За първата гласувах за Теа, защото Барба си изпусна яко нервите, с окето изгуби.
За втората, гласувах с НЕ, защото според мен не трябваше да даде роза на нито една от двете.

# 103
  • SF
На мене някои са ми ясни, че от няколко епизода са с единия крак навън.
Както ми е ясно, че малката Валерия е там, ако може нещо скандалче да има. Девойките са подбрани така, че освен да са нападателни и предизвикателни спрямо Алек, да може да се противопоставят една на друга и зрителят да си има материал за гледане. Не ги женят в последния епизод, за да е от ключово значение подборът на бъдещата булка.
Вариантите са 2:
Харесва ли ти? - Харесва ми!
Предаването свърши. Сега харесва ли ти? - 1. Харесва ми!
Значи, браво на нас!
и
Предаването свърши. Сега харесва ли ти? - 2. Вече не ми харесва!
Ами... жалко! Нищо, де, животът е пред теб!

# 104
  • София
Благодаря за анкетата.
Теа категорично
Не! Въпреки че ми стана гадно за жената Алек постъпи правилно. Харесва Мария дава и роза. Явно не харесва Вики или не по този начин и не и в дал роза.

Общи условия

Активация на акаунт