Модни консултации - 76

• 71 666
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз мисля, че всеки трябва да се облича с каквото му харесва и му е удобно.
Това, че наближавам 40, а майка ми 60, не означава, че не можем да носим къси панталони, дънки с весела тениска, леопардова рокля или каквото друго ни скимне. Ще си нося къси шорти и на 99, ако така ми е по-прохладно и ми харесва.
Абсолютно не ми дреме какво си мислят другите и какво смятат за прилично или подходящо за някоя възраст. Ако аз имам вътрешна мотивация да се обличам по-обрано някъде-ще го направя, иначе не.
Децата ми вече порстват-не са големи, но не са и бебета. Бях в майчинство около 5 години(това време не работех, включвам отпуска, но и болничните по време на бременност). Прекрасни години, най-приятните ми. Виждах се с приятелк, метльосвах по цял ден с бебето, после с двамата. Кеф ти кафе, кеф ти парк, йога, срещи с други майки по разни теми(кърмене, бебеносене, за книги, за захранване). Много хубаво беше. Вкъщи домакинстването не ни е приоритет- да сме нахранени, и изкъпани и дотам.
Не съм си давала зор да съм гримирана, обличах дрехи, които ми харесваха на момента. Имах период, в който носех скандинавски устойчиви марки-рокля с репички(още си я пазя), на планети, чорапи с дъги, децата и те. Шарено, еко, вълна, лен, дъги и весели щампи. Преди две години навлязох в секси mom периода си Satisfied - леопард, красиви рокли, лъскаво, ярки чанти и аксесоари.
Сега пък залитам към бежови, по-класически, но женствени модерни дрехи и аксесоари.
Има всякакви начини да се чувстваме красиви и подържани, но можем да си позволим и периоди без да го правим. Слънцезащитата е много важна, но хич не ми е било до нея в някои случаи. И да не съм гримирана, една Лего гривна с всевъзможни шарени елементи толкова ме е радвала и карала да се чувствам добре Satisfied
Като успея да се наканя- да отида на пилатес, дори да ми е единственото посещение за месеца. Да пия кафе с приятелки, да си купя червило. Мъжът ми купуваше някакъв алкохол и ми правеше коктейл, когато някое бебе вече беше разредило кърменията и можех да планирам, че няма да суче следващите 2-3 часа. Такива дребни неща ме караха и ме карат да се чувствам жива, желана от мъжа си, хубава, модерна, нагласена.

# 691
Дези, неблагородно завиждам за дългото майчинство! Моето беше едно лято, първото от ковид пандемията и пак беше прекрасно!

По темата, през този период започнах да нося много дънки, дънкови шорти и тениски с цветни, весели щампи. Преди това стилът ми беше прекалено офисен!

# 692
  • София
Е пак добре ѝ стои и не е толкова скандално, колкото си представях, четейки описанието.

Имам колежка, която не стига, че е супер токсична, ами е грозна като смъртта с 5 ката целулит. И идва с къси панталонки на 45.
Може ли да си облече рокля, която ще го скрива и ще стои женствено, може. Голям зор да си покажеш най- грозните части от теб, а навсякъде професионалните стилисти коментират как да издължиш къси крака, как да направиш талията да изглежда по- изразена, ако нямаш, как да направиш по- женствен силует и т.н.
Този бунт да показваш преко сили това, което не ти стои добре, за мен е необясним. Аз се чувствам най- добре в дреххите, които стоят по най- добрия начинна фигурата ми, а не тези, които подчертават несъвършенствата в нея.

# 693
  • София
И аз явно съм консервативна, ама не намирам за редно да се снимат и пльосват тук  случайни хора от улицата , за да ги обсъждаме с грозни квалификации.

# 694
  • София
Не е ли картинка от сайт за мемета, има някакво LOL. Ако е снимана на улицата без нейно знание, грозно е, да.

# 695
Рошличката, хич не е редно да снимаш случайни хора от улицата, за да покажеш тук какво не ти харесва...

# 696
Страхотно изглежда жената, поне от това, което се вижда. Доже бих казала, че  супер, че се поддържа за годините си.
За мен ако човек се чувства добре в кожата си, може да се носи както си иска.

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 23:17 от Анонимен

# 697
Нямам против тук да се публикуват лични снимки или от Гугъл, но да снимаш хора, които едва ли очакват това, не е редно.
Супер си е жената, не виждам нищо пошло, едва ли отива на работа в офис така облечена.

# 698
Рошличката, за жена на възраст, колкото и да е поддържано тялото, и за мен е нелепо да се облече така.
Това могат да си го позволят само 17-18 годишни, ако тялото го позволява Wink
Днес видях жена на над 40, не е престаряла естествено, но с черно рокле отпред късо, много късо, отзад дълго. Такава си е роклята.
Но жената е пропуснала, че е с бидон, тоест голям корем,  и паласки,  и всичко. Беше карикатура.
Между другото, само в България съм виждала това.
ГолЕма мода да си секси, като си на възраст,  и с липса на физически данни.

# 699
Не е ли картинка от сайт за мемета, има някакво LOL. Ако е снимана на улицата без нейно знание, грозно е, да.
От фб я дръпнах.
Само описание не мисля, че щеше да свърши работа, ама нейсе.
За мен над 45+ е нелепо да си с къса рокля с гол гръб и дълбоко деколте. Не и когато всичко това е в една и съща дреха.

Публикацията ми така или иначе е получила достатъчно репорт, че да бъде изтрита.

# 700
При избора на тоалет винаги съм съобразявала отива ли ми на фигурата, не на годините. С годините ще се съобразявам като се пенсионирам. Предполагам.

# 701
Ще изместя малко темата и ще ви питам за ластични бикини. Имам една червена рокля от Дафне, права като кройка, купувана, когато бях по-слаба. Сега в дупето и краката също съм слаба, но имам изпъкнала долна част на корема.
Ще ми свърши ли работа ластичното бельо? Специално за корем успява ли да прибира? Паласки нямам.

# 702
По принцип прибира, да.

# 703
Мисля да си купя от H&M.

# 704
Ластичното бельо прибира, но пак си личи, че корема не е плосък и стои кофти.
По-добре човек да избере друга рокля.

Общи условия

Активация на акаунт