Модни консултации - 76

• 71 666
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
За мен лошото му е, че сплесква и д-то. Така че на тясна рокля не стои добре за мен.

# 706
В НМ има прашки ластично бельо, може да се опита с тях.

# 707
Момичета, бърз въпрос. Можете ли да препоръчате качествени силиконови подплънки за рокля, която ще нося без сутиен?

Иска ми се да са максимално сигурни, добре залепващи и стегнати. Няма нужда да са много повдигащи, но няма да откажа ако имат такъв ефект Simple Smile Нещо такова:

Скрит текст:

# 708
От една проба мисля, че точно показаните лепят много здраво. На мен не ми свършиха работа за дрехата, за която ги исках, защото се виждаха, и всъщност не знам как им е издръжливостта с времето. Мисля, че като размер са подходящи за не много голям бюст.

# 709
Рошличката, благодаря ти! Flowers Bouquet Въпросните ги дадох само като пример, не държа точно на тази форма и също подозирам, че може да се виждат отгоре.

# 710
Има и залепващи се сутиени без гръб, със сигурност не се виждат отгоре. Аз имам такъв, но не съм го носила и не зная дали е сигурен.
Скрит текст:

# 711
Позволявам си да кажа, че според мен не е сигурен. Имах като показания от Света. Но пък и аз съм с относително голям бюст и не ми държеше хич.
По-горните показани (кръгчетата) са с лепило. Много лепят, но както казах - колко дълго издържат, не знам.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 23:58 от Рошличката

# 712
Clare, показаните са добри. Държат на C/ D,  но с малка подгръдна-70-75. Само трябва да се лепят без да е намазано тялото с лосиони... Последно поръчах от Pink angel. Текстилните имат и размер..

# 713
Благодаря ви, дами! Поръчах едни силиконови кръгчета като посочените и едно тиксо за гърди (за пръв път ползвам и двете). Ще дам отчет после как са се представили.

# 714
  • София
Здравейте, много искам такава рокля. Но как да я търся из сайтовете, нещо не мога да намеря много продукти с ключовите думи - midi dress, square neck, flared и т.н.

https://www.instagram.com/oddmuselondon/reel/C-A2X6_NE-K/?igsh=M … rZjRrMGlmcWl1bg==

# 715
копираш снимката и я пускаш в гугъл търсене по снимка- дава резултати според региона и езика ,използван от браузъра

# 716
# 717
Здравейте, много искам такава рокля. Но как да я търся из сайтовете, нещо не мога да намеря много продукти с ключовите думи - midi dress, square neck, flared и т.н.

https://www.instagram.com/oddmuselondon/reel/C-A2X6_NE-K/?igsh=M … rZjRrMGlmcWl1bg==
Една подобна на Зара съм добавила в "любими", но не съм я виждала наживо как е...
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B0- … html?v1=385749843

# 718
  • София
Благодаря, ще ги видя. "оригиналната" е 300лв, което не смятам, че е оправдано за полиестерен бленд. Но кройката е страхотна, на мен много ми стои такава.

А какво смятате за принт бяло на черни точки, немного дребни, по- скоро средни? Знам, че зависи от кройката, но има нещо, което ме гложди. Ретро ли е? Неелегантно ли е, детско ли е

# 719
На мен бяло на черни точки ми звучи добре. Но аз имам известна склонност към ретрото, та не знам колко мога да съм полезна по отношение на това дали нещо е модерно.
Преставям си нещо такова:

или

Общи условия

Активация на акаунт