Тренировки в домашни условия - 121

• 51 362
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас/Пз
Вчера цяло тяло с Каролин от Епик3 в ютуб. Страхотна тренировка.

# 226
No_frame bitch
Последната една-две седмици плуване и гребане ,по 20-30 Мин на ден ,съвсем лежерно ,колкото да се раздвижва ...лятото така ще го карам ,ваканционно .Всички приятели си идват ,всеки ден съм навън ,ям и пия всичко по много 🤣
Нямам стратегии,нито цели ...

Мисля, че ти си перфектната жена...GrinningHeart

# 227
Добро утро,  за днес се отчитам с 20 минути спининг байк и 10 минути тренировка на Каролин за горна част

# 228
  • Там където
Привет! Чета и завиждам на спортните мацки! Аз тренирам само хаотично от ю тюб и в тия жеги нямам сили да следвам програми. Иначе от средата на миналия месец най-после почнах с една мацка инструктор 2-3 пъти седмично тренировки в зала. Имам чувството, че фитнес тренировките не ме натоварват като груповите. Не знам дали не е субективно усещане. Храната е тотал щета- ям и пия като войвода Simple Smile То са сбирки и срещи нали всеки си идва за лятото + 10 дни море дето ядох всичко забранено.

# 229
  • Перник
Аз целогодишно си ям нон стоп Joy Но удържам 58 кг. вече няколко месеца. Целта е да не ги минавам (с много), че ми тежат на бягането.
От вчера започнах Епик 2 - не съм много сигурна доколко е подходяща за жегите, но трябва да се тренира, пък не искам да е хаотично Simple Smile

# 230
Начииии вие тогава сте някакви вещици с ядене Нон стоп и 58 кила Joy поръсете ме с малко от тая магия Grinning

# 231
  • Там където
Ами странното и при мен е , че не съм мръднала на кила, но се усещам подпухнала и отекла на моменти. Ама то от захар  и соол какво да очакваш Simple Smile А всички около мен ахкат и оxкат колко съм отслабнала ....

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 08:22 от Qaki

# 232
За вчера ден 25 от fuel
За днес ден 24 - full body core.

Вчера и по-предния ден добавях по 10 мин корем с тежест, но и двата дни ги изкарвах до половината. Много странно като легна по гръб и "отворя" гръдния кош ме заболява реброто. Сякаш не е мускулна треска, защото когато съм права не усещам дискомфорт.

# 233
Привет ,вчера цяло тяло от Епик 3 ,инфлуенсната от Ани ,днес ходих на Джим и минах на машините за долна част .

# 234
Здравейте, за днес 25 минути спининг и 30 минути тренировка за горна част

# 235
Добро утро! Отчитам тренировка на открито (любимите ми) от STF 24 с минимални тежести естествено, само тройки нося в куфарите като почивам.
Скрит текст:
Това е финалният етап от програмата и са предимно strength and conditioning тренировките, т.е. има и кардио елементи, което в тия жеги ми е още по-омразно, но си го правя с модификации. Остават около 2 седмици от програмата и после август мисля да повторя Flex или друга изцяло силова програма.
Бях харесала една мацка от ИГ Tsvetifit и мислех с нея да разнообразя август, но тя пък направи двумесечна програма за домашни тренировки и не знам дали ще мога да се включа само за август, платена е програмата и май с ограничени бройки...ще го мисля допълнително.
В последно време правя 10-15 минути добавки с Madfit, която ме впечатли с близо 10 милиона последователи в YT, та реших да видя какво прави и тя. Изненада ме, има добри попадения, такова разнообразие от видове тренировки - с тежести, без оборудване, танцувални, с различна продължителност, все ще си намери човек нещо според ситуацията и възможностите.
Хубаво лято и се пазете от жегите Animal WhaleNature DropletWear Womans Hat

# 236
Привет, момичета
Петък, събота и неделя почивах на планина с басейн, беше много приятно, а и там Т беше около 27-28 градуса.
Вчера ден 26 крака от fuel, а днес 27 горна част.

Искам да попитам от тук трениращите дали си е правил апаратна процедура на корем, с цел топене на мазнини. Ако да, каква и доволни ли сте Simple Smile

# 237
  • Там където
payla,  аз съм правила LPG и все още правя icoone почти всеки месец, но не само на корем. Цяло тяло правя. Не знам точно какво бориш, но въпреки, че някои момичета показват шеметни резултати от различни процедури  си е временно. Трянба си мъка, а коремът си иска глад Simple Smile или поне стриктен режим, За съжаление с годините при отслабване кожата на корема се повлиява доста неприятно Sad

И за да е и малко по темата Simple Smile някои мои открития в ю тюб: на Трейси (Tracy Steen) синът и Стратън е порастнал и гостува често в канала и с много яки тренировки, особено за цяло тяло.  Penny Barnshav е направила още един нейн канал наречен Garage Fitness Girl Lifts и има както винаги доста хубави силови тренировки.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 16:44 от Qaki

# 238
През последните два дни правих силови тренировки за цяло тяло с Карълайн - ден 2 от тридневния сплит и ден 39 от IRON 2.
От днес съм в двуседмичен “фаст” от тежести 😊 Ще се занимавам само с йога, пилатес и калистеника. От 1август, като се върнем от екскурзията в Норвегия, пак хващам железата.

# 239

Qaki, боря бирено коремче от бременността.
Кожата ми е стегната, но корема си е мазен и тлъст Sad

Общи условия

Активация на акаунт