Тренировки в домашни условия - 121

• 52 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Агент, благодаря за споделеното видео!

Снимките са от Аляска, но далеч не могат да покажат невероятната красота там! Уникално място. Ние покорихме доста малка територия, но определено много ни хареса. Даже обмислям още едно ходене там зимата за няколко дни за северното сияние и спа.

За днес - 5 км бягане.

# 286
  • Бургас
Здравейте, идвам с питане - дали сте срещали програма за трениране в домашни условия след хистеректомия? Има доста неща за след секцио, чудя се дали има нещо по-конкретно за след операция без бременност. Докторът даде общи насоки - без подскоци, тежести до 2кг, без напрягане и преумора. Да чакам 6 месеца преди да играя хоро. Аз имах разни усложнения, но вече се чувствам по-добре (месец и половина след операциите) и преди седмица започнах с тази дама
https://www.youtube.com/@BurpeeGirlLiss
Избирам нещо без тежести и ако трябва - модифицирам. Добре е, че ги има тези тренировки, но и добре, че ги правя без очила, че иначе лицето на дамата е като маска. Та ако можете да препоръчате нещо друго ще съм много благодарна.

# 287
Агентче може ли да кажеш на две на три какво да барна в техниката да не натоварвам толкова гърба.🙏 Иначе при силовите заменя м всичко за гръб с бицепс и трицепс за да компенсира  гребането ,оставила съм само пулоувъра и то с лека тежест.
Имах години наред болка и аз в едната става отстрани ,появи се като правих 80 дейс ъбсешън ,там по ковида всеки ден тренирахме вкъщи .Мина ми от почивка.Но без добавки за стави не оставам.И предобря ли с тренировка се обажда ...

# 288
Бич, коя е тази Сидни, не можах да намеря.
Вчера както си обещах 29 ден от fuel + разтягане с madfit 😊

# 289
  • Бургас
Payla, предполагам че за това става въпрос. https://youtu.be/N3mnxfxO5Xk?si=riFWZNeYbwZNrlo-

# 290
Завърших днес Fuel 🔥🎇
Не съм много компетентна за да дам както се казва “ревю” на програмата. С две думи -  хареса ми, с една вметка - сякаш доста се акцентира на упражненията за крака. Но може и да си втълпявам, сигурна съм, че са доста балансирани тренировъчните дни.

Сега не знам с какво да продължа.
Вариант 1) Iron
Вариант 2) два дни цяло тяло, един ден корем и един ден по продължително разтягане. Но така ще се загубя в търсене на подходящи видеа.

# 291
  • Бургас/Пз
Завърших днес Fuel 🔥🎇
Не съм много компетентна за да дам както се казва “ревю” на програмата. С две думи -  хареса ми, с една вметка - сякаш доста се акцентира на упражненията за крака. Но може и да си втълпявам, сигурна съм, че са доста балансирани тренировъчните дни.

Сега не знам с какво да продължа.
Вариант 1) Iron
Вариант 2) два дни цяло тяло, един ден корем и един ден по продължително разтягане. Но така ще се загубя в търсене на подходящи видеа.
Iron е страхотна. На мен ми харесва много повече от Fuel. И да права си за вариант 2

# 292
Здравейте!

Аз действам по седмичните програми от приложението на Карълайн. Днес например по план беше Unleash, ден 9 - цяло тяло. Харесва ми това, че прави препратки към "старите" си програми. Имам лек прогрес с тежестите...първия път съм използвала 2*8 и 2*4, а днес 2*9 и 2*5, въпреки че целите ми в момента не са да увеличавам натоварването, а да се концентрирам в техниката и връзката мускул-мозък. Днес също така беше и доста по-хладно в сравнение с последните 10 дни и беше  приятно да тренирам без "екстрата" да плувам в собствен сос.

Payla, аз бих избрала вариант 1, защото обичам да работя по програма, а нямам опитът сама да създавам такава.

Поздрави и хубав ден!

# 293
  • Перник
Payla, аз карах по реда, в който са програмите в сайта на Карълайн - Fuel, Iron (и на мен повече ми хареса), Epic beginner, Epic, сега правя Epic II.

# 294
Ха, днес отворих you tube за да добавя Iron в библиотеката ми и за моя изненада установих, че съм я правила. Нали you tube показва с червена лента, когато си гледал дадено клипче. Та правила съм ги всичките 😂 изобщо не помня.

Та за днес ден 1 крака - много ми хареса, базови упражнения, 60 секунди работа, 30 секунди почивка.

За fuel пропуснах, но сега мисля след всяка тренировка да си записвам с няколко изречения как е структурирана тренировката и дали ми е харесала.

# 295
Хайде, време е за Олимпиада!

Купих току що нов стрийминг за Олимпиадата, та да можем да ги гледаме на всички устройства! И да ме прощават ставите, но ще си взема добавките и пейнкилъри и ще греба или ще съм на кростренажора! Душа не ми дава да гледам Олимпиада от дивана! Наслука на всички!

# 296
Агент, кажи какво купи (може на лични), защото аз имам гости от БГ и те имат неистова нужда да гледат!

Вчера - зала; Днес - Бягане.

# 297
Peacock 🦚
Не съм купувала никога от БГ пакети с програми, акъл не мога да дам. Чикагските би трябвало да са най наясно!

# 298
В бг правата май са на БНТ и те са само за България.

# 299
Добро утро! Iron glutes ,по-късно плуване и гребане без да прекалявам .
Вчера кратък пилатес .

Общи условия

Активация на акаунт