Тренировки в домашни условия - 121

• 51 359
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Поздравления, Деа!
Напълно споделям, че това е най-хубавата програма на Карълайн. Това е субективно определение, разбира се - просто идеално се покрива с моите разбирания и предпочитания.

Днес почивам след 4 последователни тренировъчни дни, в които направих първите 4 дни от IRON с 15-20 минутни допълнения от кратките единични тренировки на Карълайн.

И да споделя нещо лично - всеки път, когато завършвам програма, си купувам специален подарък. Най-често е нещо за тренировките - някоя дреха за спорт, дребна джаджа като слайдери или ръкавици, понякога - час за по-продължителен масаж. За INTENT още нищо не съм си купила. От два-три дни съм решила какво ще е и смятам да информирам ММ, та свят да му се завие в петък вечер Joy
Смит машина, момичета JoyJoyJoy
Имаме една стойка за клек в офисната фитнес стая, но не я ползваме. Не излезе удобна, тясна е, а и много трудно и се нагласят поставките за височина. Принципно сме си говорили да я сменим с нещо по-удобно.
И сега намерих идеалното по-удобно нещо - компактна Смит машина за домашен или хотелски фитнес. Лостът е подходящ за наличните ни дискове. Изглежда стабилна, с много добра изработка и е на приемлива цена. Има и поставки за свободен лост. Направо ми пише името на нея Grinning

# 211
Vetrena, и аз си правя подаръчета, когато завърша програма и/или без причина.

Сега си поръчах подложка за коремни преси, защото бях чела, че Карълайн ще я включва в следващи свои програми и тренировки, стойки за лицеви опори,  wedges и поставка за дъмбели.

# 212
  • Бургас/Пз
Оо, Деа поздравления, аз също много харесвам Интент и съжалявам , че не го довърших. Но със сигурност като стана по редовна в тернировките ще го направя.

Ветренаааа, това звучи страхотно. Искам да работя във вашата филма. Някое място свободно за юрист нямате ли 🤣🤣😂

Я кажете сега с какво ще продължи Каролин в приложението или лятото няма да пуска нова програма???

# 213
Ветренаааа, това звучи страхотно. Искам да работя във вашата филма. Някое място свободно за юрист нямате ли 🤣🤣😂

Я кажете сега с какво ще продължи Каролин в приложението или лятото няма да пуска нова програма???

Много си мила, Ани Heart

Мисля, че Карълайн няма да пусне нищо ново до края на август. Досега винаги е било така - и в YouTube, и миналото лято в приложението.
Сигурно ще продължи със седмични планове, които комбинират тренировки от досегашните програми с нови тренировки.
Скрит текст:
Май такава е стандартната практика на онлайн инструкторите. Все пак лятото е динамичен период за повечето хора, пътува се за почивки и придържането към рутина е по-трудно.
И за мен е така. Юли и август предпочитам да тренирам според обстоятелствата и да опитвам различни неща. В морския ни апартамент имам само един комплект дъмбели, но си нося ластиците и много ги ползвам. Лятото за мен е също време за пилатес, калистеника, ей-такива неща Blush

# 214
  • Бургас/Пз
Благодаря , Ветрена. И аз съм така лятото. Като имам възможност тренирам и то обикновено цяло тяло, защото успявам едва с 2 тренировки седмично. Епик 3 и Ендгейм въртя в момента и са ми добре. Септември ще си подновя абонамента в приложението и смятам тогава да направя Интент още веднъж:)

# 215
Привет, надявам се да не излизам много от темата, но виждам, че има някакви сгъваеми постелки за йога/аеробика/пилатес, които се сгъват на квадратче. Някой знае ли от къде мога да си купя такава с що годе добро качество? В Гугъл като търся ми излизат само някакви странни сайтове като olele, temu, vivre bgbrands и подобни

# 216
Привет и от мен момичета Flowers Cherry Blossom

Тъкмо направих ден 21 от fuel - Dumbbell LEG DAY CIRCUITS, лека по-лека си я бутам програмата.
Няма да ми се смеете до вдигнат тежестите с цял 1 кг. от 3 на 4 кг.Rolling Eyes

Вчерашния 20-ти дeн беше някакво лудо кардио, издържах до упражението "горещи крачета" и се отказах. Допълних с 10 мин корем с дъмпел от този канал GAINSBYBRAINS.
Не знам дали си въобразявам, но сякаш виждаш промяна в краката - и то положителна Nature High Brightness

# 217
Ветрена, може ли линк към смит машината?

# 218
Ветрена, може ли линк към смит машината?

Заповядай, white_flower Blush
Снощи я поръчах, очакваме я в понеделник. От време на време ми влизаше тази муха в главата, но все не попадах на компактен модел. Или са твърде големи за нашето пространство, или трябва да се закрепват за пода, което ние не желаем. Тази ми е оптимална от всички гледни точки. Мисля, че ще ни е много полезна, особено на мен Joy
https://www.sportdetox.com/produkt/%d1%81%d0%bc%d0%b8%d1%82-%d0% … press-500-series/

# 219
Ani_d, ето това е най-новата информация от Карълайн: "We have an exciting release coming up soon that many of you have been eagerly anticipating. While we cannot confirm the exact date just yet, it should be out within the next few weeks, if not sooner. To celebrate this release, we’ll also be launching a new mini-series… hint: you can take me with you on your holiday!"

# 220
Влизам за отчет:
Днес - FUEL Series 30 Min Cluster Sets Upper Body Workout | Day 22
+ 10 мин корем с тежест https://www.youtube.com/watch?v=5bgVXyP0IIM

За цел си поставям да намаля приема на прясно мляко, което е всеки ден по около 250 мл.
Пия 3в1 с мляко, много ми е вкусно, ще видя как ще стане.

# 221
Деа, страхотна новина! Не бях чела статията от снощи. Благодаря, че сподели 😊

Аз отчитам два дни пълен мързел. В събота направих ден 3 от едночасовите тренировки за цяло тяло. Кръгова - любимият ми тип. От вчера сме на морето с приятели и почивам на макс с приятни разговори и напоително четене.
След малко ще се разтегна за 20-30 минути и после ще пържа калкан 😊

# 222
payla🤍
Влизам за отчет:
Днес - FUEL Series 30 Min Cluster Sets Upper Body Workout | Day 22
+ 10 мин корем с тежест https://www.youtube.com/watch?v=5bgVXyP0IIM

За цел си поставям да намаля приема на прясно мляко, което е всеки ден по около 250 мл.
Пия 3в1 с мляко, много ми е вкусно, ще видя как ще стане.

Успех. Консумирам домашно краве мляко всеки ден, но моля една приятелка да ми го закваси на кисело мляко, взимам 10 литра веднъж седмично и ми стига точно за седмица.

# 223
Здравейте, вчера и днес се итчитам с по 30 минути спининг

# 224
Последната една-две седмици плуване и гребане ,по 20-30 Мин на ден ,съвсем лежерно ,колкото да се раздвижва ...лятото така ще го карам ,ваканционно .Всички приятели си идват ,всеки ден съм навън ,ям и пия всичко по много 🤣
Нямам стратегии,нито цели ...

Общи условия

Активация на акаунт