Тренировки в домашни условия - 121

• 50 223
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Правила съм няколко програми на Руми ,от дупемания имах задоволителен резултат ...но никога вече не бих си го причинила ...

# 391
Днес - йога във фитнеса. Много харесвам този инструктор, но той има само 1 клас. Утре вероятно няма да тренирам и ще отида на танци 💃

Аеро йогата отдавна ми е в списъка на желанията, също и танцуване на пилон. Има студиа и за двете близо до мен, но трябва да намеря период, когато искам да ги пробвам по-сериозно.

# 392
Аз пък искам хот йога. До старото ми жилище имаше студио и десет години не намерих време да отида.
Пилон серии имаше май Кармен Електра. Мисля, че съм попадала на файлове в ретрукера.
Аз приключвам втора седмица на мбф. Харесва ми, но мисля, че с удоволствие ще премина на sure thing. Кардиото ми идва много, а в sure thing  има една кардио тренировка по-малко. Освен това тренировките са по-малко, пет вместо седем. Ако имам време, мога лесно да добавя нещо силово или за разтягане в един от двата свободни дни.

# 393
Привет, момичета Blush
През последния месец правих основно тренировки със собствено тегло и тук-там ластици.
Ваканционната серия Sunrise на Карълайн ми хареса страшно много. Правих също калистеника, пилатес и под.
С влизането на август във втората си половина ми е време да се върна към железата и въобще - към обичайния ритъм, който само пътуванията нарушават.
Започнах в сряда миналата седмица с горна част - Beastmode, ден 36, в четвъртък - стречинг и дълга разходка, в петък - долна част с акцент глутеус (единична тренировка от CGX), в събота - едночасова тренировка 
 "x 4 straight sets" Upper Body, в неделя - Hip mobility и стречинг, общо час. Днес няма да успея да вместя тренировка, че рано сутринта имах пътуване, но за утре съм планирала един час  "x 4 straight sets" Lower Body.

Снощи Карълайн пусна предварително инфо за новата програма, която започва на 9. септември.
Казва се P.E. Program, 10-седмична, като P.E. означават pre- and post exhaust.
Първите 5 седмици тренировките ще са на принципа на предварителното изтощение, а следващите 5 - на обратния принцип.
Както обикновено, ще започна със седмица по-късно, за да имма възможност да разгледам първите тренировки. Ако не ми допаднат, ще повторя INTENT.

# 394
  • Перник

Такава мускулеста жена никак не е привлекателна, ръцете й са изпъкнали като на мъж. Wink Иначе тренирай яко, тичане поне по 5 километра всеки ден плюс ежедневни тренировки в залата плюс калориен дефицит, ако имаш излишни мазнини за чистене.

А пък ние жените харесваме такива жени Grinning И мечтаем за такова тяло, поне част от нас Grinning
Аз се контузих. За пръв път в живота си. Преди 2 седмици разтегнах адуктор на 8-я ден от EPIC II и заради това пропуснах и едно състезание по планинско бягане Sad Сега в неделя, живот и здраве пак имам състезание и се пазя - само йога и бягане, да не прецакам пак нещата.

# 395
Здравейте! Имам един въпрос, който сигурно сте обсъждали.Колко често миете косата си? Аз се потя много, докато тренирам лятото и мия косата си доста често, но сякаш виждам негативен ефект върху и така слабата си коса. Интересно ми е дали при ежедневния душ след тренировка, миете и косата си?

# 396
Зависи - аз гледам да си подреждам тренировките така, че да мия поне през ден. Но при всички положения мийте с много нежен шампоан и слагайте читав лийв ин продукт(и) за да пазите косата в добро състояние. По принцип лятото си е брутално към косите, дори да не сме на плаж, та си трябва малко TLC.

# 397
  • Пловдив
Интересно ми е дали при ежедневния душ след тренировка, миете и косата си?
Само чета темата, но да се обадя. Не я мия всеки път, минавам с душа само по границата с кожата отпред и отзад, където е най-обилното изпотяване, докато останалото е вързано на опашка.
Ако не съм се изпотявала и не е Wink неделя, нищо от косата не мия.

# 398
Записах се ма един безплатен курс за тренировки за бременни. По принцип е платен и накрая ти дават лиценз за треньор, курсът е дълъг и сериозен, това е нещо като интро, но пак са лекции и учебник. Та пиша, защото в програмата на жените, които го водят има и курс за тренировки в периода на пред менопауза и менопауза. Предполагам също е платен и идеята е да се сертифицира човек като инструктор, но вероятно и той има безплатен кратък курс от който също да се научат важни неща..мога да оставя линк, на който му е интересно

# 399
SvetlaK

Разбирам те, и аз обичам да съм по-мускулест.Grinning

# 400
  • Plovdiv
Колко броя лицеви опори показват за нас жените ,че сме в добра физическа форма?
Искам да си проверя къде съм в момента Joy

# 401
За мен лично 8-10 лицеви с добра техника.
Много ми е интересно каква ще е тази специална йога за перименопауза 😁

# 402
Ако е към мен - не е Йога. И за бременни и за жени в менопауза семинарите са за силови тренировки

# 403
  • Plovdiv

No_frame bitch  ,благодаря

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 13:40 от Penelope77

# 404
  • Бургас/Пз
И за мен така. Изпълнявани цели до долу и до горе с изправени ръце, а не само "помпене"
Това имам предвид под цели https://youtu.be/n-qB8Qru_GY?si=11YnECulFxyXBX-b

Общи условия

Активация на акаунт