Тренировки в домашни условия - 121

• 50 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Тази сутрин, на гладно преди да хукна за работа, тази йога https://www.youtube.com/watch?v=ti-c2PLoLu4. Аз съм на Вие с йогата, но тази ми хареса. Успях да напрая всички пози, и дишах, дишах. Много ми допадна начина, по който се даваха обясненията, нямаше нужда постоянно да гледам в телевизора.

# 376
Минах "Божествени тела " на Руми. С някои трудности разбира се, но малки. Имаше една, която не можах да довърша докрая, когато се изморявах много правех докъдето мога.
Но общо взето се справих идеално за нивото си, което е доста начинаеща.
С какво ще ме посъветвате да продължа?
Пак от Руми😊

# 377
Преди години, като тренирах ожесточено и като излезе 90-дневното й предизвикателство, го правих. Не всичко. Но за сваляне на кг беше супер ефикасно.
Кардио ориентирано е, в общи линии. Това винаги сваля.
Нямам представа дали е още на сайта й.

# 378
Като си спомня за 90-дневното предизвикателство на Руми и ми става лошо. Даже тя вече не прави такива брутални тренировки. Остарявам Blush и този тип тренировки съм ги оставила в историята. От доста време не съм тренирала с Руми и не знам какви тренировки има сега. Ако имах абонамент може би бих избрала някоя от по-новите програми.

Аз си продължавам с тренировките в зала (силова и кардио след нея); йога всеки ден (в дните без тренировка е по-дълга), ходене поне 10000 крачки на ден. Започнах да ползвам и продуктите на Collistar - скрабът много ми харесва; лосионът е хубав. Не знам дали ще имат резултати, но определено са ми приятни за ползване.

Спор(т)ен ден на всички!

# 379
Да Спринк, такива тренировки вече няма. Поради куп причини. Но доброто старо брутално кардио, без машини, със собствено тЕло, сваля кг. Дори при умерено и не стриктно хранене.
Все пак, скоци и подскоци и т.н. са проблемни. Всеки трябва да познава нивото и състоянието си.

# 380
Преди години, като тренирах ожесточено и като излезе 90-дневното й предизвикателство, го правих. Не всичко. Но за сваляне на кг беше супер ефикасно.
Кардио ориентирано е, в общи линии. Това винаги сваля.
Нямам представа дали е още на сайта й.
Мисля, ще го има тук в скрития текст.
Благодаря за споделеното😊

# 381
И аз не тренирам с Руми. От една страна, много натоварва стави и сухожилия. Но не е само това проблемът(все пак съм правила insanity, въпреки че мозъкът ми милостиво е заличил всички спомени от втория месец). Просто са ми много досадни тренировките. Малко като Зузка Лайт е. Нулев fun factor.
Аз продължавам с мбф. Днес - втора кардио тренировка от втора седмица. Почивен ден е и я правих около обяд. Много се измъчих, не ми понася толкова ранно физическо усилие. Свикнала съм по това време да творя в офиса.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 17:32 от zvezdi4ka14

# 382
Никога не успях да тренирам с Руми, не че не опитах няколко пъти, дори с изгасен звук.

17/33 Гребане 33 мин

Довечера ще ходим с приятелка на йога, а вчера колежка ми разказа за ново студио с аеро йога не много далеч от нас, та сме се навили да идем няколко пъти за тест и там. Тя си е намерила и добър йога инструктор, та и той е на списъка за опитване. Тя самата е сертифициран йога инструктор и се доверявам на преценката и! Чудя се дали да не пусна мухата за аеро люлка в мазето ми на милото или да почна само със шведска стена!?

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 15:19 от Agent Provocateur

# 383
И аз не съм тренирала с Руми, но съм чувала добри отзиви за Дупемания. Даже сега си поръчах козметика и получих безплатен достъп до студиото ѝ за един месец. Така и не успях да погледна какво ми се прави от там, а не съм сигурна че още е валиден този достъп.

А Зузка видя ли ли сте я как изглежда сега? Аз мислех, че ѝ се е отместил фокуса малко от тренировките, но не. Не знам как се поддържа такова женско тяло.
Скрит текст:

Агент, йога начинанията ти звучат интересно. Все пак ти откри Ребека Пачико.
Аз също ходих на нов вид йога за бременни, тази пък ми се стори прекалено лека и разпускаща. Движенията не следваха едно след друго, а бяха като накъсани разтягания. Даже едно нормално гледащо надолу куче не направихме.

# 384
Аз тренирам по- малко отколкото зимата също, но забелязвам подобрение в корема. Аз не съм имала корем(мазнинки), но бе като " мех" след 2- те раждания, един такъв сбръчкан при определени положения. И в планка- висеше надолу. Сега е доста по- прибран, и сбръчкан, само в определени положения. Т.е. има прогрес. А не е да не съм правела преси и упражнения и преди...Но с тези на Златка сякаш постигнах най-голям прогрес. Не знам....Но сега ми се струва по- добре. А в храненето си нямам особени промени.

Може ли линк към тази Златка 😊

# 385

Такава мускулеста жена никак не е привлекателна, ръцете й са изпъкнали като на мъж. Wink Иначе тренирай яко, тичане поне по 5 километра всеки ден плюс ежедневни тренировки в залата плюс калориен дефицит, ако имаш излишни мазнини за чистене.

# 386
  • на брега на морето
Паула, 1-2 мнения под цитираното от теб, бях пуснала линкове за упражненията и за корем, които правя.
Сега ще пусна линк за упражненията и за ръце и гръб, и за дупе, които правя. Ако върнеш малко назад - ще намериш и за корем. А тя има и други ( за цяло тяло, за бедра..., не съм гледала всичките).
https://youtu.be/DEz2V35x23o
https://youtu.be/zAh-Coy0epk
https://youtube.com/watch?v=TOQN_LXThSY&si=spEf_O6PbKckA9at
( Тези ги правя веднъж седмично)
https://youtube.com/watch?v=6OMSF9TlnW4&si=a00UFRTkIydUnAva
( Тези, когато нямам време)
Със Златка заформих супер дупе, като за ширините, на които живея. Joy
За ръце и гръб, също ги харесвам, не съм мускулеста, но достатъчно изправена. Зимата ги правех по 2 пъти в седмицата. Сега само по веднъж, лятото е активно тук, както и навсякъде предполагам. Grinning

# 387
...

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 10:53 от Нено Байлов 744664

# 388
Здравейте!

Caroline_Bingley, в началото на моите тренировки в домашни условия тренирах само с програмите на Руми и съм направила голяма част от тях. Според мен за теб ще е подходяща "Ново аз" - всяка тренировка е разделена на модули, като можеш да изпълняваш и само част от тях в един ден. Това е и последната нейна програма, която съм правила и съответно нямам поглед върху по-новите.

Докато бях във отпуск тренирах с "Майорка едишън" от приложението на Карълайн. От понеделник продължавам със седмичните й предложения. Вчера правих една тренировка за долна част само с 1 комплект дъмбели и продължителност малко над 30 минути, която препоръчвам за кратко, но интензивно натоварване. Другата седмица ще правя мини серията 10*10, която подозирам, че за мен ще е предизвикателство. И...през септември ще стартира нова 10-седмична програма.

Успешен ден!

# 389
  • Plovdiv
Привет,
има ли упражнения с които горната част ня тялото-рамена,гръб,да стане по тясна и фина,и съответно кои да се избягват за да не се развиват и разширяват/ръце,рамене,гръб/
Хубав ден! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт