Тренировки в домашни условия - 121

• 50 230
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Няма да пиша, иначе темата ми е интересна, утре ако срещна някоя хубава жена в залата, поне ще имам няколко теми за разговор и после знаете какво следва. Smiley

# 361
Аз смесвам сутрин в литър вода инозитол ,креатин ,Таурин ,Л тирозин ,електролити и нз дали не пропускам нещо и го изпивам това преди да тръгна за работа.
Не тренирам системно ,даже хич ...напред-назад,морета ...някакви хора си идват ...уморих се от този месец ,както всяка година..нямам търпение да дойде септември .

# 362
На мен пък ми става лошо, че идва септември и учебната година. Ще бъде тегава с дванадесетокласник и седмокласник.
Много надебелях това лято - три килограма,  отпуснах се всяка вечер с бяло вино, отделно намалих и движението като цяло. Иначе си карам с Хедър трета седмица, но ефект не виждам. Трябва да оправя храната и да махна пиенето. От днес съм две седмици отпуск, дано успея да спазвам режим, на работа е още по-трудно, защото постоянно някой черпи, много хора сме и много поводи.

# 363
Аманда, гуш от мен с пожелание скоро да влезнеш в ритъм, който те кара да се чувстваш добре!

Фрейм, важното е, че се наслаждаваш на момента!

Два дни съм се отдала на йога, медитация и ходене.. Медитацията съвсем не ми се "получава," но продължавам да пробвам.

Една интересна дискусия от канала на АХ. Аз по принцип тренирам сутрин на гладно, но сега ще пробвам по препоръките на тази дама да пие 15 грама протеин преди тренировка. Има и друга интересна информация защо кастингът не е добър за жените, на какво да се набляга, добави, полза от сауна след тренировка, т.н. В последно време АХ има доста предавания за дами над 40 години и са доста интересни.

# 364
  • Бургас
Направих към 20-тина тренировки с https://www.youtube.com/@BurpeeGirlLiss/featured, като само една беше с тежести. Вчера си купих гири 2кг и започнах Arise на Sydney. Реших да е с тази програма, защото и е първата след бременноста и се надявам да е по-лека за коремните мускули. Вчера беше първата тренировка цяло тяло, днес втората - горна част https://www.youtube.com/watch?v=TMdbzXrrzjU&t=632s. Ползвах на места 3 кг, за бак флайс пък направо пуснах гирите. Планк повече от 20 сек не можах да задържа. Като цяло положението е трагично. То това не е изненада де, аз от април почти не съм правила нищо.

# 365
  • на брега на морето
Аз тренирам по- малко отколкото зимата също, но забелязвам подобрение в корема. Аз не съм имала корем(мазнинки), но бе като " мех" след 2- те раждания, един такъв сбръчкан при определени положения. И в планка- висеше надолу. Сега е доста по- прибран, и сбръчкан, само в определени положения. Т.е. има прогрес. А не е да не съм правела преси и упражнения и преди...Но с тези на Златка сякаш постигнах най-голям прогрес. Не знам....Но сега ми се струва по- добре. А в храненето си нямам особени промени.

# 366
Аз тренирам по- малко отколкото зимата също, но забелязвам подобрение в корема. Аз не съм имала корем(мазнинки), но бе като " мех" след 2- те раждания, един такъв сбръчкан при определени положения. И в планка- висеше надолу. Сега е доста по- прибран, и сбръчкан, само в определени положения. Т.е. има прогрес. А не е да не съм правела преси и упражнения и преди...Но с тези на Златка сякаш постигнах най-голям прогрес. Не знам....Но сега ми се струва по- добре. А в храненето си нямам особени промени.
Ти сигурно тренираш вече от много време,но кога забеляза ефект при корема? Колко време средно требва да мине за да се види подобрение?
Аз има лек корем, в долната част, който се маха най-трудно и ми е ясно, че храната е най-важна, но трябва да правя и упражнения за да се прибере.
Сега правя "Божествени тела".
От две седмици тренирам четири пъти седмично. Не съм много наясно какво трябва да правя за да разкарам корема.
Планк правя, коремни преси не особено, силови тренировки знам, че е най-добре.
Правя и по-малко кардио.

# 367
  • Някъде там
За днес отчитам PERFECT WORKOUT SPLIT на Рори, много добра тренировка. Понеже не съм тренирала от много време направих тренировките с тежести от  3,5 и 7 кг. Споделям я с вас, ако някой е пропуснал в нейния канал.  https://www.youtube.com/watch?v=Jl824j5KJvc .Утре ще направя ден две от този сплит, смятам, че съвсем спокойно тези тренировки могат да се използват като програма в рамките на месец, а може би и два, естествено ако се надгражда с тежести Simple Smile

# 368
Харесаха ми тренировките на Рори,благодаря!
Вчера 15 мин пилатес +20 мин гребане.
Днес 30 мин плуване и упражнения във вода.
Тъй като имам да свалям 5 кг това лято ,мисля да оставя макс две тренировки с тежести ,другото да е леко кардио и пилатес ,хем да се поизфиня малко ,хем да не ми спихне дупето...

# 369
  • на брега на морето
Карол. Б., тренирам отдавна, да. Но със Златка( за която научих от Агент в тази тема Hug ) от февруари миналата година. Ефект забелязах след първите 3 месеца, но по- добър резултат ( за това набръчкване и дълбоките мускули) чак след година и половина. При някой друг може и по- бързо да се получават нещата, или по- бавно, така че не знам. При мен е така, може би и защото не спазвам някакъв специален хранителен режим, не знам. Иначе на дупето имах очевидна промяна още след 3 месеца. Но аз упражнения за корем правя макс. 10- 15 мин на ден, не е от зоните, които тренирам дълго.
Сега правя по 5 тренировки на седмица, 4 от по 30 мин( дупе и корем), 1 -1 час( половин ръце и гръб, половин дупе и корем). Отделно понякога малко йога и разтягане.
Правя почти всеки път тези: 1)
https://youtube.com/watch?v=5yDqg5sAMlI&si=kPZgdrSiG8Boi-IV
И 1 път в седмицата тези 2):
https://youtube.com/watch?v=VlOH_hq4aec&si=j3kgDv45omSPBIqy
И понякога разнообразявам 1 )с тези : 3)
https://youtu.be/m-VeIdsQL84
В 1) в описанието има линк за една статия за протеините с хубави " примерни" менюта.
Понякога и плувам, като ходим на плаж. Като цяло лятото имам по- малко време, затова - толкова.Blush

# 370
Отчитам, че миналата седмица се върнах към тренировките, след скъсана ПКВ през май и травмиран менискус. Връзката зарастнала и се разминах с операция. Сега тренирам горна част вкъщи, а долна и кардио в зала, защото ми е по-лесно да изолирам, без да рискувам осукване на този етап.

# 371
Отчитам 15+ км гребане за закриване на Олимпийските игри'24!

# 372
Мелина,благодаря!
Аз съм много начинаеща. Но толкова през живота си не съм тренирала.
Всеки божи ден, само един ден почивам.
Не подозирах, че мога да изкарам цяла една тренировка на Руми.
Някои не успявам докрай, но повечето да.
Тренирам и с тежести.Мисля да си платя за три месеца режим при нея, но наесен с първокласничка и на редовна работа не знам дали ще смогвам да правя всичко, каквото трябва.
Ще опитам и тренировките, които ти препоръча.

# 373
Няма да пиша, иначе темата ми е интересна, утре ако срещна някоя хубава жена в залата, поне ще имам няколко теми за разговор и после знаете какво следва. Smiley
Aaaa, е сега вече ми се изясни!

Мелина Hug да, визуалът на корема се повлиява 90% от диетата.

14/33 Гребане 33 мин + кростренажор 22 мин
15/33 Гребане  36 мин
16/33 Гребане 93 мин

# 374
Аз продължавам с muscle burns fat, част която всъщност може да се ползва, ако се търсят коремни упражнения. По-специално core circuit тренировките могат да се правят в дните за кардио. Около 35 минути са, вдигат пулса и включват упражнения за корем (събират се може би 9-10 минути общо). Мисля, че подобни тренировки имаше и в програмите на оутъм.

Общи условия

Активация на акаунт