Тренировки в домашни условия - 121

• 50 022
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Добре дошли на нови и завърнали се блудни стари потребители на тази толкова полезна тема!
Виждали ли сте нещо подобно в Youtube например като замисъл? Не мисля да правя Инесинити в момента, в краен случай ще ползвам техния фит тест, но се надявах на нещо малко по-лекичко Joy
Виждала съм силова програма със тест в началото...
Скрит текст:
... за определяне на One Rep Max (1RM), но тя е дори по-тежка от Insanity (Cathe STS).
https://cathe.com/weight-training-are-you-lifting-heavy-enough/

Но пък има такива калкулатори, които ти казват каква е макс. тежест с която можеш да направиш едно повторение в зависимост от тежестта с която правиш N броя чисти повторения от дадено упражнение.
https://strengthlevel.com/one-rep-max-calculator

... 45 минути уин йога с Травис ,много е секси тоя маймун... 🙃
Само неговият глас като слушам мога да седя сгъната в една поза 4 минути 🤣

Оооооо Агент -Нордик трак ❤️Бравоооо,честито оооо !🤩💪
Със Травис съм правила 2 мес програма (The Ultimate Yogi, снимана в студия Бояна) само заради гласа му и жена му (Lauren Eckstrom). Но пък имам ам. приятелка, която твърди, че не може да тренира с него, защото гласът му бил твърде гей Grinning На вкус и цвет Wink

Мерси, мило! Нямах огромно желание да се гмурна в екосистемата на iFit, но смятам да се възползвам максимално от про акаунта, понеже така и така имам и елиптикал и гребна машина, а тяхната база съдържа огромно количество тренировки за тях, снимани на супер екзотични места (което пък винаги е крак за мен!) и съвсем не е задължително да ползваш техните машини, защото можеш ръчно да си коригираш наклони и съпротивления. Освен това има и силови, HIIT, yoga, pilates, etc. Вчера карах колело в Италия и гребах на Хаваите! Колко малко му трябва на човек за да е щастлив, нали Wink

PS Мелина, това не съм аз Grinning Мерси!

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 19:28 от Agent Provocateur

# 691
  • на брега на морето
Паула, лимфодренажните на Златка:
https://youtu.be/ztQjrl50f0c?si=uoIgT5KTp4-ktTlj

# 692
Идвам само с едно въпросче. Преди доста години съм правила Insanity и там първата тренировка беше Fit Test. Изпълняват се няколко упражнения, записваш колко повторения си направил и по-нататък в програмата повтаряш, за да видиш прогреса. Виждали ли сте нещо подобно в Youtube например като замисъл? Не мисля да правя Инесинити в момента, в краен случай ще ползвам техния фит тест, но се надявах на нещо малко по-лекичко Joy
Fit check има в sure thing. По-лек е, но за съжаление не измерват времето, само показват упражненията.

# 693
Благодаря ви Hug
Sure thing изглежда симпатично, ще го проверя.
Хвърлих поглед и на STS и 1RM, но това май е извън моите компетенции и оборудване за момента Smiley Ще трябва да се задълбоча малко повече.

В крайна сметка днес се събудих по-рано и реших, че времето ще ми е достатъчно психически и физически да се възстановя след фит теста на Инсенити Smile Не умрях! Само Push-up jacks замених с обикновени лицеви опори (на колена), защото това ми е непостижимо и лицевите опори никога не са ми били особена сила. Имам крещяща нужда от раздвижване и се замислих, че всъщност най-мотивиращо ми е когато виждам някакъв прогрес. Затова ми се искаше да имам нещо разписано и да мога да сравня след време.

# 694
  • София
На Fitness Blender в pdf-ите с програми има фитнес тест. Не съм им гледала канала много време, може и сега да има нещо. Ако ги нямаш, пиши ми да ти ги изнамеря.

# 695
  • Перник
Момичета, благодаря ви за комплиментите и хубавите пожелания! Да ви се връщат! Kissing Heart

Доколкото видях в Инстаграм, Каролин има "Коледна програма" в приложението. Чудя се трябва ли да го платя, за да имам достъп до нея? Въпреки че не настоявам особено - предпочитам да си продължа Епик 2.

# 696
Аха, Fitness Babbie била Златка, благодаря

За днес HR12WEEK 4.0, ден 16 гръб и бицепс.

Вече мога да изкажа впечатление за програмата. Приятна е и като продължителност ми е супер.
Имам няколко негативни коментара. 1) дразни ме, че през времето за почивка на целия екран е следващото упражнение и не виждам как се "намества" за дадено упражнение.
2) към момента никакво разнообразие за самото протичане на тренировката. Какво имам предвид: прави 7-8 упражения с интервал 40/20 (като изключение е когато се работи за корем почивката е 10 секунди), после пак се завъртат тези 7-8 упражнение, следва почивка от 30 секунди и нови 7-8 упражнения които пак два пъти се завъртат.
3) няма цяло тяло - сега разгледах, че по-нататък в програмата има включено цяло тяло.

# 697
Пайла, чудих й се и аз на 4.0 на Хедър, защото е силова, но май ще си карам със Сидни Stronger. И по някое време ще се престраша за Каролайн. Още не съм във форма за нея Sweat Smile
Днес беше 40мин крака и дупе и 10км бърз ход с кучето из природата.

# 698
Iron -гърди и  трицепс и излизам да си направя крачките ,може би и йога за лека нощ после.....

# 699
Записвам се днес с тренировка hour glass full body, кратка, но качествена, с включени стречинг в началото и в края. Правя ги без почивка упражненията, така че бързо се случват нещата.

# 700
Ще се запиша и аз. В трансформиращата тема се отчитах, но никой не пише там и нещо замря тотално. Общо взето ви чета  от 10+ години, благодаря за полезната информация и за линковете ❤️
Преди 12 години бях супер фит, после хич не, за около има-няма 7 години Sweat Smile
И през април почнах от нулата с ходене само. Постепенно включих 3 на седмица тренировки с тежести с lift with cee, те са 20-30 минути само. След това минах на Сидни и отделни пилатес на Хедър. Свършвам другата седмица текущата PPL  на Сидни и мисля да направя най-новата fierce 3.0 на Хедър, че ми запълва идеално времето до Коледа. Тренирам 4 пъти в седмицата и много ходя пеша с кучето. Знам че за повечето хора ходенето не се брои, но на мен ми се отразява чудесно на чакрите Satisfied
Почти свалих всички излишни килограми (20 до тук) , остават ми най-трудните последни 5.
От Април до сега сте свалили 20 кг? Ограничение в храната имате ли?

# 701
Seeflower да, разбира се че с калориен дефицит. Средно 1600ккал.
Скрит текст:
Имах период, в който не бях гладна изобщо и имах дни с по 1000. Но имах и периоди на увеличен глад, та ми се случва а и дни с по 1700-2000.
Минимум 100гр протеин от животински източник, макс 40гр Вх и мазнините както дойдат, всеки ден различно
За днес гръб и бицепс с добавка 5мин корем. И 7км бърз ход с кучето Grinning

# 702
За вчера -задна верига -гръб и глутс ...една от любимите ми тренировки -гребане ,пулоувър ,тяга,сумо клек,хиптръст ❤️💪
Исках да добавя add on-а вечерта ,супер яка двайсет минутка -изолация с тежести за глезени,но бях толкова скапана от ритъма на офис живота ми 😅 че директно легнах на дивана ,завита ,на тъмно за един час преди да стана и да си направя вечеря ,после веднага си легнах ....😜
Днес почивам от силови по календар и се чудя какво да измисля ...май някво кардио трябва да е ...

# 703
Хелоу ,неделна тренировка -unilateral whole body ( любима тренировка ) стреч и гребане 30 мин. Вчера цял ден не мръднах от дивана ,изгледах няколко сериала ,единият от които цял сезон ,ядох баница ,шоколад ,чипс ...истински чийт дей ...много добре ми дойде ,после противно на всякакви теории отчетох рекордно добър сън ,добре заредих батериите .

# 704
Аз приключих PPL на Сидни в петък. В събота отчитам 20 минути цяло тяло с Каролайн и 15 минути пилатес. Днес 7км бърз ход с кучето. Взех ги за 1ч 10мин,защото взе да набива един дъжд и вятър, та бая скорострелно се засилих навръщане по баира нагоре.
Утре почвам fierce 3.0 на Хедър.
Много ми беше интересно да слушам Габриел Лайън в подкаста на Хюберман. Тя говори, не за цели, а за стандарти, защото целите се променят постоянно. Та по този повод - заложила съм си стандарт от 4 силови на седмица. Това ми е минимумът и жива или умряла ги правя. Всичко отгоре е бонус.

Общи условия

Активация на акаунт