Тренировки в домашни условия - 121

• 50 019
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, аз ви чета редовно, но известно време няма да се включвам. Бонбонката Лина се роди преди има няма 6 седмици и като истинска скорпионка си отстоява мнението по най-сладкия начин, когато иска нещо. До тук съм успяла само един ден да направя малко стреч за тазовото дъно. Закупила съм си следродилна програма, но засега нямам време да я започна. Иска ми се и гърбинката да я пораздвижа малко от цялото приведено кърмене, но и на това ще му дойде моментът. Разчитам на магнезиевото олио. Засега си се радваме и гушкаме в изобилие. 😍 Имам поне много време да ви чета.

Радвам се, че се включват и нови, макар и не толкова нови, трениращи. Темата винаги се радва на ентусиасти.

Знам, че и на Дух ѝ идва скоро терминът и искам да ѝ пожелая успех, ако чете.

Спринкълс, къде се намира тази прекрасна писта, която пусна преди време? Може да си я запазя за след години.

# 706
Честито бебе, Дана! Да е много здраво и спокойно, бързо възстановяване ти пожелавам!

# 707
Ехаа, D_ana, прекрасна новина! ❤ Честита да е Лина! Да спинка дълго и да хапва с кеф, да ти оставя време за си вършиш това, което си си наумила. 🍀💐😇

По темата- аз си продължавам с Маша Блинова, отделно йога и доста ходене пеш.

# 708
  • Стара Загора
Тези дни Дана се чудех какво става с тебе, дали има вече новина. Честито не че, да е здравичко и по-леко да минават всички бебешки истории.

# 709
  • Там където
Честито бебче, Dana! Да е живо и здраво, послушно и поспаливо Simple Smile Ти си с прекрасна фигура, едва ли ще ти повлияе бременноста. Пази се!

Аз си карам IRON, някои дни ги разместих като последователност заради МЦ и някакви грипове... Харесва ми, даже после си добавям нещо 20-30 мин по моя преценка. Лошото е , че като дремя и се тъпча с боклуци и сладко, спя и аз много добре...ама както казваше един наш бивш премиер "То гладен заспива ли се?" Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Спортна седмица на всички и бъдете здрави!!!!

# 710
  • 1st floor
Дана, страхотна новина! Жива и здрава да е малката Лина, а на теб да ти остава повече време, за нещата, които искаш да направиш!
Чакам и аз Духчето да се похвали!
Междувременно си бутам Iron-a със смели тежести и ми е добре! Само в един от дните ги намалих, че беше от ония тъпи дни, дето нямаш сила и желание за нищо и не ти спори. За съжаление кракът ми не се оправя, стои си все така и ме боли при накои движения и винаги при подскоци (дори леки). Танците съм ги спряла вече втора седмица.

# 711
  • на брега на морето
Честито бебче, Дана! Да расте здрава и щастлива малката Лина, а на теб бързо възстановяване! Flowers Bouquet Simple Smile
Коста, и аз си имам един стандарт, упражнения, които си правя задължително и редувам. А другото отгоре е бонус.

# 712
Еха, Дана, наскоро се бях сетила за теб! Честита рожба, да е жива и здрава. Моят първият е скорпион.... та.... нали Simple Smile)

Още малко остана и при мен. Вече нямам търпение. На фона на предната бременност тази е брутално гадна. И някакъв проблем със сърцето се получи, та сега дори легнала едва дишам и се задъхвам. Спомням си с умиление как тренирах първия път. И въпреки всичко не давам на ММ да махне спининг байка. Тропосах шкафа за повиване точно до колелото, а под него гирите. Само малко да се възстановя и се връщам в редиците.

Мила ми е темата. Пращам поздрави на всички ви.

# 713
  • Bristol
Дана, честито бебче!
Дух, леко бременеене и раждане на теб!

Аз се метах от един на друг инструктор, нали се оплаках, че Сидни ми идва в повече. Е, върнах се пак на нея Simple Smile Другите нещо бавни ми дойдоха, нямаше предизвикателство. Декемврийската й програма е по-лека, може би заради бремеността и перфектно ми пасва като продължителност и трудност. Пак има моменти, когато ми е трудно, но не е като някои предишни, по 40+ минути, като ги свършех и 5 мин след това седя и се възстановявам Simple Smile
Вече и 10 кг ми гирички влязоха в употреба Simple Smile
Уикенда яко валя и духа при нас, не съм излизала. Днес едно слънце е блеснало, та се чудя, да потичам ли обедната почивка в парка, да ме види зимното слънце или с гиричките на закрито. Вечерта и без това съм 2 часа на уроци по танци. Въпеки че сме начинаещи с мъжа, някои танци са доста бързи и дори на ниско ниво, като поскачаме на ча-ча-ча, куикстеп или джайв, се задъхвам и го броя за кардио Simple Smile

# 714
Най-най-хубавата новина, Дана! Hug Hug Hug
Да ви е жива, здрава и поспалива рожбата! И благ скоприон да се окаже! Grinning

За прегърбеното кърмене препоръчвам горещо гореща и не само йога и полегнало кърмене! А помня и с много умиление и слинговете - имах 3 различни модела - и доста съм поизходила и поизтанцувала със спящо бебе, закачено за мен!
За формата ти не се притеснявам, ти имаш ген на топ модел, но много е важно да си почиваш адекватно! Това му е най-трудното на първите 3 год. от майчинството - да излезеш от състоянието на преуморено зомби! Hug

Aз правя Декемврийското предизвикателсто на Концепт 2 (мин. 100 км гребане между Тенксгивинг и Коледа) и се забавлявам с велоергометъра. Трябва да им прегледам и йогата и програмите за крос-тренажор на iFit. Покрай голямото боледуване и лежане тази есен краката ми се бяха поизфинили, сега веднага с кеф почват да се напомпват. За днес съм насрочила поредния лекар, та ще мисля кога да си сложа тренировката , за капак спала 3 часа има-няма. А, нещо интересно покрай моите проблеми - купих си разни китайски билкови илачи за имунитет и се поразрових в класическата китайска медицина, та според нея най-добре е да се тренира сутрин между 5-7 и 9-11 и да се ляга преди 23!
https://www.drkatiemolloy.com/a-chinese-medicine-approach-to-exercise/
Скрит текст:
According to Traditional Chinese Medicine (TCM), the best time to exercise is between 5–7 AM, when the large intestine is active. Exercising in the morning is said to be more beneficial than exercising after work, which can negatively impact the adrenals. TCM also suggests aligning your daily schedule with "yang" and "yin" times. For example, you can try going to bed before 11 PM to renew your energy during the day. 9-11am is the time of the Pancreas and Spleen, where enzymes are released to help digest food and release energy for the day ahead. This is the ideal time to exercise and work.
Много ми беше интересно да слушам Габриел Лайън в подкаста на Хюберман. Тя говори, не за цели, а за стандарти, защото целите се променят постоянно.
С удоволствие ще ги изслушам докато шофирам! Мерси за споделянето, Коста!

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 16:14 от Agent Provocateur

# 715
  • Там където
Simple Smile Аз съм необщителен Йети между 9-11, та камо ли 5-7 сутрин. Дори за 10 холивудски актьори подредени пред вратат ми не ставам преди 8 Simple Smile Все пак когато тренирах сутрин между 8-10 ч. имах повече енергия и тонус.

# 716
Благодаря ви много за пожеланията, момичета! Heart EyesHeart
Агент, аз съм си я намислила благ и артистичен скорпион и засега ми е душичка. Аз съм ѝ благодарна, че и бременността ми беше почти до края много приятна и ми позволяваше и да спортувам, и да пътувам. И по време на раждането се държа геройски и си устиска едни 24 часа с перфектни тонове. Е, гръмогласна е, но започва полека да се регулира. Спането наистина ми е малко, но се старая да го докарвам на пресекулки, в добрите дни до 6 часа. Слингът и раницата до вчера бяха голяма драма и рев, но пък аз съм упорита и имаме първи успех и се носим вече навън.
Относно моето възстановяване, тук е обичайно да се направи първо възстановяване на тазовото дъно. Аз действително откъм мерки съм си на старите дрехи, но разбира се съм загубила сила и издръжливост, но ще внимавам и ще го карам кротко. Акушерката ми се скара още първите 10 дни, че съм тръгнала на разходка по-дълга от 20 мин.

Дух, стискам палци за лек финал и пухкаво бебе. И аз в 9ти месец бях като тюлен откъм дишане. Имах епизоди на аритмия и не можех да си представя как всичко това ще отмине веднага след раждането.

# 717
Dana, каква прекрасна новина! Жива и здрава да е госпожицата и с много късмет да е орисана! Всичко ще се нареди - здраве и спокойствие само 🤗. Курортът е Steamboat Springs - много приятно градче. Освен минералните извори и прекарани снежни условия, се слави и с това, че тук са тренирали най-много американски олимпийски шампиони.

Дух , успех за стискаме палци 😊

Аз продължавам с Dig deeper. Много ми харесва програмата, отдавна не ми е било толкова комфортно с една програма без да мисля кога ще свърши и с какво да я заменя. Добавям към нея ходене, гребане, танци ...и, разбира се, ски. Обмислям да резервирам ски ваканция в нова за над дестинация ... Откакто живеем тук все ходим из местните курорти, които са прекрасни и далеч не сме ги пробвали всички... , но ми се иска да пробваме нещо по-различно ... На север, запад или някъде в Европа... Имам малко време преди Коледа да реша 🤗

# 718
Здравейте!

D_ana, честита рожба! Да е здрава и късметлива...скорпион като мен.

Дух, всичко ще бъде наред!

Аз днес приключих с P.E. програмата на Карълайн. За мен беше най-голямото предизвикателство от всички нейни програми, особено първата част. Някаква тъга ме обзе сутринта, след като приключих тренировката, но бързо се окопитих. Сега мисля да продължа с коледния каледнар. Не съм решила дали ще правя по една тренировка или ще миксирам с този от миналата година, защото съм свикнала да тренирам по около 50 мин.*5 дни /седмично.

Хубав ден!

# 719
D_ana, честито детенце, честито майчинство, здрави и щастливи бъдете цялото семейство Heart

Нищо ново при мен. След PE Program с огромно удоволствие направих минисерията с пудовки. Обичам да си играя с тях Joy
А днес вече трети ден от INTENT - най-любимата ми програма на Карълайн (и по принцип Blush). Ще я повторя не само защото много ми харесва, а и защото дава отлична възможност да се придържам към тактиката да работя повече за сила. Ползвам тежести, които ми дават възможност за максимум 12 чисти повторения и почивам по-дълго. Не съм си мислела, че ще има упражнения, при които ще ползвам по-големи тежести от тези на ирландското чудо, но вече се случва Joy

Общи условия

Активация на акаунт