Отговори
# 135
Къде виждате, че убива мъж с брада и часовник?🤔 Няколко пъти гледах, но не го виждам.
И аз не виждам такова нещо.
Виждам Лейля и Коркут. И после Дахан,който стреля.

# 136
Стоп кадър. В следващите секунди се вижда в профил и ръката му.. . https://

# 137
Това е Коркут

# 138
Ето стоп кадър на мъжа. Струва ми се обаче, че не е Коркут, а на Календер изобщо не прилича. И мисля, че куршума отиде в ръката му.

# 139
На мен ми прилича на Коркут.

# 140
Коркут е

# 141
Да и аз това си помислих след стоп  кадъра,  сигурно вие от болка..

# 142
Аз мисля, че до Коркут може да е брат му и него да са убили.

# 143
Аз мисля, че до Коркут може да е брат му и него да са убили.
А може и наистина да е Лейля. Защото той искаше да изпита сърдечна болка от любов.
Защото накрая казва " Това ли искаше? Боли ли те сърцето? "
Ако беше брат му, пак щеше да  страда, разбира се, но той вече загуби един брат, имам предвид познава тази болка. (Ако изобщо е  успял да я изпита).

# 144
Според мен не е убита Лейля. То само последните думи от фрага на Дахан, когато говори по телефона го доказват. Той не би казал на Коркут, че го е ударил в сърцето ако убития човек е Лейля, по- скоро говореше за Календер.
Нези, той Коркут каза това на брат си, Дахан не знае

# 145
Да нали уж Календер  ще излиза от сериала, не помня дали тук го четох. Пък й ще бъде  око за око, зъб за зъб.. Коркут насочи пистолет към бременно коремче, направо няма никакви скруполи. Защо му е на Дахан да убива Лейля?   Няма логика. До преди два епизода изтрепа сумати народ да я спасява. Със сигурност не стреля на наслука.  Или Коркут е ранен или брат му, според мен.

# 146
Цвети, знаем,че думите и репликите във фраговете са разбъркани. Hands V
Ако я, е убил,ще е случайно, разбира се, не съм казала,че умишлено я убива.
Струва ми се, че този вик на Коркут, на края,  не е случаен.

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 22:45 от NeZ_9

# 147
Аз мисля, че раниха Коркут, но не виеше от тази болка. Може да е видял сцена между Дахан и Лейля. Не знам. Накрая може съвсем да ни изненадат

# 148
Аз няма да страдам ако  убие Лейля, няма  да си кривя душата, но мисля , че не е тя.  
Ще се готвим за крайни сцени и убийства.  
Коркут е психопат, който е обсебен от Лейля. Няма много неща които  да го извадят от релси, включително  и  физическа болка. Нищо чудно да изпадне в такъв пристъп  заради нея. Ще видим,фрагмента е добър..

# 149
    Интересно предположение, Гери!
    Ако е видял Лейля и Дахан и е чул,нещо, което не му харесва, например, че Лейля е имала чувства към Дахан.
    Да, би побеснял, но този вик не ми дава мира...
    Трябва нещо много сериозно да го е предизвикало!
    Няма как, ще чакаме следващия фраг и озета с нетърпение!

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 22:53 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт