Отговори
# 120
Нези, преди време бях споменала,че не съм изгледала целия.  С удоволствие бих споделяла мнение. Като цяло много харесвам характера и образа на Паями, не по-малко на Димитрии.  С всичките особености и положителни черти ва героите.   
Цвети. Хересвам отворения край, защото дава възможност за  продължение на историята, а зрителя има право дори да развива историята  във въображението си със свои край.  Ще се радвам историята да продължи с четвърти сезон, защото има своя петенциал да се разгъне още. Горя от желание да видя как сценариста вижда края й.
Сериала засяга много теми на дневен ред- приятелство, предателство, невъзможна любов, трудни избори, травми от детството, жестокостта на децата, хора със специални потребности, осиновени деца, осиновители и още много други актуални въпроси.  Много добре  е написана историята, действието  е  вълнуващо. Мога да  кажа, че е  един от най- хубавите сериали които съм гледала през последните няколко години. 

Жаки. Бадемджи е много добър актьор, а наградата е напълно заслужена, за пореден път го доказва.

# 121
Момичета, днес ще има нов тийзър.

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 18:41 от cvetansk

# 122
Ибо с фенка на  сета.   Ново от Сумие.

# 123
Отдавна ми правеше впечатление (това момиче от снимката с Ибрахим), че има снимки с почти всички турски актьори и се учудвах как по цял ден обикаля по сетовете. Докато преди време разбрах, че тя всъщност била блогърка, Сибела или Сибила, май така се казваше, но не съм сигурна за името й. Такава работа да има човек като нейната... не работа, а сбъдната мечта.

# 124
Ето я с целия Гадар май се е снимала

# 125
В инстаграм попаднах на информация,че е от руските фенове, които са  на сета. Не съм  се интересувала повече около личността й. Но е хубаво и за нас, когато има  клипове и снимки. 

Днес съм на вълна кръвни братя.  Hug В тази връзка, както за истинската любов, така и за истинско приятелство бленуват всички.
Отношенията между Паями и Димитрии за мен са  повече от завладяващи и интересни.  Не спирам да се питам, дали  нещата нямаше да се развият по различен начин  ако Димитрии беше осъзнал дълбочината на чувствата на Паямии.  Още в самото начало,  края на първи сезон.  Вие какво мислите? Паями беше ли страхливец, който не призна  истината ? Разбирам всяко негово решение, с изключение на това,че нещата стигнаха твърде далеч и не неправи признанието  си пред най-близкия си приятел.
За жалост в тази ситуация няма как да запази и двете неща. И продължавам  да мисля,че  Димитрии е обсебен маняк, но не и влюбен истински мъж. Няма как човек да бъде толкова мазохистичен  към себе си и  другия ако емоциите са истински.   Като цяло баща му  е виновен за  всичките му личностни проблеми. 

# 126
Трейлър на епизод 13 на Gaddar – Какво е, когато баща ти умре?

# 127
В Инста го пускат с надпис- Знам кой си. Ти си Гаддар.
Супер трей. Вълнуващ.
Предположенията в Инстаграм са, че Дахан ще убие Лейля, докато опитва да убие Коркут. Дали им се иска само или има резон...не знам. Може и брат му да убият според мен. Ако изобщо има някой убит.
Кокрут й казва кой е убил баща й.

# 128
Фрагмента е интересен и дано със следващия получим малко яснота.
Но това, което предполагах стана точно така. Дахан влезе в омагьосания кръг на кръвните вражди. Дахан, семейството му, братята Коркут, всички те са просто пешките, които могат да бъдат пожертвани. Пионките на босовете в една мафиотска война.

# 129
Трейлър на епизод 13 на Gaddar – Какво е, когато баща ти умре?

Какво е, когато баща ти, когото обичаш умре?
 Душата много те боли,ама...

Знам, че ще отмъстиш на тези, които са го направили, моля те, не  отивай!

Гьоркан! Гьоркан!

Айдан,какво правиш?

Успокой се!

От сега нататък, където си ти, там  съм и аз!

Сам ще го направя.

Аз убивам хора, Айдан, ръцете ми са окървавени.

Аз те познавам.

Не ме познаваш, Айдан.

Ти си Гаддар.

Намерих човека, който уби баща ти.

Кой е?

Дахан.

Наистина ме притеснява, че този човек е още жив.

Намери го тогава.

Намери го и ми го дай.

Това ли искаше?
Боли ли те сърцето?

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 22:19 от NeZ_9

# 130
Нези, благодаря за превода!
Както и очаквахме, Коркут каза на Лейля, кой е убил баща й.
Сега да видим какво ще се случи между тях.
Дахан пак започна да държи Айдан настрана. Ще става интересно.

# 131
Привет.
Чуден фрагмент. Коркут получи своето отмъщение. Давут умря,но Дахан сега ще започва  да мъсти. Айдън ще застане твърдо зад него.   Знае,че е Гадар.  След последните  събития няма как да я отблъсне вече. Joy
Комисаря  направи най-сетне нещо полезно,  сложи  им белезници Joy Лейля ще научи, че Дахан е убил баща й, не вярвам да започне да му отмъщава.  Въпреки, че всеки е способен на крайности когато отнемат най-милото  му.

Гадар ще убие някой. Но това  е мъж, с брада и часовник на лявата ръка.. Коркут беше изпаднал в истерия.  Което ме навежда на мисълта,че е втория брат на Коркут, как му беше името?  Във фрага той има и часовник на ръката.

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 22:11 от Nina_Richi

# 132
Наистина много интересен фраг!
Както очаквахме Коркут откри убиеца на бащата на Лейля и и каза кой е.
Айдан е твърдо решена да стои до Дахан във всичко.
Това, което виждам е,че той споделя с нея, но не иска да я замесва в това.
Но тя не се дава  лесно!
Дахан и Коркут отново ще се сблъскат.
Йо, може и да са прави в ИГ и нещо да се случи с Лейля, защото накрая виждаме Коркут, който вика от болка, болка в сърцето!

# 133
Къде виждате, че убива мъж с брада и часовник?🤔 Няколко пъти гледах, но не го виждам.

# 134
В момента в който стреля, ясно се вижда кой е на прицел.  Със сигурност не е Лейля.

Общи условия

Активация на акаунт