Отговори
# 210
Нинче, труден въпрос!
Много си обичам Яман, Сарп, Мехмет Али и Пеями.
Харесвам Баръш, Семих Атеш, Гьокхан, за сега харесвам и Дахан.
Абе, май всички образи му харесвам! Grinning Никакви кусури не мога да му намеря! Wink
Скрит текст:
Християна този път успя да избяга максимално от себе си . Хареса ми!

# 211
В моята класация Яман и Сарп са твърдо на първо място.
Другите са след тях, само Дахан ми е противоречив, но за него след края на сериала ще съм по точна, къде ще го наредя

# 212
Обожавам Яман, това е образа който върна Чаатай на нас почитателите му...също и Сарп ми е любим,
Харесвам и Баръш , Пеями....ооо и Емирррр
Цвети , благодаря ти с интерес го прочетох
Скрит текст:
много ми харесаха Христина и Аръков, заслужено са начело Simple Smile ....не знам за какъв бутон говорят, но аз знаех,  че Наско ще имитира Албано преди бутона 😉  

# 213
Нина, щом и ти ги харесваш, слагам един от любимите ми техни колажи. А Проблем е голяма прелест.

ЛЮБОПИТНО

А знаете ли, че фамилията Заккум идва от дървото/храста Олеандър, който е отровен...

Олеандър. Красив отвън и опасен отвътре.

Разхождайки се по улиците на Мармарис, непременно ще видите това красиво, ароматно цвете - Олеандър, което също е отровно по своята природа.

Ако туркиня разбере за предателството на съпруга си, то тя не го устройва със скандал и истерия. Спокойно ще нареди масата и ще сложи клонче Олеандър до чинията на съпруга си. Това ще е предупреждение, че ако той се провини отново, тогава цветето вече ще бъде в храната му.

За Олеандъра има много легенди.

Едната от тях е за красива любовна история. Смелият младеж Леандър се влюбил в жрицата на Афрадита Геро, която живеела на отсрещния бряг на пролива Хелеспонт, който бил известен със своите коварни водни течения. За да види любовника си, Геро запалваше факелите на кулата всяка вечер. И Леандър, воден от светлината, плувал към любимата си. Но един ден, по време на силна буря, вятърът потушил огъня на Геро а писъците й били заглушени от шума на вятъра и вълните. Младежът се опитвал с всички сили да се пребори с морската стихия, но не е можал да доплува до брега. Когато бурята утихнала, вълните пренесли безжизненото му тяло към брега. Виждайки това, неспособна да устои на болката и отчаянието, Геро се е хвърлила от кулата, за да умре и да се съедини с любовника си. На мястото, където Геро умряла, точно до тялото на младежа израснало красиво, ухаещо цвете, което получило името „Олеандър“.

Много благодаря за историята. Това е единственото цвете, което вирее у нас. Имам бял и цикламен. Много са красиви. Мислех си го и аз това с фамилията, но реших, че е съвпадение. Цветето не е чак толкова отровно. Само плодовете и май цветовете, но за плодовете съм сигурна и трябва добре да си хапнеш. Аз плодове съм виждала веднъж.
Скрит текст:
днес пропуснах капките, но с вашите коментари знам всичко:stuck_out_tongue_winking_eye:[/spouler]

# 214
Гери, в турските сериали, най-не случайното нещо са имената и фамилиите на героите.

# 215
Добро утро! Coffee

Тази седмица в IMDb, Ибрахим и Чачо са съответно 8-ми и 9-ти

# 216
Добро утро!

Браво на Ибрахим и Чаатай! Добри позиции!
Днес дали ще има нещо ново?

# 217
Добро утро във вторник неуморник. 
Желая ви позитивен и успешен ден.

Цвети  благодаря за историята. За мен любими са Сарп, Яман и Паями.  Много харесвам Дахан, въпреки  особеностите в характера му.

# 218
Договорът на İbrahim Çelikkol за 6 епизода се увеличи на 8

# 219
Не  знам за вас, но тази новина много ме радва. Коркут е психопат, но Ибрахим с тази роля е ненадминат и плашещ. Heart

# 220
Както е казал Мечо Пух:
"Колкото повече, толкова повече!"
Ние можем само да се радваме!
Значи историята ще продължи да се заплита!

# 221
Нинче, Ибрахим наистина много добре се превъплъти в Коркут.
Психопат та дрънка, погледа му е плашещ.... прекрасна игра.

# 222
Здравейте!

Ако Угур Йълдиран/Курт пусне само кучетата си, не само Gaddar ще бягам да гледам, а и повторенията му.

# 223
Ново от Сумие

# 224
Още Сюмейе

Общи условия

Активация на акаунт