Отговори
# 195
Коркут, пази се! Идваме за отмъщение

Скрит текст:
И Наско не ми хареса, съжалявам. За мен много слаб епизод досега.   

# 196
Две от партньорките на Чаатай
с реклама на червило

Скрит текст:
Наско си е зле от самото начало.
Наистина много слабо тази вечер!

# 197
И двете са ми много сладки. Красиви млади момичета

Скрит текст:
Ама Наско наистина е зле от началото
Айде сега Аръков да го видим

# 198

Скрит текст:
олеее, Наско е много зле, щом са оставили Аръков последен може и да му се получи днес....ужасно слаб сезон ...само Зомбори става

# 199
Много сладка усмивка

Скрит текст:
Иво ми хареса като образ този път

# 200
Скрит текст:
Иво се справи добре.Но това беше лесна задача за него.

# 201

Скрит текст:
Много ми е любопитно Християна как ще изпее Софка

# 202
Нинче, покрай новия фраг ,съвсем забравих да ти отговоря за "Terzi ".
Много ми хареса това, което си написала.
Това е един от любимите ми сериали на Чаатай. Обхваща толкова много теми, задава въпроси, търси отговори!
Блестяща актьорска игра от всички и прекрасно изграден образ от Чаатай на Пеями Докумаджи.
Не знам дали по това време си чела темата ни, но, ако не си, и ти е интересно, тук
https://www.bg-mamma.com/?topic=1609158.75
в няколко поста  на 4,5,6 страница съм писала за всичко,което ме е впечатлило.

Скрит текст:
Браво на Християна! За мен беше очаквано.

# 203
За Терзи съм на същото мнение...много хубав сериал
Скрит текст:
И на мен ми хареса Християна, даже заслужава да спечели

# 204
Благодаря, Нези . Не съм чела темата.  Ще погледна с удоволствие. Между другото с нетърпение чакам Шахмаран и Джентълмена. Интересна ми е конфигурацията на Ебру с Чаатай. 
Цвети.  И аз харесвам Ибо до Бусе, огън са:fire: Само Лейля да не закача  Дахан. Joy

# 205
И още един любим Пеями
Скрит текст:
Браво на Християна! Напълно заслужена победа!

# 206
Много силен образ е Пеями.
Кой е любимия ви образ на Чаатай,момичета?

# 207
Християна ли спечели? Браво на нея. Тя пее чудесно, но за мен е много слаба като имитатор. Поне от видяното от началото. Но хората й се радват как пее и това я изстреля последните епизоди доста напред. За мен тя винаги си пее като Християна🤷‍♀️

# 208
Големи образи са тези двамата.

Скрит текст:
Да й честита наградата на Християна
Този път съм съгласна с журито
Съгласна съм, че си пее като нея си, но на мен ми харесва

# 209
Нина, щом и ти ги харесваш, слагам един от любимите ми техни колажи. А Проблем е голяма прелест.

ЛЮБОПИТНО

А знаете ли, че фамилията Заккум идва от дървото/храста Олеандър, който е отровен...

Олеандър. Красив отвън и опасен отвътре.

Разхождайки се по улиците на Мармарис, непременно ще видите това красиво, ароматно цвете - Олеандър, което също е отровно по своята природа.

Ако туркиня разбере за предателството на съпруга си, то тя не го устройва със скандал и истерия. Спокойно ще нареди масата и ще сложи клонче Олеандър до чинията на съпруга си. Това ще е предупреждение, че ако той се провини отново, тогава цветето вече ще бъде в храната му.

За Олеандъра има много легенди.

Едната от тях е за красива любовна история. Смелият младеж Леандър се влюбил в жрицата на Афрадита Геро, която живеела на отсрещния бряг на пролива Хелеспонт, който бил известен със своите коварни водни течения. За да види любовника си, Геро запалваше факелите на кулата всяка вечер. И Леандър, воден от светлината, плувал към любимата си. Но един ден, по време на силна буря, вятърът потушил огъня на Геро а писъците й били заглушени от шума на вятъра и вълните. Младежът се опитвал с всички сили да се пребори с морската стихия, но не е можал да доплува до брега. Когато бурята утихнала, вълните пренесли безжизненото му тяло към брега. Виждайки това, неспособна да устои на болката и отчаянието, Геро се е хвърлила от кулата, за да умре и да се съедини с любовника си. На мястото, където Геро умряла, точно до тялото на младежа израснало красиво, ухаещо цвете, което получило името „Олеандър“.

Общи условия

Активация на акаунт