Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 45 883
  • 618
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Еййй, най-накрая Simple Smile

# 526
Момичета, имате ли проблеми със сайта на Р на телефон? Като се логна, всичко седи едно сиво и никакви бутони и линкове не работят - все едно някъде имам изскочил прозорец и не съм го затворила, а не виждам такова нещо.

# 527
  • sofia
Не, всичко си е наред в сайта на Р през телефон.

# 528
  • Пловдив
И при мен е ок...
Вчера пуснах с БД 2 тениски. Чудя се за пижами, ама тази дето искам няма Л и не смея Simple Smile

# 529
И аз пуснах една поръчка с 2 тениски и 1 шапка с вълна алпака за 3.90 лв. И докато разглеждам из сайта свършиха тениските по 1,94 лв. Една рокля гледах за 5,90 лв , но всъщност цената повече ме привличаше от модела и се отказах.
То такива цени не съм виждала досега, пък и БД! По Коледа стават чудеса . Simple Smile

# 530
Момичета, имате ли проблеми със сайта на Р на телефон? Като се логна, всичко седи едно сиво и никакви бутони и линкове не работят - все едно някъде имам изскочил прозорец и не съм го затворила, а не виждам такова нещо.
Разбрах къде е проблемът. Излиза някъде поле, че имат актуализирани условия за ползване, но в мобилна версия излиза адски куцо. На всичко отгоре не ми позволява да извикам десктоп версия на телефона. И това е от месец сигурно.
Влязох през лаптопа, приех актуализацията и нещата се оправиха.

# 531
Наистина много добро намаление , не бях поръчвала две години и половина , от времената на кожените якета по 5- 10 лв.
Поръчах два шала, бански, рокли, чорапи и гащи. Имат страхотни летни пижами и обици, но се въздържах. Повече няма да гледам,, че напоследък съм като луд с картечница.
При тях безплатно е връщането и на част от пратката, нали? Че имам някакви спомени , че трябва да върнеш цялата поръчка, за да ти възстановят сумата за доставка/ но то тук няма такава/.
Както и да е, наистина има дрехи със смайващи цени, като в добрите стари времена.

# 532
Леле, това яке не съм го видяла. Връщането е безплатно, без значение какво връщаш, но пък е много муден процес, и отнема цял месец почти до възстановяването на парите.

# 533
Якето го намалиха като остана само хс размер, та го имам и в червено. Жестоко е като модел и качество на кожата.
Отделно имам и други пухени тип преходни,  също бяха на смешни цени. Сега при якетата няма такива големи намаления, но пак има доста изгодни неща. Отдавна си търсех коралов шал, тук открих за 2 лв . Дано е читав.

# 534
Леле, това яке не съм го видяла. Връщането е безплатно, без значение какво връщаш, но пък е много муден процес, и отнема цял месец почти до възстановяването на парите.

Когато връщаш в магазин, възстановяването на парите е веднага, в момента на връщането.

# 535
А, аз влизам да се оплача от Р. Имам няколко поръчки, по които нямаше никакво движение. Е, едната от 4 артикула е отказана с Няма наличност. Как пък така всички артикули от нея се изчерпаха... Thinking Да видим с другите какво ще се случи, защото и те са с по няколко.
Дано поне бързо ми върнат парите.

# 536
  • Пловдив
На мен ми ги върнаха два пъти Grinning Р това. Писах им, нямаше отговор, но след това си ги бяха дръпнали обратно.

# 537
И аз получих мейл, че не могат да изпълнят поръчката.
Трябва ли да пиша за суми или те ги възстановяват без напомняне?
Жалко..

# 538
  • На Изток от Рая
Проблемът с поръчките е, че понякога, особено, ако се прави в магазин, дори един артикул да липсва от цялата поръчка, тя се отказва цялата и не се изпращат наличните артикули.

# 539
Имам мейл за по-малка сума, нещо все пак ще дойде.
Хм , ще дойдат гащите и банския. 😀

Общи условия

Активация на акаунт