) Мисълта ми е, ти знаеш отговорите, щом си от тяхната зодия, просто трябва да ги откриеш в себе си. Виж аз съм Рак и в общуване със Скорпион ставам като пате в кълчища, нищо не разбирам.
беше много топло хаххах как да е прекарахме си много добре, но ако не беше той да направи първата крачка, щях да си чакам. Такъв срам не съм виждала до сега. Сещате се какво се случи, не съм правила планове, обаче не бях интимна с мъж от 4-5 години и ...просто как да е случилото се случи не съм от желязо, а той наистина е секси и по млад на години от мен. Като след това ме беше страх дали не е било само заради секс и си повтарях дано не е заради секса, дано е нещо повече, лудачка, що го допусна. А той все ми повтаряше, че не е за секса. Дни след това се оказах болна и седмица и половина бях полуумряла, той все ден какво ти е, добре ли си, ходи ли на лекар, какво ти каза, как си , нещо да ти донеса ли, и аз такава хм, значи все пак не било заради секса, едва ли щеше да му пука за мен, ако беше заради ... как да е Аз имах един момент, в който се чудих трябва ли да съм с него и такива едни глупости и не исках да го чувам , но добре че отмина пак си го искам и продължаваме да се виждаме и чуваме. Просто не обичам когато всеки ден нон стоп се почва едно разпитване как съм щом съм, струва ми се че съм хваната, а не обичам да съм хваната. Имам венера в овен в скорп дом в оппозиция на плутон - и много държа аз да съм ловеца, обичам да бъда ревнувана и да ревнувам не ми е чуждо, отмъстителна съм, злопаметна и като цяло драмата е в мен. А той с тази луна в рак, скорпионското му е леко меко на пръв поглед, а аз не обичам спокойните връзки. Ще измислим нещо, с което да е на ръбчето между границата на падам си по теб и защо ме жегна.Препоръчани теми