Мъж Скорпион - 6

• 5 808
  • 79
  •   1
Отговори
# 75
Точно👋
Значи за 20г как пък не ми научи рожденния ден😩но всичко за което съм намекнала съм го получила или ми се е случило😊 .
Може и да няма "цветя и рози" всеки ден, но усещането, че си обичана и уважавана не може да се сбърка.
Мооn1 хич не се впрягай, малко дървени са скорпионите,  просто сама намекни за  цветя, пръстен, кола, резервирай маса за вечеря, почивка на Бали...гарантирам ти, че  ще изпълни всички желания.

# 76
Какво ще кажете за мъж Скорпион и жена Овен? Аз съм типичен представител на зодията - амбициозен, решителен, винаги с план Б и Ц, говоря директно в очите, не обичам повърхностни и безмислени разговори. Трудно показвам емоции и чувства, предпочитам да действам и да правя това, което съм решил, независимо от това, че всички останали са на противоположното мнение. Умея да признавам грешките си (макар и да не грешим) и да се извинявам, но от всичко най-мразя да ме лъжат и да си мислят, че им вярвам.

# 77
Харесвам самоувереността на Скорпионите, но понякога малко снижение не е лошо😉
Това скорпион да признае грешка може да се случи само като му извадиш очите с конкретни факти.
Комбинацията Овен- Скорпион е възможна само, ако преследват обща цел. Два силни, упорити, амбициозни и неотстъпчиви по его характери трудно биха съжителствали, но някои хора търсят точно тази динамика в отношенията, аз например не бих си го причинила.

# 78
Момичета, какво ще кажете по въпроса как мъжът Скорпион показва, че ви харесва?

# 79
Ами то си му личи, контакта с очи е доста явен, не го крие, пише ти, разговаря с теб, гледа те, търси си всякакви причини да те заговори на всевъзможни теми, може по някое време и да се отдръпне леко за да е по-интересно развитието на взаимоотношенията. Общо взето скорпионите сме си леко обсебващи в началото, после се активира потайността и склонноста към любовна интрига.

Общи условия

Активация на акаунт