Мъж Скорпион - 6

• 5 801
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм близнаци.
Мисля, че му направих впечатление, не съм сигурна какво. Веднага намери начин да разбере коя зодия съм, хващах го, че ме наблюдава, опитваше се да ме накара да му обърна внимание - първо ме дразнеше, после се пробва да ме разсмива, постоянно се хвалеше се с това, че всеки ден става рано и ходи на фитнес беше превъзбуден и нервен, когато се виждаме и каза, че се радва, че оставам. Аз обаче напуснах , така се стекоха нещата. Той има номера и имейла ми, но дотам - държа се професионално, когато казах, че напускам, и се чудя дали просто не ми се е подигравал или го е правил за забавление. Все пак разликата ни е 7 години. Какво да направя?

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 11:34 от Анонимен

# 61
Ето още нещо ново, за да върви сериалът. Покрай драмата с колата, двата дни не съм спала от хиляди въпроси в главата си, притеснения спрямо скорпито ми. Казвам му едно лека нощ, той ще спиш ли, аз -не, той-искам да пишем. Обаче аз пиша примерно 4-5 реда  той един ред с по 2-3 думи.... драсна 2-3 пъти и а пък аз съм  супер импулсивна, емоционална, рядко е да броя до 10 и да се опитвам да не реагирам и му изписах не знам колко реда, той не беше ги видял и аз едно по едно си ги изтрих, накрая му пожелах лека нощ, изтрих разговора с него, изтрих телефония му номер, не успях да заспя. На сутринта му намерих номера от обажданията по вайбър Simple Smile  последва едно добро утро от него  и аз отговорих, извини се за държанието си вчера, емотинка- целуфка, по-късно ще се чуем, писахме и други щуротии, но определено беше по-добре от тия два дни... А да моята приятелка /е имала връзка със скорп и ги познава и като цяло е семейна нали знае какви са мъжете/, каза че рядкост скорпион да се извини, а пък повечето мъже изпитват неудобство да се извинят... И аз- в рамка ще ги поставя тия извинения Simple Smile

Следва продължение Simple Smile

Ти сигурна ли си, че си на 39? Какви са тези чатчета, вайбъри и триене на телефонни номера по детски?  При Скорпионите няма оправдания, няма настроения, няма ала бала, когато наистина искат някой и нещо, само това е важното за тях, буквално само за това мислят и кроят планове как да го постигнат(имат).

# 62
Важи горният пост😊, а и аз съм го писала много пъти- мъж скорпион има ли истински,сърдечен  интерес към теб няма начин да го сбъркаш с флирт.

# 63
Сигурна съм в годините, но те са само в егн-то....иначе се чувствам и визуално изглеждам като по-малка Simple Smile Емоционална съм и то доста.
Има момент, в който не разбирам какво се случва, не знам къде е човекът, който е с мен, няма индикация, че го има около ми и тогава хиляди чуденки и тезите "ами ако..." с много емоции , връхлитат като буря, за това пиша много/или говоря много/,,,после трия /в случай че е написано/ и след това се успокоявам.... Мда ако е очи в очи с някой се е стигало и до блъскане на врати, хвърляне на лаптопи, чаши и прочие Simple Smile не се гордея с това, но огнено го раздавам, мда с бившия ми скорпион съм се и била.. :Д ама онзи много изневеряваше и имаше ужасно държание...как да е...този е ангелче с няколко демончета на раменете си Simple Smile
Вчера говорихме по телефона, изяснихме някои неща, извини се отново, успокоих се. Реално имах нужда да чуя гласа му.

# 64
Важи горният пост😊, а и аз съм го писала много пъти- мъж скорпион има ли истински,сърдечен  интерес към теб няма начин да го сбъркаш с флирт.
Тоест това, което съм описала е било флирт? Просто е искал да му обърна внимание и нищо повече?

# 65
Тоест това, което съм описала е било флирт? Просто е искал да му обърна внимание и нищо повече?

Няма как ние да ти кажем имал ли е интерес или не този човек към теб. Единствения, който може да ти каже това е самия той. Ако толкова ти харесва този мъж, зарежи това каква зодия е, и дали той е 10-ка. а ти 5-ца(каквото и да значи това) и намери някакъв начин да се свържеш с него. Понякога дори едно просто "здравей" върши чудеса.

# 66
От това, което прочетох според мен работейки близо, просто си била "под ръка" за неангажиращ флирт. По някаква причина тогава не са се развили нещата, а сега просто не му се влага енергия и не му се губи време. Пробвай със "здравей" , но предполагам, че тактично ще отклони повод да се видите.

# 67
Аз като мъж скорпион искам да разбера защо жените се отдръпват, след като им споделя, че съм зодия скорпион? Една казва, че не харесва скорпиони, защото не са лоялни, друга казва, че са много лоялни, но несигурни(каквото и да значи това) .. Вече няма да си казвам зодията на жени (каквото и да значи това) Smiley

# 68
Аз като мъж скорпион искам да разбера защо жените се отдръпват, след като им споделя, че съм зодия скорпион? Една казва, че не харесва скорпиони, защото не са лоялни, друга казва, че са много лоялни, но несигурни(каквото и да значи това) .. Вече няма да си казвам зодията на жени (каквото и да значи това) Smiley
Кажи им, че не отговаряш за всички отровни твари на тази земя, а и все пак често е по-добре да си скорпион, отколкото други, по-отровни или рогати животни, или многолики създания. Да го имат предвид, че винаги може да е по-зле.
Не вярвам да се обясняваш чак толкова много Laughing

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 02:52 от Rosita

# 69
мъжът ми е скорпион даже с асцендент скорпион и по повод рождения си ден разбира почерпил колегите, тогава го попитали как жена му т.е. аз го търпя и се разбираме, ами и аз съм скорпион.
Ами не сте лесни, в двете крайности. Способен да се отдаде изцяло на дадено нещо с цялото си сърце и обратното. Никога да не забрави направеното му да кажем нещастие и предателство. Може би хората точно това ги плаши, че ако направят грешка тя няма да бъде простена.

# 70
А ти защо споделяш за зодията? Или по-правилният въпрос е защо избързваш да го правиш съвсем в началото на връзката?
Извинявай, но това поведение не е никак характерно за самоуверения скорпион- той и през стени ще премине набелязал ли е "жертва".
Опознай човека не по зодия, а по общи интереси, тях ги остави за последно като изненада😉

# 71
И аз и съпруга ми сме скорпиони😀аз октомврийски,а той ноемврийски.Ами не мога да се оплача( с малки изключения) той е спокоен , а аз съм буря😂понякога съм се чудила как ме търпи.Но все пак и той е с труден характер ,но отстъпва. Единствения минус е ,че ми липсва романтика(аз съм с луна в рак) за него романтика е да измие чиниите или да ми сготви😀

# 72
Скорпионът показва романтика чрез/с отношението си.

# 73
Как по-точно показва романтиката? За почти 2 години не мога да го разгадая..един път ми откъсна роза в едно село 🤭аз романтика си го представям по друг начин..например цветя,свещи…ей такива  неща🥵

# 74
Комплименти, обгрижване. Изблици на ревност. Опити да... поеме контрол над живота ти. Joy Командари (т. е. опитва се). Това в хубавите периоди. Grinning Ако нямате проблеми. Поне аз това видях. Сега, не съм видяла цяло скорпионско войнство, един човек, не знам доколко е представителна извадка.

Общи условия

Активация на акаунт