Мъж Скорпион - 6

• 5 795
  • 79
  •   2
Отговори
# 45
ето пак вярвате на нещо написано в нета.... ей верно сме филмарки жените..... Simple Smile

# 46
  • Варна
Ние без да сме видяли реакция, поглед, жест, няма как да коментираме.
Само ти,Магна можеш да прецениш.

# 47
От как се запознахме все вървим по трънлив път. Първа среща след това седмица и половина аз болна, втора среща след нея той е болен Simple Smile почти трета среща... несполучлива /аз бях виновната/, четвърта среща  ...след нея  го блъскат с колата му/ любимата му кола/ и сега той страда. Днес трябваше да дойде сутринта да се видим и  обаче става след обед леко и никъв го няма, а той си казва всеки път дори да закъснее, всичко си казва, днес мълчеше и нито във вайбър влизал нито нищо , реших да питам какво се случва- пише ми това за колата. Неговите проблеми са си негови проблеми, не беше ли редно поне да ми напише какво се е случило или женското ми мислене пречи да видя  мъжката логика. Та ако не беше този инцидент с колата му, нямаше да се стигне до разговор, в който да ми каже какво го дразни в  мен  и защо не  може да се разбираме с няколко думи, а аз съм близнаци с асц, дева - мара подробната е моето второ аз. как да бъда по кратка? само като съм умряла... ми познаваме се от месец можем ли за месец да се разбираме от няколко думи?  аз не виждам да можем за толкова кратък  период....
Такива ли са скорпитата,  дори и да сме заедно  неговите проблеми са негови само и докато не му мине си мълчи като пукъл? Simple Smile

# 48
  • Варна
Скорпион съм и не харесвам Близнаци. Съжалявам.

# 49
много мило , а по темата?
най добрата ми приятелка е скорпионка вече почти 20 г. аз си ги харесвам пък.

# 50
  • Тра-ла-ла
Скорпитата са манипулатори. Много бързо могат да вменят вина и така да извъртат работите, че все другите да излизат виновни, ще ви кара да се обяснявате като ученичка и т.н.

След 2 срещи и вече е раздразнен от теб и вкарва драма как не се разбирате?! Офффффф....оф!!!

# 51
и мен ме дразнят някои неща, но аз съм пряма...дразнят казвам или го показвам с асоциация с друго, например имаЛ навика да заспивал с тик ток и ме гушнал заедно сме вечер и тик ток и аз викам ще спя в другата стая, след малко се връщам и му казвам добре, ти ще си гледаш тик тока, аз тогава ще влезна в чата/ преди влизах в един чат/ и той набързо остави тик тока, че и измърмори нещо от сорта,  аз мога ли да затворя лаптопа ти на обратно.  Знам понякога как да се боря, но това да бъда малко по-неговореща няма как...част от мен е  и девите и асц. деви са подробни , а близнаци са приказливи и няма как.....гадни лоши скорпиони, които така финно влизат подкожно....

# 52
  • Тра-ла-ла
Какви са тези лапешки истории?

# 53
забравих да кажа че той е на почти 30, аз съм на 39..ама цифрите от значение ли са? аз съм по голямо лапе понякога...

# 54
Много пъти съм писала- скорпион набележи ли цел преследва до край,  и нищо и никой не може да го отклони.
 Сори astro_data1111, но за твоя случай- скорпиона е харизматичен по природа,  на теб ти се иска много повече , а това замъглява реалността и я нагаждаш да ти е удобно за прогнозиране на бъдеще.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 22:38 от ccvet

# 55
Астро дата, това са все разни предупредителни знаци, които ти подсказват, че тази история не е за теб.

# 56
заслепена съм при нощно каране....нищо не ми подсказва... Simple Smile
 оставих го сам да пише, днес ми пише добро утро, по късно пописахме пак беше инициатор той, но много по обрано от моя страна, като наблегнах на това, че с по две три думи .... и той- сега те чета, не говориш....аз -  еднаква съм и тук и на живо.
но ще му пиша когато той пише и по малко от него.
ако е писано ще сме, ако не е писано няма да е, лесно е Simple Smile не се оплаквам, а споделям Simple Smile усмивки ....не може да е гладко , хубаво е да има драма...

# 57
  • Тра-ла-ла
В началото летят пеперуди, хвърчат искри. Хората гледат в розово и стават слепи и глухи за чуждите дефекти, дори тъпи стават 😂 Обаче при вас не е такова. Явно адреналинът идва от драмички....после да няма рев?!

# 58
Ми то ние сме си в началото още, нещо съм изпуснала розовия цвят, ем може и рев да има, никой не е защитен от нищо... Simple Smile имала съм само една връзка, в която беше всичко толкова гладко, че чак се разделихме от гладкост....с драмите съм по на ти Simple Smile повечето ми връзки са сложни.

# 59
Ето още нещо ново, за да върви сериалът. Покрай драмата с колата, двата дни не съм спала от хиляди въпроси в главата си, притеснения спрямо скорпито ми. Казвам му едно лека нощ, той ще спиш ли, аз -не, той-искам да пишем. Обаче аз пиша примерно 4-5 реда  той един ред с по 2-3 думи.... драсна 2-3 пъти и а пък аз съм  супер импулсивна, емоционална, рядко е да броя до 10 и да се опитвам да не реагирам и му изписах не знам колко реда, той не беше ги видял и аз едно по едно си ги изтрих, накрая му пожелах лека нощ, изтрих разговора с него, изтрих телефония му номер, не успях да заспя. На сутринта му намерих номера от обажданията по вайбър Simple Smile  последва едно добро утро от него  и аз отговорих, извини се за държанието си вчера, емотинка- целуфка, по-късно ще се чуем, писахме и други щуротии, но определено беше по-добре от тия два дни... А да моята приятелка /е имала връзка със скорп и ги познава и като цяло е семейна нали знае какви са мъжете/, каза че рядкост скорпион да се извини, а пък повечето мъже изпитват неудобство да се извинят... И аз- в рамка ще ги поставя тия извинения Simple Smile

Следва продължение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт