Знаете ли кого видях - 44 тема

• 131 034
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
Силвия Лулчева и Елена Петрова, Люси Дяковска в зала България.
Лулчева никога не съм я харесвала и винаги съм се чудила на прехласването по нея.

# 286
Силвия Лулчева и Елена Петрова, Люси Дяковска в зала България.
Лулчева никога не съм я харесвала и винаги съм се чудила на прехласването по нея.
И на мен не ми харесва Силвия Лулчева. Като съм гледала интервюта с нея по телевизията, говори надменно и наперено. Много мразя такива хора. Като си постигнал нещо, остани си Човек.

# 287
Съжелявам,но забравих истинското му име.Знам артистичният му псефдоним.Кофе Бобоне беше спрял с джип на пешеходна пътека на Раковски.Синът му беше до него на предната седалка.Зад тяхната кола,също  джип шофираше Силвия Кацарова.

# 288
DJ Дамян, не ми е от любимците, но добре изглежда.

# 289
  • София
Актьорът Александър Тонев в публика на представление в петък. По-късно същата вечер Пламен Манасиев в магазин в квартала. Много често го виждам, явно сме съседи. Grinning

# 290
  • София
Елена Поптодорова в Младост 1. Много добре изглежда - елегантно облечена, с красива фигура и осанка. Жена от висшите ешалони на дипломацията.

# 291
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Папи Ханс на една пейка в градинката до математическата гимназия (от другата страна на булеварда).
Беше с мъж и водеха тих разговор,Папи говореше,другия слушаше.
Много слаб и мускули не видях(каквито демонстрира а в клипове и снимки)

# 292
  • Варна
Цветана Манева в центъра на Варна.

# 293
  • София
Антоанет Пепе и бившия и мъж (бащата на момченцето) и друга жена в заведение до мол Парадайс.

# 294
Плевнелиев в Декатлон, беше с малко русо дете.

# 295
Асен Григоров вървеше в градинката пред народният театър.Поостарял ми се видя. Rolling Eyes

# 296
  • София
Гого Лозанов пред ДСК на Полиграфия. В обичайната форма. Имаше нещо особено в походката, наведен леко напред.

# 297
  • София
Корнелия Нинова в един плод-зеленчук. Колкото и да не я харесвам, не мога да не отбележа, че изглежда много добре на живо - стройна фигура, хубав глезен.

# 298
  • София
Бебо Халваджиян и жена му на концерта по балет на дъщерите ни. Оказа се, че посещават една и съща школа. Него не знам защо го мислех за по-висок и за по-слаб. Алекс беше без грим, много слаба. Изключително тихи и ненатрапчиви. Децата също бяха много спокойни. Въобще с много добри впечатления останах.

# 299
  • София
Къци Вапцаров на сладкарница вчера. Обичайното, с оранжАв калъф на телефона.

Общи условия

Активация на акаунт