Знаете ли кого видях - 44 тема

• 130 972
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Драго Чая мноооого наедрял
Влади Горанов от списъка Магнитски
И любимата ми Биляна Савова. За първи път я виждам отблизо. Прекрасна жена и много висока

# 331
Чудесна е Биляна Савова. Единствения човек, на когото следя подкастите. Железен характер, изкован от късите клечки на съдбата.

# 332
Сега проверявах коя е Биляна Савова.Не познавам повече известни сънародници.
В днешният следобед Ирен Кривошиева в градинката на Народният театър.Говореше пред малък екип на нова тв,състоящ се от репортер и оператор.Добре  изглежда жената,стройна,усмихната.

# 333
  • София
Юксел Кадриев на вечерна разходка над Панчарево. Висок, но силно наедрял. В светъл кежуъл стайлинг, устремно водеше за ръка видимо по-млада от него жена.

# 334
  • София
Юксел Кадриев на вечерна разходка над Панчарево. Висок, но силно наедрял. В светъл кежуъл стайлинг, устремно водеше за ръка видимо по-млада от него жена.

На мен ми изглежда ужасно отслабнал. По едно време копчето на сакото му очаквах всеки момент да изхвърчи, докато чете новините.

# 335
  • София
Сравнено с преди може и да е отслабнал, но е доста едър и набит. Панталоните в бежов цвят и светлата тениска не му помагаха да изглежда слаб.

# 336
Сигурно има някакъв здравословен проблем, че надебеля. Драго Чая има проблем с ендокринната система и затова надебеля.

# 337
Като цяло всичко от ендокринната система идва. Дали диабет, дали инсулин, дали метаболитен синдром......Те всички са ръка за ръка, та тези господа определено за това са така.

# 338
  • гр.София
Тази сутрин преди 8 ч  актьорът Иван Радоев седеше на едно стъпало на Театъра на армията и "блееше " -съзерцаваше движението по Раковска.

# 339
  • софия
Дара. Слаба, възпитана, ненатрапваща се.

# 340
  • София
Вчера Джуджи и приятелки в един театър, ужасна жена, постоянно цвилеше на всичко, ужасно неприятна.

# 341
  • София
Тази сутрин преди 8 ч  актьорът Иван Радоев седеше на едно стъпало на Театъра на армията и "блееше " -съзерцаваше движението по Раковска.
Аз пък го гледах в театъра тази вечер. 😃

# 342
  • Сф
Шеф Манчев по центъра. Изглежда много добре поддържан. На мен обаче ми идва леко мазен като типаж и цялостна визия и излъчване.

# 343
И аз мисля, че вчера се разминах с него около "Шишман".

Шеф Манчев по центъра. Изглежда много добре поддържан. На мен обаче ми идва леко мазен като типаж и цялостна визия и излъчване.

# 344
Теа, Наум и детето на забита улица в Манастирски ливади. Шумни бяха и не особено мили помежду си.

Общи условия

Активация на акаунт