Знаете ли кого видях - 44 тема

• 130 942
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Дано е добре. На наградите на Бг радио не изглеждаше добре

# 391
Михаил Билалов.
Неглиже, непретенциозен, в добро настроение.
Свежар.
Много го харесвам. Но сам е казвал в интервюта за себе си - по-добре да не ти е в къщата. Simple Smile

Да, и аз съм ги чувала/ чела тези неща.
Вярвам му. Grinning

# 392
Лилия Маравиля с куче по Цар Иван Асен II. Красавица!

# 393
Вчера около карфур-цум,Красимир Дачев.Както винаги изглеждаше много добре,елегантен.Беше облечен с ленен панталон и риза в пясъчен цвят.

# 394
Лилия Маравиля с куче по Цар Иван Асен II. Красавица!
Страхотна жена!

# 395
  • София-Младост

Георги Лозанов и Асен Григоров. Първият с дежурен костюм и папионка и същата коса, вторият и се видя по-висок отколкото по ТВ.

# 396
  • на последния етаж
Башар Рахал в сладкарница в кв. Гео Милев.

# 397
  • До сърцето...
Албена Денкова в столичен мол. Много хубава жена, без да се набива на очи и да се перчи.

# 398
Албена хубава жена? Освен да се е тунинговала

# 399
  • До сърцето...
За мен е хубава - свежа, премерено кежуал, естествена, съответстваща на възрастта си. Не я познавам, освен от екрана, загледах я, защото вървеше срещу мен. Без грим и позьорско излъчване, харесах си я.

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 00:03 от Радика

# 400
Вчера на една бензиностанция по АМ "Струма" с мотор видях Владо Карамазов. Е, голям хубавец.

# 401
  • Sofia
Наско Михайлов (Мело ТВмания за по-старите Grinning) в квартала. Рано сутринта буташе бебешка количка и нещо си приказваше тихичко. Не знам с какво се занимава и къде се изявява. Аз го свързвам само с предаването и водещ по събития.

# 402
Виктор Чучков на Графа сутринта.

# 403
Наско Михайлов (Мело ТВмания за по-старите Grinning) в квартала. Рано сутринта буташе бебешка количка и нещо си приказваше тихичко. Не знам с какво се занимава и къде се изявява. Аз го свързвам само с предаването и водещ по събития.
Да и аз често го срещам в квартала. Когато говори, говори сякаш е пред камера или води събитие , някак театрално. Също оставя усещането, че се оглежда дали го празпознават.

# 404
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да и аз често го срещам в квартала. Когато говори, говори сякаш е пред камера или води събитие , някак театрално. Също оставя усещането, че се оглежда дали го празпознават.
Мисля, че живее в Люлин, жената с която е доста симпатична...

Общи условия

Активация на акаунт