Знаете ли кого видях - 44 тема

• 131 059
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София
В Южен парк- да, не знам дали и другаде ще има.

# 571
"Реките на София" е част от проекта "Реките на града", включващ събития в Троян, Велико Търново, Габрово и София, които са за един уикенд.  София беше последна на 31.08 и 01.09.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 17:40 от beba2

# 572
Елизабет от Мис Плюс Сайз втория сезон на Сердика в метрото. Снимаше се и бързаше, явно по някаква работа.

# 573
Баба Дешка във Видин на ресторант-кораба със рокля носия и обувки тип цървули.

# 574
Ники Кънчев в Т Маркер - Самоков.

# 575
  • Sofia
Георги Блажев близо до Ректората.
Пак там Гената Минчев по обичаен за него маршрут.  Много се забавлявам винаги, когато го видя, защото не може да си скрие удоволствието, когато го позаглеждат и разпознават. За зла беда на самочувствието му никой никога не съм видяла да му иска автограф, снимка или да го заговори.

# 576
  • София
Димитър Рачков в събота. Аз него не го понасям, но моите деца много го харесват. Помолиха го да се снимат и той се държа много мило с тях. Не очаквах, но беше много любезен.

# 577
  • Варна
Цветана Манева

# 578
  • София
Дидо от Д2 на щанда на "Пощeнска кутия за приказки" на Алеята. Той май всеки път е там. Grinning

# 579
Много я харесвам. Много Two Hearts

# 580
Преди малко в Кауфланд Кирил Ефремов. Изключително невъзпитан и неприятен ми е.

# 581
Преди малко в Кауфланд Кирил Ефремов. Изключително невъзпитан и неприятен ми е.

И аз често го засичам в Кауфланд на Скопие. Моето мнение е същото.

# 582
Разбрахме за съществуването му във филма "Под прикритие". Звездоманията яко ги треснА със жена му. Толкова за него.

# 583
Преди десетина дни в крайпътно заведения на магистрала, Анна Заркова.Любезна, по-дребна отколкото изглежда на екран.Мин.седмица Асен Григоров и съпруга в квартално заведение на ул.''Екзарх Йосиф''.Днес Бойко Василев на ''Мария-Луиза''.Нахлупил ниско шапка с козирка и определено не желаеше някой да го разпознае.Изглежда доста по-добре отколкото на екран.

# 584
Евгени Минчев, приятелката на Явор Бахаров( не и знам името), Черепа, Джуджи и мъж. Всички отделно един от друг и в района на Оборище и Сан Стефано.

Общи условия

Активация на акаунт