Знаете ли кого видях - 44 тема

• 130 937
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Бях чела във вестника, че на Сантра е правена ринопластика в Турция преди 2-3 години  и е намален носът й.

# 646
  • Варна
Коцето Калки на забутано място 🤣
Не изневерява на стила си.

# 647
  • на последния етаж
Евгени Минчев в мол Сердика.

# 648
  • Gotham City
Костя Копейкин с жена и момиче в тийн възраст в ресторант Бяла река до Калофер. Не видях охрана, което малко ме изненада.

# 649
А аз - Цончо Ганев на един светофар, с жена на негова възраст. Също без охрана.

# 650
  • София
Гери-Никол в България мол, обядваше на масите горе. Същата е като на екрана, със сплетена на плитчици коса. Дечурлигата се спираха да я питат "Извинете, вие Гери-Никол ли сте?"😂

# 651
Евгени Минчев на Голямата маса днес в компанията на арт младеж, с когото интимничеше. На живо не е толкова едър.

# 652
  • София
Станимир Гъмов  и Екатерина Захариева, поотделно. Тя беше свежа и изглеждаше добре, Гъмов една идея звездееше.

# 653
Сами Хосни, много свеж. Един актьор Ангелов му е фамилията ( но не е Дарин) с мускули и нова жена надут в магазина на Лидл в Пловдив.

# 654
Дани Ангелов. И той като Ивайло Захариев, се раздели с жена си и се хвали с новата жена непрекъснато. Правя сравнението, защото и двамата твърдят, че са много религиозни и са част от някакви 'църкви'.

# 655
  • София
Румънеца (от Румънеца и Енчев) в Ринг Мол преди няколко дни. Водеше малко дете за ръка и говореше с жена на около 50. Видя ми се доста остарял, но последния път като го видях, беше в зората на кариерата им преди около 20 години Simple Smile

# 656
Вчера на Раковска видях Надежда Неински и съпруг

# 657
СНощи в аптеката Коко Тайсъна. Първоначално не се сетих кой е, ама фармацевта му пожела успех та ги навързах нещата.

# 658
  • София
Днес видях Георги Христов в кварталния магазин... Изглеждаше според мен уморен

# 659
Днес видях Георги Христов в кварталния магазин... Изглеждаше според мен уморен

В един квартал сме значи. И аз го видях скоро с внучката на брат му.

Общи условия

Активация на акаунт