🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 943
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 200
Дааа,Горджъса се раздава в последните епизоди !😂 Жалко,че вероятно скоро ще я изпидуркат - адски смешна ми е с това монотонно дуднене! Приема всичко много буквално и няма никакво чувство за хумор😂😂Голям шемет...

"Ей, Йоана..." е тука се смях със сълзи Grinning И мен искрено ме забавлява този пародиен образ.

# 1 201
Колко момичета останаха и кога беше финалът знаем ли? Thinking
Опитвам се да сметна дали довечера ще изгонят някоя или само ще гледаме евтиния панаир за кексовете.

# 1 202
Горджъса сигурно ще си ходи довечера, или Киара.

# 1 203
Честно, не мога да си обясня тези пропуски на Маги, НО това със сигурност не е показател за нисък интелект, а ниска общо култура. Двете неща нямат общо. Маги е интелигентен човек и това личи. Дори бих казала, е най-интелигентна от всички кокошки там (докато пиша това и ми се появяват в съзнанието кринджавите физиономии на Надежда...ще превъртам вече кадри с нея, много криндж човек и тя междудругото е супер супер фалшива)

Ниският интелект и ниската обща култура, вървят ръка за ръка. За да си интелигентен следва да си умен, схватлив, културен. Ако си умен, все щеше да запомниш нещо, ще смяташ. Тя дори мисли бавно. Това, че е усвоила някакво поведение, в никакъв случай не я прави интелигентна.

# 1 204
Дано!

# 1 205
Феновете на Валерия и Евгени, спете спокойно от днес:

Ние си спим спокойно още от финала миналата година Wink
Иначе това за финансовото състояние на мъжа и панелката в Люлин си е същото клише, като на Мага спрелия дъх.
И последно, злобничко, щот' съм в ПМС, наистина зле ги хранят, Барбара е станала двойна, а Надя така се е окръглила, че чак носът ѝ е напълнял.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 14:16 от MegaMeg

# 1 206
Дано!

Със сигурност няма да са те. Или Мария, или Виктория, или никоя.

# 1 207
Да си споделя другото прозрение.Надя е същата като Виктория.Коментира,подиграва се и лази по нервите на хората.Не случайно беше нарочена.Единствената разлика е ,че по напудрено се изразява,а Виктория е по първична.Не че не са намясто коментарите ѝ ,но предполагам да съжителстваш с такъв човек не е лесно.Иначе беше много смешно с коментара ѝ към Магда-"с какво:шапка и камък" и довечера пак ще блесне с "имаше ли проникване".Joy

Е тя просто е махленската клюкарка на имението. Много антипатичен човек. Аз пък се изкефих как Валерия ги попари. Маги на какво е обидена- да не би Алеко да и се е заклел във вечна вярност? А иначе визуално с него не си подхождат- много им личи разликата в годините. А Надя дано скоро излезе, че се напрягам като я слушам.

Това е монтирано, според мен се разбира, че Валерия ги е метнала и Маги е обидена от това, не на Алек, не мисля, че биха позволили нещо подобно да се разбере, дори да е станала-рискуват другите момичета рязко да се отдръпнат и всяка да почне да иска да си връща розата.
В първи сезон Капитонова е била първата, която е искала да му върне розата и да си тръгне, но не са й позволили.
Това го каза Блага в един подкаст, който го махнаха.
Не мисля, че продукцията ще иска много мрънкащи момичета, които искат да си ходят.
Моето мнение е че промото е монтирано така, че да останем с това впечатление.

# 1 208
Да си споделя другото прозрение.Надя е същата като Виктория.Коментира,подиграва се и лази по нервите на хората.Не случайно беше нарочена.Единствената разлика е ,че по напудрено се изразява,а Виктория е по първична.Не че не са намясто коментарите ѝ ,но предполагам да съжителстваш с такъв човек не е лесно.Иначе беше много смешно с коментара ѝ към Магда-"с какво:шапка и камък" и довечера пак ще блесне с "имаше ли проникване".Joy

Е тя просто е махленската клюкарка на имението. Много антипатичен човек. Аз пък се изкефих как Валерия ги попари. Маги на какво е обидена- да не би Алеко да и се е заклел във вечна вярност? А иначе визуално с него не си подхождат- много им личи разликата в годините. А Надя дано скоро излезе, че се напрягам като я слушам.

Това е монтирано, според мен се разбира, че Валерия ги е метнала и Маги е обидена от това, не на Алек, не мисля, че биха позволили нещо подобно да се разбере, дори да е станала-рискуват другите момичета рязко да се отдръпнат и всяка да почне да иска да си връща розата.
В първи сезон Капитонова е била първата, която е искала да му върне розата и да си тръгне, но не са й позволили.
Това го каза Блага в един подкаст, който го махнаха.
Не мисля, че продукцията ще иска много мрънкащи момичета, които искат да си ходят.
Моето мнение е че промото е монтирано така, че да останем с това впечатление.

Аз мисля, че промото ще е отново подхлъзващо и нищо от това, което си мислим, че е, няма да се случи. Ще видим де, но изобщо не мисля, че драмата ще е чак толкова интересна.

# 1 209
Сигурно Магдалена е обидена на Валерия, че злепоставя Алек.

# 1 210
На срещата на пейката Виктория не спря да мрънка. Всичко, което каза, ми напомня поведение на човек, който е бил мачкан и никога не е бил сред топ красивите и желаните мацки. Потвърждава тезата ми, че тя е заела поза "нападението е най-добрата защита". Предаването я представя като много негативен образ, което ми идва ужасно натоварващо.
Магдалена с тази изкуствена усмивка и на мен ми е too much. Уж ѝ беше неприятно да слуша другите как са прекарали времето си с Алек, не се интересувала, дори това я наранявало, защото тя била влюбена, ама снощи какво да видим - опънала усмивка тип Жокера докато слуша Йоана. Така се оплита в ролята си, че явно сама забравя какво е говорила и преди как се е държала. Дотегна ми и с обясненията си пред камера, че не бил важен интелектът, а дали си добър човек. Извинявай, ама маааалко обща култура не е лошо да имаш.
Вече намирам за нормално 20-годишни да не знаят кой е Георги Калоянчев или Стефан Данаилов. Явно е нямало кой да им разкаже за тях.
Промото за довечера е подвеждащо и съм сигурна, че нещата изобщо няма да се въртят около темата за кекса.

# 1 211
Не зашитавам Виктория, че разгласява клюки. Но мисля, че тук никой не се и съмняваше, че Маги е била държанка. Тя точно като такава се държи. Познавам по-отблизо жени, живели такъв живот - като цяло мързеливи и паразитиращи натури. Дори и болезнено да претърпят известна метаморфоза, винаги търсят някой, който да им е приемник и да им върши черната работа. И много ясно, че за държанка не е нужно да си професор, нито готвачка. Те са само за развлечение и несериозни разговори. И по празинците дремят сами, защото "приемникът" празунва със семейството си.

# 1 212
На мен ми беше малко унизително да гледам опита за спор с Катето. Надя и Виктория ми изглеждаха отчаяни. Видимо на Катето не 'и пука за Алек и не го смята за важен, но те двете пък са влезли в страшен филм, че със зъби и нокти трябва да се бориш. Виктория да обяснява на Катето как да се държи и да хване мъж...

# 1 213
Колкото за кекса, Валерия според мен си лъже най-нагло, знаем и от предните епизоди как си преиначава истината както на нея ѝ е угодно, така че.. Кекс 100% не е имало, просто си прави евтин PR, знае, че и да излезе навън, сега ще я канят в 100 предавания да разискват с нея имаше ли проникване, нямаше ли и така.

# 1 214
Е тя в промото не каза, че е имало, а че може и да е имало. Което за мен значи, че не. Но да видим...

Общи условия

Активация на акаунт