🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 925
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 230
Ама, чакайте сега, когато е била на годините на Мария, Маги вече е имала доста повече стаж по почивки, лукс и търпене на шамари, заради предходните две. Може да не подкрипям морално идеята да търсиш мъж само заради пари, но ако е така - по-коректно е да си признаеш, отколкото да обясняваш, че на 36 ще ходиш на палатка за първи път и ще се учиш да готвиш.

# 1 231
Мария спомена пари на срещата с Виктория , дали един мъж ще те приема за собственост не зависи само от финансите , но не ми се спори .

# 1 232
Миии, ето физиономията на Алек като Мария му говореше за нивите и златото:

Ако го кефи, да си я взима на финала, не знам. То си е за него, той е ергенът все пак. 😂

Spiritlight, разбрах те сега. Да, без да искам тръгнах да говоря и за себе си. Дано ми се прости. 🙂

# 1 233
Аз Мария не мога да я съдя. В крайна сметка тя се е записала на кастинг, за да се бори за мъж, който е презентиран като млад милионер с успешен бизнес. Това е мъжът, който тя иска до себе си. На теория е на правилното място. Да го бяха представили като хипи - будист, който не се интересува от материалното, тогава щяхме да видим кой щеше да се запише.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 17:12 от Meddyy

# 1 234
Здравейте дами!

Току що изгледах с превъртане вчерашния епизод. Като цяло голяма скука ми беше, защото имах чувството, че имам дежа вю от прочетеното в темата, нищо не ме изненада Simple Smile Все едно и също.

Най- силно ме впечатли и неприятно ми стана от другарския съд, който всички устроиха на Катерина. В този момент момите ми напомниха за пореден път за глутница с оголени зъби зад победоносните си и фалшиви усмивки, с които хапеха и убеждаваха Катето, че е безгласна буква и че не одобряват дружбата й с Маги. Но браво на Катето, макар да се разстрои, не им се даде.

Невежеството на повечето дами и особено на царицата майка няма да го обсъждам, важното е, че е с добра душа, другото ще си го навакса ...Rolling Eyes

Срещата на Йоана не беше лоша, но и не беше запомняща се. Имаше някаква лекота между двамата от излъченото, а Йоана наистина ми се стори развълнувана при прибирането си в имението.

Горджъс става все по-отвратителна и явно във въображението си се вижда като новия тартор на имението.

Надежда се държи все по-инфантилно, включително и в походка и маниери.

Магдалена си е Магдалена - ох, ах, колко съм влюбена, ще дойда с теб навсякъде...

Хареса ми тоалетът на Виктория на коктейла. Ама и тя пък как не можа веднъж да се държи мило и позитивно с Алек, все намила ли, намила на, когото и за каквото свари. Тя не само не знае какво е позитивизъм, но и не познава друго освен това, че Светът й е крив и тя ще си бъде каквато си поиска, защото важни са само нейните чувства. Когато ей така "добронамерено" разпитваше Катето, тя дори не знаеше как да реагира, когато Катя каза, че е просто такъв човек - човек, който успява да се зарадва на щастието и на другите. Това за мен говори за огрооомна несигурност и неспособност да се владее в нормален разговор, затова все е с рогата напред, ако ще да бръщолеви пълни глупости. Но и от продукцията я насърчават - през 1/2 от времето слушам само нейния глас на синхрони.

Ура, изгониха Барбара, но странно, тя напоследък го раздава доста хрисима, така че не успях да се зарадвам така, както бих ако си беше тръгнала Горджъс.

За секса какво да кажа, нали го обсъдихме вчера преди епизода, нищо не ме изненада като продължавам да вярвам, че "проникване", както Надя го нарече не е имало. Но и да е имало, първо Валерия трябваше да си спести публичните коментари, най-малкото от уважение към Алек, на когото едва ли му е станало приятно цялото имение да се рови в чаршафите му зад гърба му. Но и кокошките как възмутено се отнесоха към двамата като, че са извършили престъпление. Смешна работа.

# 1 235
  • София
Добре де какво ви дразни толкова дори да очаква само мъжа да работи и да я издържа? Това на вас как точно ви пречи? Вие сте щастливи да работите и да сте напълно независими, нали? Аз не съм чула Мария или Магдалена да обясняват колко са зле работещите, независими жени.

# 1 236
Тоя сезон е с рекодрен брой обяснения в любов от страна на ергенките, а също и от страна на ергенчето.
В предните два сезона, участничка, която споделеше, че се е влюбила или ергенът забележеше, че доста е хлътнала, много скоро биваше изгонвана. А тук, Алек се чувства щастлив от тоя огромен наплив от пеперуди в коремите на малки и големи участнички. Всички тия признания изглеждат абсолютно фалшиви. Вчера срещата с Йоана не можа да ме убеди, че Алек наистина изпитва нещо по-специално, както и при срещите му с всички останали. Само можем да си мечтаем за срещи, които имаха Виктор и Александра, макар че и там се оказа всичко фалшиво. Но те се оказаха по-големи актьори от сегашните участници. Валерия и Евгени няма да ги коментирам. При тях обратното - трудно успяваха да скрият, че са безразлични един към друг, за да може до края на сезона да има интрига и да не си личи, че Евгени си я беше избрал още от първия ден.

# 1 237
Скрит текст:
Persona7, много уважавам мненията ти, безкрайно интересни са ми били за четене всеки път, но нека си го кажем честно - няма нужда да носим от 100 села вода, за да докажем, че някоя е достойна да бъде победителка.
Не е задължително да има такава. Защо ни е да има победителка и то този сезон? Алек, ако е поне малко разумно момче, няма да избере никоя, ще си вземе парите и ще се дистанцира от всички участнички след шоуто. Жена, която се примирява с невежеството си и цитирам: '' Аз ще съм красива, той ще е умния''. Това е падение за женското съсловие. Срам ме е, че има такива жени, разбираш ли? Аз съм жена и ми е тежко да гледам как жена може да се унижава по този начин.

Няма нито една достойна този сезон за победител. Ако случайно има, за мен това е доказателство, че истинската любов е загубила значението си и живеем в един огромен компромис. Влюбваме се компромисно, обичаме се компромисно, създаваме семейство компромисно. Отвратителен пример. Направо съм погнусена.

Благодаря ти за милите думи, за мен също е удоволствие да те чета! Моля те, приеми тази роза от мен: 🌹💕

Аз просто разсъждавам прагматично - идеята на състезателен формат като този е да има печеливша/победител. Да, има слухове, че Алек не избира никоя, но не знам доколко са легитимни и доколко бТВ биха позволили такова нещо. Той самият пък явно обича всички. 😁 Затова разсъждавам от гледна точка коя ми е най-ок.

Имаше някакви коментари, че бТВ са се справили добре с манипулацията, защото нахвърлянето върху Маги е създало емпатия към нея, но на мен наистина ми харесва, че досега не е била злобна и нападателна. Именно това ми прави позитивно впечатление, а не само че е сегашният обект на подигравки. Не е била единствената в ситуация всички да я нападат - но другите изгърмяха.

Да, дефицитите й са много зле, спор няма. На черното бяло не мога да кажа. Изцепката й, че ще е красивата е смотана, но според мен просто се сконфузни и искаше с някаква шега да отмие неприятното чувство. Но за мен любовта към Мария е в пъти по-обидна и грозна за насърчение: от това ми се повдига най-много този сезон! Защото когато една жена е финансово зависима от мъжа си, шансът да й излезне през носа е огромен. И когато попаднеш на мъж насилник, който смята, че си му собственост, без свои пари (а понякога те и изолират от семейство и приятели) как ще се спасиш? Да не говорим, че се изкарва, че финансово стабилен мъж е непременно равно да може да ти купи Ферари, скъп апартамент във Флоренция и диамантена тиара. Но това между другото.

Т.е. мен в пъти повече ме е срам от Мария, отколкото от една Маги. Че дори и от Надя, която също показа знания снощи, но и злоба в пъти по-голяма от знанията й. В крайна сметка и глупавите хора заслужават да бъдат щастливи и обичани. 😁

Не ме е грабнала Маги изцяло, но след цял сезон изтощителен тормоз, скандали, драми, завист, предпочитам някоя, която гледа себе си и ако ще да са й безкрайно фалшиви усмивките. Аз си знам, че и толкова нямаше да издържа вътре. 😂

За компромисите ми е много болна тема и ако почнем и нея, съвсем ще се разводни темата. Ще кажа само че като влезнеш в раздела за семейните отношения, излиза, че си е някакъв масов социален проблем. И жени към жени съветват неща като "Ами такъв си си го избрала, сега ще си го търпиш". 🙂 Мисля си, че истинската любов е рядко нещо и е трудно да я срещне човек в реалити формат.

Интересно ми е в предишните сезони дали си симпатизирала на някои участнички и кои. 🙂

Persona7, приемам я, разбира се! Приеми и ти, даже, няколко рози от мен. Heart

Аз много добре разбирам какво имаш предвид, състезателният отенък и целта на самото предаване, е да има победител. Въпросът е, че тук не би трябвало победата да е самоцел и само защото трябва, ами да има реални чувства, които аз лично не виждам с никоя от участничките. За мен по скоро целта на подобни предавания, в перфектния случай (разбира се, аз знам, че без сеир не може) , е не човекът х или у да победи, а да победят реалните чувства между двама души. Видяхме, че може. Ергенът е съвсем ново предаване в България и засега успеваемостта на добър финал е 50/50.

В първия сезон, разбира се, симпатизирах главно на Александра, по обясними за всички причини, но към днешна дата избягвам да я слушам, да я гледам, ако я срещна в социалните мрежи, я скролвам надолу и избягвам да си я причинявам. За мен, за цялото нещо спрямо нея, към днешна дата, си е имало реални причини.

Втория сезон харесвах и двете финалистки: и Валерия, и Елена. Мика също ми правеше много добро впечатление.
Недостатъците на Елена за мен бяха, че на моменти се държеше прекалено обсесивно, понякога ми звучеше даже и леко психо (като му казваше ''маестро'' например), но за мен беше най-умната участничка, изпитвах голям кеф и интерес да я слушам и гледам. Тя написа драмата на сезон 2 и влезе в роля точно както трябва. Направи цялото предаване.
На Валерия много харесвах силния характер и самочувствието й, тя беше почти непоклатима през цялото време, словесните сблъсъци между двете бяха удоволствие да се гледат. За мен е умно момиче, с позиции. Това, което не ми харесваше, беше единствено хората с които се обгради. Това допринесе много за негативния й образ, но тя има много качества, които не мога да отрека.

Този сезон, ако съм имала някакви залитания със симпатии към някого, в момента нямам никакви, към никоя. Дори към Алек. Гледам този сезон главно заради обсъждането тук и потребители като теб, които наистина, ми е безкрайно приятно да чета.

# 1 238
Мда, като видях кога се е регистрирала Персонката е ясно, че е лично засегната от Мария. Вики ти ли си? 😆 Или някоя роднинка на Магиту. Ще се активизира родата вече играта става интересна, поразредиха се момите.
Чак пък срам и позор от целувките на Мария... Ужас

# 1 239
Миии, ето физиономията на Алек като Мария му говореше за нивите и златото:

Ако го кефи, да си я взима на финала, не знам. То си е за него, той е ергенът все пак. 😂

Spiritlight, разбрах те сега. Да, без да искам тръгнах да говоря и за себе си. Дано ми се прости. 🙂

Зад тази усмивка се крие доста сарказъм...

# 1 240
Ще поживеем и ще видим. Извинявам се, че темата стана малко рязка (може би). В крайна сметка тепърва става интересно и ще се види чия стратегия ще сработи. Резултатите са най-важни. 🙂

Просто Маги и Екатерина ми направиха добро впечатление, че не се дадоха на нападките и че не се държат вулгарно или заплашително. Предните пъти винаги е било грозно. Положението е малко "като няма риба и ракът е риба". Просто самият каст не е нещо кой знае какво. Не е трудно да изпъкнеш на фона на Надя, Виктория, заспалите Барбара и Киара, неадекватната Криси и т.н. Истинските яки мадами едва ли биха се записали, работим с каквото можем. 🙂

blindStar, 🌹🌹🌹🌹🌹. Абсолютно еднакво мнение имам за Елена и Валерия. Смятай, щом ги намесваме още година по-късно. Оставиха следа. 🙂 Понякога обичам и образи шутове като Зори Джи, Силви, Теа, Поли, защото ме забавляват с абсурдите си, но пък рано ги гонят. Аз май вече гледам просто колкото да си догледам сезона.

*Амбър*, аз си мислех, че пиша по-грамотно от повечето ергенки, ама ето на, разконспирира ме. 🙂

Отново се извинявам на всичките жени на мултимилионери във форума, не желаех да ви засегна. 😁

# 1 241
Както иска може да си реагира Алек. Мария е била директна и открита, оттам нататък той си знае. Тя не го кара насила да прави нещо. За мен пък Магдалена не е честна спрямо него - някакви витиевати глупости кахърно рони на всички срещи, най-великото на което е готова за него, е да отиде на палатка - така го съобщи, сякаш орган ще дарява...

# 1 242
Мария не каза ли, че е в България от 2018-2019? В какъв Киев я пращате, какви бомбандировки? И щом в държавата ѝ има война, е длъжна да живее на палатка, така ли?
А някой в БГ е длъжен да и осигури лукс защото.....Като в държавата ти има война, се радваш на всяка минута под мирно небе, дори и в барака. Ако искаш нещо повече - запряташ ръкави и си го постигаш. Не да въртиш бедра по телевизията и да обясняваш, че искаш материално благополучие, не мизерия в панелка. И в панелките живеят хора, даже в Украйна предимно в панелки живеят.

# 1 243
Мда, като видях кога се е регистрирала Персонката е ясно, че е лично засегната от Мария. Вики ти ли си? 😆 Или някоя роднинка на Магиту. Ще се активизира родата вече играта става интересна, поразредиха се момите.
Чак пък срам и позор от целувките на Мария... Ужас

Не, че нещо, но да се обвиняваме една друга по този конспиративен начин, пък и някой чаааак толкова лично да е засегнат от участник в някакво предаване, ми се струва нелепо.

Тук всеки изказва просто мнението си.

Иначе Мария...айде няма да коментирам нищо, защото достатъчно се каза. Аз мисля, че някой потребители се припознават в героини от предаването, по философията им за живота, и започват да се засягат лично от някой мнения тук. Simple Smile

# 1 244
  • Варна
Не мога да харесам Маги и това е!
Наистина има усмивка на Жокера.
Пуска го Алек по пързалката с палатката, вареното телешко и острите пристъпи на задух и това е...
За някои неща ми се струва, че Алек не се връзва, но конкретно за тая прословута палатка, не съм сигурна.
Но пък съм сигурна, че наистина се държи като Царицата Майка, както някой много сполучливо я нарече.
Дори и на партийното събрание на ЦК на БКП срещу нея, пак не изпитах емпатия...

И, верно, че има прилика между Мария и мистър Бийн...

Общи условия

Активация на акаунт