🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 738
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 475
Надкаста с Виктория е първият от поне 5 насам, в които има хубав диалог и интересна гостенка, която може да говори, да се изразява и да се надсмива над себе си. Между другото изглежда много добре Виктория
Не вярвам, че надсмиването над себе си е искрено. Просто тушира хейта, един вид клин клин избива.

# 2 476
  • София
Абе не знам, може и да си права, но след логореята на Теа, безумното преиграване на Силви и милата, но трудна за разговор Миленка, тази си е свеж полъх.

# 2 477
още гледам надкаста. за тези, които не гледат - сега е в много добри отношения с Надя и Йоана и са ходили на почивка. и с Мария също поддържа такива отношения.

# 2 478
Този ерген е с най-много интелектуален багаж от останалите, и според мен, с най- добра интуиция и светоусещане, но наистина не мога да разбера защо така смъква стойността на думите и фразите, като повтаря едно и също за всяка, и на всяка една от жените вътре...

# 2 479
Не вярвам кой какво казал. Всичко беше подготвено от продукцията като за секс и ако се е случило не могат да ги винят. Могат да го покрият.

Значи, продукцията буквално им постиля за секс, но после не излъчва нищо, а само спретва краткотрайна интрижка как Валерия намекнала нещо, което не се е случило. Не ми звучи логично.
За мен е логично. Продукцията я интересува интригата, чуденето станало ли е или не е. Тя няма интерес от еднозначен отговор нито да нито не. От "да" се пази защото може да понесе някаква критика, обвинения и пр. Ако е не, няма интрига, бързо ще угасне. Така, че за мен най-логичното е да, но без доказателства.

# 2 480
Подозирам, че смята да задмине Ерген 2 по актьорско майсторство, като целта му изобщо не е Боливуд, а много повече.😉             
   Изпуснах последните гостенки на надкаст, не съм фен на Виктория, но смятам да хвърля поглед там, че ми залипсва тази несъобразителна и егоистична директност/меко да се изкажа/.. още преди първите серии без нея.

# 2 481
  • София
Добър е надкаста с Вики, първият, който гледам докрай и с интерес. Говори бързо, има динамика и лекота, хубав глас и добра дикция, бързо реагира, забавлява се, отпусната, не се лигави. Изглежда като човек, който се е погледнал отстрани и е видял у себе си неща, които иска да оправи. Радвам се за нея, защото не ми изглежда лош човек. По-скоро реакциите й бяха като на вечно бито куче - заядлива, настъпателна, атакуваща.

# 2 482
Този ерген е с най-много интелектуален багаж от останалите, и според мен, с най- добра интуиция и светоусещане, но наистина не мога да разбера защо така смъква стойността на думите и фразите, като повтаря едно и също за всяка, и на всяка една от жените вътре...
Какво различно може да измисли? По сценарии към всички трябва да показва интерес, за да има интрига. Едно и също нещо как да го каже на 10 момичета, така че да не звучи еднакво?

# 2 483
Добре де, може ли един километричен цитат със 5 снимки да го цитира всяка от вас пет пъти един след друг?! То пък и малко съобразителност трябва да има човек, егати!

# 2 484
…и ергенът вика на Надежда “такива естествени черти”
Това обсъдихме ли го

# 2 485
Погледнах Виктория,но какво кречетало е не млъква.Туджарката на няколко пъти се пули горкият от отговорите ѝ.Най-сладко е кучето,дреме си там и не го притеснява шума ,който вдига тя. Grinning Май не си е взела много поуки от формата.И съм убедена,че Алек не би общувал с нея.Не че е толкова лоша,друга лига е той.
И епизода погледнах,че ми се губят някои моменти.Къде го видяхте това водене от Алек на вечерята с Валя.Той така отегчено я слушаше,чоплеше си брадата и аха да заспи.Единствено като пийна и се активизира в морето.
Когато човек харесва някого зениците му се разширяват видимо( знам и при липса на светлина,но там са постоянно под прожектори).Та когато момчето е с Нана и с Мария го забелязах,но с Валя,с Магда няма такова нещо.И по самия поглед и изражението на лицето му си личи.
Но когато стигнах до репликата за естествени черти като се сетих вашите коментари така се смях.

# 2 486
[Продукцията я интересува интригата, чуденето станало ли е или не е.
Предвид, че се дъвче от снощи, значи са успели, колкото и да е неразбираемо за мен. То егати и екзистенциалният въпрос

# 2 487
Виктория в надкаста - нищо общо с Виктория в Ергенът. Дано спечели делото и да й се случват желанията.

# 2 488
  • Бургас
Съвсем не е зле Вики.Много е забавна и приятно върви разговорът, личи си, че и момчетата се забавляват.Не мога да си обясня защо отначало а показаха в светлина, съвсем различна от реалността.

# 2 489
Съвсем не е зле Вики.Много е забавна и приятно върви разговорът, личи си, че и момчетата се забавляват.Не мога да си обясня защо отначало а показаха в светлина, съвсем различна от реалността.
Според мен вътре беше реална, сега играе, но както се оказа в сутрешното, не издържат дълго пасторските ѝ усмивки и смиреният тон.

Общи условия

Активация на акаунт