“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №5

• 40 707
  • 796
  •   1
Отговори
# 345
Мъж да ухапе жена, която се опитва да му вземе пистолета - странно. По-скоро жена с жена биха постъпили така.

# 346
Дъщерята на Десподов ми прилича на онзи странник от библиотеката. И странно защо се спотайваше зад стените при тръгването на журналистката.

# 347
Десподов в бившата резиденция на Тодор Живков. Grinning
В скрит текст за тези, които не искат да знаят какво ще се случи напред.
Скрит текст:
В предаването ,,На кафе" даваха какво предстои преди време, мисля, че точно в къщата на Тороманов Харитонов и Заимова разбиха една стена и намериха много пари, след това спориха за нещо на същата маса, на която разговаряха Мия, Филип и Тороманов в сцената преди малко.

# 348
  • Washington,USA
Още една странна сцена с Филип и Библиотекаря.

# 349
  • Галифрей
“Историята се повтаря два пъти. Първият път беше фарс. Вторият ще е трагедия”

Какво означава това?

# 350
  • Washington,USA
“Историята се повтаря два пъти. Първият път беше фарс. Вторият ще е трагедия”
Какво означава това?

Мия каза, че нищо не са видели още. 😬 Дъщерята на Десподов на колко е? Много наивна. Полицията ще ти звъни ей така да излезеш посред нощ.

# 351
Грудов диктуваше въпросите към журналистите!

# 352
  • Washington,USA
Убиецът галеше ръката на дъщерята на Десподов. Явно се познават.

# 353
  • Русе
Отвлякъл я е, за да примами Десподов. Хареса ми играта на Блатечки. В една сцена намахан, в следваща - разтревожен.

# 354
Кошко време действително е една серия? 20-30? Писна ми от реклами.

# 355
  • Галифрей
Много силна игра на Димо ❤ Един отчаян баща.

Ол ол знаех ми си ние,че демона ще отвлече Ирина. Ама той защо така я галеше нежно? Ясно познават се. Тя се намира в бърлогата му, ся какво ще я убива ли? ☹

# 356
Убиецът галеше ръката на дъщерята на Десподов. Явно се познават.

И и "пееше". Аз така приспивах децата като малки. Брр.

# 357
Дъщерята на Десподов ми прилича на онзи странник от библиотеката. И странно защо се спотайваше зад стените при тръгването на журналистката.

Да, и на мен това ми направи впечатление! Абе да не е някоя бивша жена/съпруга на Десподов?! Деца, семейство отнети от майката?! Тя пееше на "дъщеря" си по майчински начин!!!

# 358
  • Варна
Интересно стана. Грудов е ясно, че иска да саботира неща…. Мен ми стана странно шефа на библиотеката как погледна като си говореха за политиците и ако знаели какво ги чака, нямало да правят това.
И нещо друго дъщерята на десподов излезе без телефон, помня че остана на тоалетката, после как го намериха на поляната. Явно ще си връщам пак серията.

# 359
Защо полицията звъни на мобилния на дъщерята на Десподов?! И тя заприпка да отваря.

Да не би съдийката да е майката на Ирина (дъщерята на Десподов) ?

Общи условия

Активация на акаунт