Набор 2003 - 2

• 32 055
  • 371
  •   3
Отговори
# 360
Не се притеснявайте, явно не са срещнали ”техния" човек. И това ще се случи!

# 361
Не се притеснявайте, явно не са срещнали ”техния" човек. И това ще се случи!
И аз мисля същото. Пък и за къде да се разбързват, само на 22 години са.

# 362
Ама ето аз св събудих преди малко, че през нощта пак не спах, ми той в 9 е излязъл. Прибрал се е само да дремне и да си вземе каквото му трябва и е навън. Аз му писах какви са плановете за днес - ами каквито ги направиш маме, всичко може да првиш - може дв сгъваш пране, да чистиш, да пазаруваш 😝😝😝 даде ми зелена светлина.

Иначе и аз смятам, че са млади, щом се чувствам добре, значи всичко е наред Simple Smile

# 363
  • София
Здравейте Simple Smile
И аз да драсна няколко реда за Сашето. Тази година е последна в Академията. Предстои кино семестър, който ѝ е много интересен. После ще мисли каква магистратура иска да прави и къде. Има различни възможности за това.
РаботИ около година и половина в Театър 199 като разпоредител. Лятото напусна и тази учебна година няма да работи, ще се отдаде изцяло на работата в Академията, защото творческите професии изискват спокойствие и време, за да не се загубва вдъхновението. Участва в проекти когато има възможност и така...
Гадже няма още, но тя е трудна в допускането на хора близко до себе си. И този момент ще дойде. Надявам се да намери добро момче, с което да се разбира и да е щастлива.

# 364
  • Чикаго / София
И при нас застой с гаджетата. Не знам какво им става на тези младежи. То, вярно не е нужно да се бърза, ама аз на 22 все пак имах и интензивен личен живот, за който не съжалявам и грам, та....

# 365
  • София
Ох, да вземем да им направим една групова наборна среща, поне сме сигурни, че са ни читави децата Grinning

Взе ми го от клавиатурата. Simple Smile

Радвам се да прочета какво се случва с наборите. За моя син няма да пиша нищо конкретно. Ще ми се разсърди много, ако разбере, че разказвам за него в интернет. Simple Smile
Жив и здрав е, следването върви, предстои му четвърти курс в ТУ. Каза ми тези дни, че ще си хвърли силите да защити дипломна работа при първа възможност и след това ще се опита да започне с магистратурата веднага, няма да се бави. Видял е, че негови приятели не са успели да завършат, защото са започнали да отлагат къде невзет семестриален изпит, къде дипломна защита.... и не иска това да се случи и при него.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 17:56 от Vivi

# 366
  • София
Виви, като временно оттеглил се от кариерата университетски преподавател подкрепям напълно мнението на сина ти и устрема му да завърши бързо.
Отправям същия съвет към всички родители тук - подкрепяйте финансово, морално - всякак - нека децата завършат на един дъх и много говорете, ако сега им идва наум да отгалат (не е същото отлагане като година или две почивка). При нас има две редовни сесии за защита на дипломни работи - юли и декември. От практиката ми - 90 процента от незащитилите на втората редовна дата - изобщо не защитават. Хвърлили са две години пари и време за магистратура, завършена семестриално. Казваш си - то има три години, те ми пазят правата... но тези три години отлитат и се обаждат по някое време - искам да защитя ДР - като погледнеш те минали 4, 5 и повече години ...

# 367
  • Русе
Радвам се че групата върви и поддържате връзка.

Аз не пиша,защото наборът си взема решенията сам, независимо какво мисля аз. И въпреки че ми се обажда, напоследък по-рядко, селектира информацията и не се чуствам особено информирана. Дори когато си идва в Русе, го виждам много за кратко.

Работи в София вече втора година. Тази година записа задочно в СУ - химия. Не без мое подтикване, но специалността си избра сам. Не вярва на академичните нива и методи. То и аз , но това е утъпканият и по-лесен път. Има много възможности с химия , има и кой да му помага в София. Но той иска сам да си чупи главата, а това му се отдава доста добре.

След две години прекъсване започна пак тренировки и доста бързо си възстановява формата, дано се занимава, защото травмата от спорта изисква постоянно поддържане на мускулатурата.

За гаджета не питам и не се интересувам особено. Баща му повече се вълнува.

# 368
  • столицата
Хей, Амбър, колко приятно, че се появи тук. И за всички останали, разбира се.
Че децата ни са хубави, умни и сериозни е ясно. Дано имат и късмет!

# 369
  • Русе

Че децата ни са хубави, умни и сериозни е ясно. Дано имат и късмет!

Моето е само хубаво! Ама дано от късмет го докара Hug

# 370
  • столицата
Ами това май е най-важното!

# 371
В близките планове на моя син на дневен ред е образованието - държавен изпит, веднага после магистратура. По принцип до момента винаги е имал желание и намерение да се развива и академично. Магистратурата е задължителна, областта е по негова преценка, да остане бакалавър, все едно е спрял по средата на пътя. Винаги ще го подкрепям финансово и морално щом иска да се развива, но колкото и да е успешен и кадърен, трябва да е подкрепен и с документи, сиреч дипломи, когато човек е млад никой не го пита за диплома - сяда и показва какво може, когато тръгва да израства кариерно, тогава вече дипломите имат добавена стойност. Той си прави нещата последователно и във времето си, което според мен също е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт