Тествайте колекцията DERMA X PRO Scalp & Hair Revitaliser

• 10 721
  • 390
  •   1
Отговори
# 255
Да, страдам от сух и чувствителен скалп. За съжаление до момента не съм успяла да намеря подходящата за мен козметика, за да се справя с проблема.

# 256
Моят скалп е много чувствителен и много бързо се повлиява ако сменя шампоана ,затова гледам да не го сменям често . Имам и косопад и прилагам домашни маски и приемам от скоро Колаген

# 257
Косата ми е суха, скалпът също. Ползвам маски,  балсами и ампули.

# 258
Ами мисля,че имам чувствителен и сух скалп.Защото напоследък забелязвам малки Точици се ролята като първото но не е !Нямам обяснение и съответно не съм не полагам съответните грижи .Може и нахстресово да е ,защото не е постоянно.Зимния период е по зачестено.
Опитвам се да намаля използването на сешоар или използвам спрей, който предпазва косъма от топлината.Преса рядко използвам.Спряла съм се от скоро на едни уникални шампоани от Amway ,и виждам подобрение

# 259
Да,моя скалп е чувствителен от много често измиване на косата.Използвам продукти,които заздравяват косъма и против накъсване.

# 260
  • София
Ползвам подходящ шампоан и балсам. Веднъж в седмицата слагам и маска. Винаги нанасям термо защита преди да суша със сешоар.

# 261
Имам проблемен скалп и избирам внимателно продуктите

# 262
Ползвам подходящ шампоан и балсам,понякога слагам и домашни маски.Избягвам сушенето със сешоар.

# 263
Ползвам качествена козметика, шампоани,серуми,маски и др.,предпазвам косата от слънцето със шапка лятото, избягвам да ползвам маша,преса и сешоар.

# 264
Редовно използваме шампоан Haed&Sholders

# 265
  • Смолян
Използвам различните продукти като серуми, маски, олиа, балсами, които подхранват скалпа, укрепват корените ми,  заздравяват косъма, хидратация и блясък.

# 266
За сухия скалп използвам подхранващи и хидратиращи продукти.
Пия и витамини за коса.

# 267
  • Бургас
У дома,само аз нямам проблеми със сухият скалп на главата.
Бих го дала на семейството ми да го изпробва.

# 268
  • Дупница
Ползвам подходящ шампоан и балсам.

# 269
Боядисвам косата и боята за руса коса много поврежда скалпа и изтънява косъма. Ползвам балсам, масла и ампули.

Общи условия

Активация на акаунт