✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 5

• 36 495
  • 844
  •   1
Отговори
# 180

Наско вече толкова изтощен да влачи неделя, че си взел хамали Grinning шегата настрана - но не можеше ли поне като танцуват с още хора да не я носят и те???

🤣🤣🤣 Наистина , прекалено е вече.

# 181
Цитат
Наско вече толкова изтощен да влачи неделя, че си взел хамали Grinning шегата настрана - но не можеше ли поне като танцуват с още хора да не я носят и те???
Joy Точно това си помислих и аз като видях още мъже да я подмятат.Сега е момента да изненадат всички със следващият танц да променят традицията.

# 182
Изкараха класацията на вечерта на фейсбук страницата - тази вечер с най-нисък резултат е Виктор. Явно няма достатъчно луди фенки да гласуват за него. Емрах пък е трети по зрителски вот. Посланието му за Денис явно е активизирало още повече феновете му. На челна позиция никакви изненади - Неделя води убедително на всички. Ще я гледаме на финала, че и ще грабне наградата ако гласуват само зрителите накрая

# 183
Не думай! Пепел ти на клавиатурата.

# 184
Не думай! Пепел ти на клавиатурата.
Винаги е с поне едни 5% напред от втория в класацията на зрителите. Не мога да разбера откъде са тези гласове. Останалите си разместват позициите. Виктор, Валери, че и Натали традиционно нямат толкова гласове от зрителите, но дори и при тях има размествания. Но номер 1 винаги са Наско и Неделя, а мен са ми най-скучни.

# 185
Изкараха класацията на вечерта на фейсбук страницата - тази вечер с най-нисък резултат е Виктор. Явно няма достатъчно луди фенки да гласуват за него. Емрах пък е трети по зрителски вот. Посланието му за Денис явно е активизирало още повече феновете му. На челна позиция никакви изненади - Неделя води убедително на всички. Ще я гледаме на финала, че и ще грабне наградата ако гласуват само зрителите накрая

Виктор според мен подразни с ехидните си коментари. По принцип го подкрепях в предаването. Една от причините беше достойното му поведение, леката скромност и уважително държание. Тази вечер сложи капка катран в меда. Според мен затова не гласуваха за него.
Много ме учудва толкова седмици подред Неделя и Наско да са първи по вот.

# 186
  • Street of Dreams
Как става отпадането? Ако в конкретната вечер си се представил най-зле от всички, или се събират общите точки от сезона? Първото не ми се вижда справедливо.

# 187
Само конкретната вечер.
Сумират се точки от зрителска класация, класация на жури за конкретната вечер.
Общо взето, от върха, може изведнъж да си на дъното.

# 188
На мен най-много ми хареса първият танц - този на професионалистите Grinning Може би просто е в мой стил и затова. Като цяло слаба вечер за мен, защото хич не харесвам такъв тип танЕц. Танците просто ги свързвам с пожар, висок пулс и напрежение, което се усеща във въздуха.

# 189
И на мен Неделя и Наско са ми скучни. Откъде толкова фенове, че да гласуват за тях?

Виктор се държеше доста обрано досега и си беше изградил "образ", ама с коментара си лъсна пак самовлюбеното човече. Не знам дали това му е чувството за хумор, ама тъпо се получи.

Танцът на отбор "Минало" ми хареса повече.

# 190
Сега си пуснах на спокойствие, без котка, деца и мъж на главата ми да ги видя.
Ами, Емрах за мен му е от добрите вечери. Много други пъти танцува доста по-зле.
Честно казано, на второ гледане, на Виктор танцът не ми хареса колкото на първо. Имал е и доста по-добри и по-емоционални изпълнения.
За него обаче мога да кажа, че вече танцува а удоволствие, за разлика от в началото. Докато при Неделя виждам обратното. В началото сякаш го правеше наистина за удоволствие, а сега е прекалено пренавита. Честно казано, технически неизрядният ѝ фокстрот ми е любимият ѝ танц.

# 191
И аз за поредна седмица не мога да си обясня тая зрителска любов по Щонова и Наско ... Айде ОК да са по-напред, впечатлили са хора с поддръжки нещо, явно си има и фенки докторката, ама пък всеки път първи с доста през останалите...

Дано поне с отпадането на още участници, техните фенове се пренасочат към други двойки и към финала да се обърне каруцата, че предпочитам всеки друг (с изключение може би на Емрах) да спечели шоуто пред Щонови.

# 192
И аз за поредна седмица не мога да си обясня тая зрителска любов по Щонова и Наско ... Айде ОК да са по-напред, впечатлили са хора с поддръжки нещо, явно си има и фенки докторката, ама пък всеки път първи с доста през останалите...

Дано поне с отпадането на още участници, техните фенове се пренасочат към други двойки и към финала да се обърне каруцата, че предпочитам всеки друг (с изключение може би на Емрах) да спечели шоуто пред Щонови.
И аз съм по същия начин.

# 193
Щонова привлича много по-възрестните хора. На 52 години изглежда и танцува великолепно. Постави младите в малкия си джоб. Да пренавита е и малко дразни с помпозните изказвания, но все пак буди определено възхищение.
Яд ме за Дара, почна много силно, но после някак се изгуби.

# 194
Щонова привлича много по-възрестните хора. На 52 години изглежда и танцува великолепно. Постави младите в малкия си джоб. Да пренавита е и малко дразни с помпозните изказвания, но все пак буди определено възхищение.
Яд ме за Дара, почна много силно, но после някак се изгуби.

Дара след Пасо Доблето я режат много, винаги са изключително критични, така, както към никой друг участник. Антипатична ми е по принцип, но на черното бяло не мога да кажа

Общи условия

Активация на акаунт