ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 882
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
На бележката пише да са половин час преди матурата...
Моят матурист ще е в музикалното 🤣

# 586
  • В средата на времето
Май да, всички в 8 по училищата. На моя син смятам да му водилисна в 07:10 най-късно и да отлита.

# 587
  • София
Безумна история. Продължавам да не мога да разбера логиката. Добре, нека е в друго училище, но в почти всеки квартал има поне 4-5 училища. Защо трябва да прекосяват града и то баш в задръстванията.
И аз не мога да разбера логиката.Но то такава май няма.София е голяма и със задръствания.Защо трябва да се причинява допълнителен логистичен дискомфорт?

# 588
  • София
На нас всичко ни е далече, децат ами пътуват всеки ден по 1 час поне, така че тези вълнения с далечното даже не съм отразила Simple Smile

# 589
  • София
За Свети Георги пъхнете по едни калцуни при черните химикалки. Малката ми ходи там на школа, всяка седмица ни подсещат за тия калцуни.
Не вярвам да изискват и от наборите. Ако не четат БГмама Blush

О, стига, излагат се. На едро калцуните са по 5 ст. за чифт. Не могат да купят и да раздават на посетителите?

# 590
По-лесно е да пишат на родителите на курсистите всяка седмица да си носят.
За ДЗИ може да са отпуснали кесията и да им дадат.

# 591
  • София
Уфффф, заплаших го, че ако не излезе от къщи точно в 7 часа, няма да отиде на матурата Frowning…голям смях последва. Жалка работа. Ще си сипя!

# 592
  • Варна
Моето се посмя на котката, ама пита какво мислите за Железния светилник и Крадецът на праскови? Joy

# 593
  • София
И аз не знам защо е нужно това безумно разпределение, но е факт, че всяка година е така. По БЕЛ е на 9,3 км. от настоящия ни адрес, ако беше по постоянен, който е в периферията на София, сигурно щеше да е 30 км. и ако трябваше да ползва градски транспорт, щеше да тръгне 2-3 часа по-рано и да смени 3 превозни средства.

Да ви кажа да се посмеете. Питам я кой автор иска да се падне. Отговор: искам да се падне нещо за любов. Не искам патриотизми, героизми или "селски" истории ..... А пък Спасова могила направо я ненавижда  заради това, че Монката умира в края.

# 594
  • София
buni и мен ме разсмя. Тази заплаха си е направо награда Joy 
Ще си призная, че аз лично тази Спасова могила никога не съм я чувала, надявам се наборката да е по-образована от мен. В момента нямам никакво желание и да се запознавам с нея. И аз като дъщерята на Яна искам любов, а не война. Най-много ако са селски истории на някоя селска сватба да ме поканят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
  • В средата на времето
Моят син сега ми издекламира кои произведения от 11-ти и 12-ти клас не иска и иска да се паднат. Успокоително ми дойде леко, че списъкът с "искам да ми се падне" беше по-дълъг. 😊

Аз вчера докато го четях Спасова могила се просълзих. Разказът е много докосващ.

# 596
  • София
Провокирана от вас я попитах какво иска да й се падне. Рече:"Само да не е статистика."
То моето вече е на втората матура. 🫣

# 597
  • някъде ... тук ...
Моят е решил да преговаря (по негови думи, аз смятам, че това му е ученето). и не може да се говори с него. Това не съм го виждала. Напрегнат беше и преди предаването на дипломната, ама не като сега. Какво му стана на това дете. Не дава да го питаш нищо.
Не, че не съм си сипАла бЕло, ама ме напряга.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 07:45 от ЕлиТ

# 598
И аз не съм я чела Спасова могила, но юнака я харесва, ама било тъжно.
Той ще пише есе, че да видим там какви ще ги къдрим. Чете, чете днес. Утре тестове щял да решава......сега играе на PS Rolling Eyes

# 599
Докопах се и аз до Бележката, но е само една: защо ми се струва, че се пишеше за две…?  Служебна бележка за допускане с вх N, лични данни, училищата за явяване на ДЗИ, код за инфоприем + прикачен инструктаж. Издадена е още на 13 май.

Общи условия

Активация на акаунт